Zámek Svijany

Dobrý den, nemáte zkušenost se svatbou na zámku Svijany? Ať už třeba jen s obřadem v prostorách zámku nebo ideálně kompletně a celým dnem na zámku - obřad + hostina v Zámeckém šenku. Děkuji moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, bohužel nic pozitivního. V lonském roce 2 klienti s negat. zkušeností - od firmy co rest.Šenk provozuje, není nic problém, ale v den konání - např. místo 2 druhy piv, jedno ( sice na 2 výčepech ), gramáže u nabídek také nic, jídlo mdlé, bez chuti. To tam měli loni ještě paní koordinátorku, letos už bz jí, že to zvládnou sami. Doporučil bych ( ze zkušeností ) KNL Catering, p.Havránek. U nás zase party nábytek, stany, potahy, židle, atd.
Odpovědět
@kjlb děkuji za ohlas. Právě, že moc recenzí na Svijany není a tak hledám a ptám se, kde se dá :-). Bohužel jste mě nepotěšil :-(. Jiné místo mezi Mladou Boleslaví a Libercem, kam by se vešlo cca 80 lidí a dalo by se udělat vše na jednom místě, Vás nenapadá? Hostinu bych ráda ve vnitřních prostorách, nikoliv venku, kde bych sama musela zařizovat od stanů až po nábytek. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
O vse se umime postarat - nase stany.nas nabytek.atd. zkuste relevant.cz pi.Prochazkova
Odpovědět
Profilova fotka
@aaajuska86 dobrý den, zkuste mrknout na www.eventino.cz. To je docela šikovný server. Jinak co se týče svatby, tak nyní je nově otevřená Tvrz Krasa, nedaleko Liberce. Poté Zámek Sychrov, ale zde si nejsem jistá, že splňuje všechny požadavky.
Odpovědět
Profilova fotka
zámek Sychrov má zámeckou rest. uzavřenou, ukončen provoz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?