Zámek Niměřice - svatba 2017

Ahoj nevěsty, chci se zeptat - máte některá zamluvený termín na zámku Niměřice v r. 2017? Když jsem je poptávala začátkem září, po x dnech mi poslali jediný email, s tím, že do 30.9. mají dovolenou - takže se mi ulevilo, protože to vypadalo, že už nefungují. Očekávala jsem tedy, že mě budou neprodleně kontaktovat, ale dneska je již 4.10. - nezvedají telefony, facebook, sms (přitom vidím, že zpráva byla přečtena), email, prostě nulová komunikace (stejně jako na začátku). Mám z toho velmi rozporuplné pocity - jednak je to absolutně neprofesionální nekomunikovat, pokud všude propaguji svoje služby, jednak to přináší mnoho stresu (nemůžu zařídit nic dalšího včetně rezervace dalších dodavatelů). 8-( Zvažuji, že Niměřice prostě odpískáme, i když by mě to mrzelo - chtěli jsme investovat dost peněz a mít vše na jednom místě. Setkala jste se některá s takovýmto přístupem a jak jste to vyřešili? Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
@happiest_girl Ano, setkala jsem se se stejným přístupem před dvěma lety a šlo právě o Niměřice. Reagovala jsem tady na jednu jejich nabídku (chtěla jsem znát podrobnosti a jejich podmínky), ale vůbec se mi neozvali. Tak jsem poslala ještě další mailový dotaz už mimo beremese a opět bez odpovědi. Jedna nevěsta mi poslala orientační nabídku, kterou od nich měla. Vypadala moc zajímavě, i když cenově to bylo dost vysoko, o to víc mě zarazilo, že vůbec nereagují, v dané cenové relaci očekávám úplně jiný přístup. Takže jsem je odpískala hned zezačátku a jsem moc ráda, měli jsme krásnou svatbu na Berchtoldu, cenově to myslím vyšlo lépe, než v Niměřicích (i když teda taky žádná láce :-)), a hlavně s nimi bylo naprosto bezproblémové jednání a v den D všechno klapalo na výbornou. Chtěli jsme taky mít vše na jednom místě, v hezkém prostředí uvnitř i venku a hlavně se nestřídat s dalšími svatbami, a to Berchtold splnil naprosto dokonale (dělají jen jednu svatbu denně). A i když na rozdíl od Niměřic nebyl areál uzavřený pro veřejnost, měli jsme tam opravdu soukromí a pocit, že to celé patří ten den jen nám :-)
Odpovědět
@moncia - ahoj, díky moc za reakci, aspoň si už nepřipadám tak paranoidní.. Zrovna lidi, kteří nabízejí služby pro svatby by měli vědět, jak moc důležité je, aby reagovali včas a co možná nejdříve - no ale pokud nestojí o zákazníka, je to jejich problém.
Odpovědět
Tak máme posun a jedeme se tam v neděli podívat. Určitě dám vědět i pro další nevěsty co a jak.
Odpovědět
Ahoj, tak dost zásadní informace pro všechny, kteří o Niměřicích uvažují / uvažovali. V sezóně (květen-září) je minimální požadované útrata (ubytko, obřad, oběd, raut) 150000,- Kč. Toto nám bylo sděleno při návštěvě - a není v tom zahrnuto nic dalšího. Taky bych řekla, že Niměřice jsou vhodné pro svatby větší od 50 osob. Jinak místo je to krásné - zejména tedy park, pro fotky ideální. Nicméně mi se nyní rozmýšlíme, především kvůli té finanční podmínce. Termíny na duben jsou volné jen 2 - začátek dubna a konec (ale i ten už je předrezervovaný).
Odpovědět
Ahoj, ještě bych chtěla doplnit nějaké informace. Pro svatby do 40 osob se používá menší lovecký salonek v patře (je to hezký prostor), ale ten musí po obědě hosté opustit a přesunout se do proskleného zahradního domku (nevím jak to přesně nazvat) plus je tam betonové prostranství, kam dávají stan - mně se osobně ta druhá část nelíbila, působilo to na mě jako že z luxusního zámeckého prostoru se svatbě přesuneme do skleníku (plus to znamená výzdobu dvou místností). Při příchodu jsme slyšeli několikrát, že tam se nesmí, že je to soukromé, že tam se taky nesmí atd. Druhá varianta je velký sál, který je taky hezký a s krbem, trochu tmavý (ale to možná bylo světlem), ale pro cca 100 lidí ideální. Nějak jsem se nestihla zeptat, k čemu je ta hlavní budova (vše pro svatby se totiž neodehrává v ní, ale v budově na straně). Kaplička na mě působila dost tmavě až ponuře (je to přes silnici), ale zase, mohlo to být světlem, a možná že to vypadá lépe ozdobené (přítel si všiml nějaké vitráže s ďáblem, která se mu nelíbila, ale to je asi detail, takže tomu bych nepřikládala význam). Ubytko je ok, tmavý vyřezávaný nábytek, lovecký styl. Co jsem si všimla že 2 nejhezčí pokoje sousedí, takže na svatební noc/ráno by to nebylo ideální (předpokládám, že v druhé by spali rodiče :)). Osobně co mě opravdu nejvíc odradilo byl ten přístup a nekomunikace (uvedený důvod byly zdravotní komplikace, ačkoliv v tomto případě by bylo na místě zajistit si zástup) - nedokážu si představit následné řešení celé organizace, detailů atd. A pak ještě sdělení informace o té finanční podmínce až po konečné prohlídce, která nebyla předem nikde uvedena, ani sdělena telefonicky či písemně (v tomto případě bych ani neztrácela čas návštěvou). My jsme se rozhodli pro jiné místo, kde možná nemají kapličku a lovecký sál, ale vše působí vřele a přirozeně.
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme svatbu v Niměřicích a za nás tedy maximální spokojenost...
Odpovědět
@happiest_girl Pro jake misto jste se, prosim, rozhodli? Hledame vhodnou alternativu prave za Nimerice, protoze si zatim nejsme jisty jestli chceme dat tolik svatbu...ale zatim nemuzeme nic podobneho najit :-( dekuji!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?