Zámek s ubytováním i hostinou

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, hledám asi nemožné. Chtěla bych svatbu na zámku, kde je možnost ubytování a hostiny pro cca 15 lidí. Moc bych chtěla svatbu v Krumlově, ale je to celkem daleko od místa kde bydlíme, tak nevím jak se na to budou tvářit babičky. Nejlépe něco kolem středních čech. No prostě blíž než Krumlov :-D Děkuji za každý příspěvek.
Odpovědět
Moznosti je spousta. Jen tak z fleku me napadaji:Zamek Dobris, zamek Loucen, zamek Nimerice, zamek Liblice, zamek Kostelec nad Cernymi lesy atd. atd. ..
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu na Berchtoldu, je to kousek od Říčan, takže střední Čechy. A máme tam všechno - obřad, hostinu, zábavu i ubytování. Pravda, není to nejlevnější, ale je to krásné místo a stojí nám to za to. A podle mě je ten zámek ideální právě pro menší svatby. Mrkni ke mně do alba "Je rozhodnuto".
Odpovědět
Profilova fotka
Holky děkuji :) podíváme se na to. Já bych moc chtěla ten krumlov, ale dědovi je přes 80 a nevím jestli je vhodné ho tam tahat. Jsem jeho nejstarší vnouče a on se bojí, že se svatby jiného nedožije, takže nevzít dědu na svatbu nepřichází v úvahu :)
Odpovědět
Doporučuji zámek Hrádek u Sušice. Ubytování v dobových pokojích, perfektní personál a svatby dělají také, v neposlední řadě zajišťují i wellness. Byli jsme tam ubytovaní a je to nepopsatelný zážitek, žít chvíli jako princezna :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie1308 Tak zámek Hrádek u Sušice doporučuji také. Nejen krásné prostředí, ale nádherné pokoje, výborná kuchyně, hřiště pro dětičky, wellness a skvělý personál. Samá pozitiva a to tam fotím fakt často, takže to není jen jedna dobrá náhodná zkušenost...
Odpovědět
Profilova fotka
@kjirina To je pravda, taky jsme tam byli na víkend a byli jsme nadšení. Pokoj krásný, kuchyně úžasná, obsluha super, prostory restaurace taky moc pěkné a takové slavnostní. Akorát nevím, jak venku, byli jsme tam v zimě a bylo zrovna strašně moc sněhu, tak jsem to okolí ani moc nevnímala, navíc jsme tam vlastně přes den ani moc nebyli :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hrádek u Sušice je moc krásný, ale také daleko :(
Odpovědět
@lucie1308 Luci, tak si do Krumlova udelejte svatebni cestu....
Odpovědět
Nevím, odkud jsi, ale my budeme mít svatbu na zámku v Bartošovicích, kde bude následně i hostina. Vím, že i na zámku Kunín lze všechno udělat nebo na zámečku v Ostravě - Zábřehu... Ale je to vše Moravskoslezský kraj.
Odpovědět
Profilova fotka
@pebbles to bude každopádně :) jedeme tam už letos v září vše okouknout a pokusit se zkoordinovat, aby to pro dědu nebylo náročné. Jako pořád je fit (ťukám na zuby ) tak snad to všechno zvládne a pokud ne tak chci mít nějaké místo v záloze :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sathine Jsme od Kladna, střední čechy, ale děkuji určitě se podívám :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie1308 Taky máme jako jednu z variant pro svatební cestu Krumlov :-) V září už tam nebude tak přelidněno a když se vydaří babí léto, bude v jižních Čechách krásně. Ještě máme ve hře i zahraniční svatebku, ale kdyby to nakonec bylo v Čechách, tak právě v Krumlově :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@moncia pokud můžu doporučit tak je krásné jet v září na svatováclavské slavnosti. Byli jsme už 2x a vždy se nám líbilo. Jen je dobré si zamluvit ubytování včas. V historické části doporučuji penzion Galko cca 800 za osobu. Nebo asi 5 min chůze do centra penzion pod skalkou, moc pěkné pokoje i apartmány, venkovní posezení s grile a zastřešený bazén. Oba s přítelem Krumlov milujeme a jezdíme každý rok aspoň na víkend. Naposledy jsme tam byli teď v prosinci a adventní trhy neměly chybu :) Pokud se rozhodnete pro krumlov, ráda ti doporučím i restaurace a výlety do okolí, máme to tam celkem zmáknuté :D
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie1308 No bezva, děkuju za tip. Ty svatováclavské slavnosti by se mi líbily a vycházely by časově úplně přesně, když chceme jet ve druhé půlce září. Akorát mě teď trošku děsí to ubytko, protože zatím ještě rozhodnutí nejsme, takže ho nechceme rezervovat, ale jestli tam pak jsou tyto slavnosti, tak na poslední chvíli asi nic neseženeme :-( No tak tam kdyžtak pojedeme třeba za rok na jaře :-) Až to bude aktuální, tak se určitě ozvu, budu ráda za nějaké tipy a doporučení, díky.
Odpovědět
Profilova fotka
@moncia no ono je vždycky plno v té historické části, ale pokud by vám nevadilo ubytování mimo, nebo nějaký privát, tak se dá sehnat ;) Řekla bych že tak koncem dubna už budou mít na stránkách krumlova program na ty slavnosti. My tam chceme jet také, ale ještě nevím jak to bude u nás v práci. Jsem totiž vedoucí penzionu a také pořádáme svatby, takže vybrat termín pro dovolenou je oříšek :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie1308 Jo tak tomu úplně rozumím, ve svatební sezoně asi moc volných víkendů nemáš, co? :-) Ale zase jestli máš se svatbami zkušenosti takto z druhé strany, tak to se ti musí plánovat o poznání snáz, ne? Víš, s čím počítat, na co si dát pozor, na co nezapomenout... To je docela dobrý trénink pro vlastní svatbu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No právě že moc ne :) my pronajímáme penzion jako celek a svatebčané si vše zařizují sami. No musím si to všechno prožít a okoukat, chtěla bych tady jednou nabízet služby se vším všudy, jako kompletní svatební servis, ale na to ještě nemám zkušenosti. Všichni se mě pořád ptají, proč nemám svatbu v penzionu, když je tam pořádáme. Ale mě to přijde divný, to je jako kdybych dělala v bance a měla svatbu tam :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, už jsi to sice asi vyřešila, ale já prostě do tohoto vlákna musím doporučit zámek Hostačov. Je to na Vysočině, doslova pár metrů od hranice Středočeského kraje. Zámek je krásný, ale přitom ne okázalý, vše je vkusně zařízeno, pohodlně se tam vejde maximálně zhruba 50 hostů, takže ideální na soukromější svatby. Personál je naprosto dokonalý - od místní koordinátorky až po poslední servírku. Velmi ochotní, vše zařídí, nic není problém a neustále se usmívají. Restaurace je také výborná. Ceny mají velice slušné v porovnání s ostatními "chateau". Měli jsme tam obřad, oběd, večírek i nocleh pro všechny hosty. Nemohli jsme si vybrat lépe.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?