Zámek Nový Světlov

Hezký den děvčata, ráda bych se zeptala, zda má někdo zkušenosti se svatebním dnem na zámku Nový Světlov. Jedná se mi o obřad, hostinu, domluvu atd. Popřípadě i nějakou přibližnou cenu na kolik to tam vyjde pro kolik lidí. Děkuji a hezký den :)
Odpovědět
@shiba Ahoj, tato možnost u nás padla, jelikož jsem vyrůstala v okolí. Pro nás cenově dosti vysoké, platíš za obřad (pokud chceš mít), za pronájem, jídlo vycházelo také celkem hodně, ale záleží, jaké menu sis vybrala. Svatby dělají v salónku nebo na nádvoří. Nádvoří je kouzelné, jestli to tam trochu znáš, ale cena za pronájem je neskutečná... Napiš jim e-mail, komunikují dobře, nám tenkrát poslali brožurku s veškerými informacemi, nabídnou Vám i prohlídku :-)
Odpovědět
Ahoj, my jsme tam měli jen obřad a pak jsme tam přespávali. Domluva byla v pohodě, pán je příjemný, uvítali jsme pak třeba to, že jsme měli k dispozici na focení skoro celý zámek a mohli jsme tam zajet dopředu s fotografem. Co se týče obřadu samotného, tak obřadní síň není moc zdobená oproti jiným zámkům, ale atmosféru to mělo, ale bohužel byl obřad hodně krátký za ty peníze, ale to je už druhá věc a záleží to na starostovi a ne zámku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?