Zámek na svatbu i hostinu v okolí Prahy. Poraďte

Profilova fotka
Ahoj, v srpnu jsme si s přítelem odsouhlasili soukromý 5* zámek ve vesničně 50 km od Prahy u Nymburka, ale nakonec se mi zdá 3 denní program svatby zbytečný. Příteli je jedno dát za svatbu půl milionu, ale mě to příjde přehnané. Proto prosím o radu, kde najdeme krásný zámeček i pro hostinu a svatbu venku a kde nám fotograf pořídí nádherné fotky. Měl by to být Středočeský kraj, směrem na východ. Já nevím..... :((
Odpovědět
1
2
Ahojky, co třeba zámek Liblice je fakt nadherny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasim s kolalokou: na to co rikas jsou Liblice jak vysite, je to tak krasne!
Odpovědět
Profilova fotka
webovky jsem prošla, pokoje mají krásný, potřebujeme to vidět v realu, zatím to není špatný :))
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud hledáte levnější variantu než Liblice a požadujete pěknou zahradu, pak zajeďte do Libochovic ... i když je to už trochu dál, cca 70 km od Prahy.
Odpovědět
Profilova fotka
vypadá to, že to vyhraje Jemniště, neříkám, že mě cena nemrzí, ale když je to jen jednou............... :))) a zase je to komplet, včetně koordinátorky a manažerky po celý den, takže to bude přesně to, co si přeju......... teda přejeme :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já doporučuji zámek Loučeň :o)
Odpovědět
liblice jsou opravdu celkem drahé, ale za obřad to ještě jde, pkud byste chtěli i hostinu tam, je to neuvěřitelná pálka. jinak libochovice , a veltrusy jsou taky hezký.
Odpovědět
Profilova fotka
...já jsem byla ve čtvrtek na svatbě, která se konala na zámku Štiřín a bylo to tam úžasné, krásné prostředí, všude upravené zahrady, golfové hřiště atd. myslím že na focení super ;-) měli tam jen obřad ale dá se tam udělat celá svatba s hostinou a také je tam možnost ubytování :-)
Odpovědět
veronikaamartin: Doporučuju si vyhledat přímo diskusi o Jemništi tady na beremese. Já bych z toho tedy neměla pocit, že tam bude přesně to, co si přeju. Spíš to, co si přeje paní manažerka. Jestli byste třeba za podobné peníze nepořídili jinde mnohem více muziky... Přeju šťastnou volbu.
Odpovědět
Abych dovysvětlila svůj příspěvek, narážím na diskusi, kterou bohužel už nemůžu najít. Buď tady už není nebo ji vyhledávač neumí najít. Nebo to bylo jinde, nevím. Každopádně byla tam rozepsaná kalkulace na kompletní svatbu i hostinu na Jemništi od nějaké nevěsty a to mi teda spadla čelist. Oznámení 100 Kč/ks, ubrousek 30 Kč/ks a podobně... Vy už jste tedy dostali předběžný rozpočet? Celkem by mě zajímal.
Odpovědět
Ahoj, taky hledame v okoli Prahy zamek se vsim vsudy (obrad,hostina,ubytovani)... zatim se nam nejvic libil Zbiroh (napr. Jemniste nema ubytovaci kapacitu pro 70 lidi), ale nejsme presvedceni na 100% a predevsim hledame i jine dostupnejsi a levnejsi alternativy. Ma jeste nekdo nejake typy? Mam pocit,ze jsme uz videli vsechno... Predem velke diky!!!
Odpovědět
Profilova fotka
a co Ctěnice? To byla moje první volba, ale potom jsme to kvůli termínu zrušili.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, my jsme měli svatbu letos v srpnu a vybrali jsme si zámek Kačina u Kutné Hory. Hostina přímo na zámku a ubytování v Kutné Hoře - dopravu a občerstvení..atd. vše zajišťoval hotel, ve kterém jsme bydleli. Jemniště jsme na začátku také zvažovali, ale nakonec jsme dali přednost cenově dostupnější Kačině a můžu jen doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
no, nejvíce se mi stejně líbí Mcely, jsou drahý, to jo, Loučeň je jen náhražka za trochu nižší peníz, ale i tak se nám v Loučni líbí. Skvělý je, že je svatba od pátku do neděle! Nikdo neshání hosty, budeme s přítelem v klidu a v neděli odletíme na svatební cestu bez rozervaných nervů ze svatebních příprav :)) Jemniště mi vadí v tom, že nebudeme jediní, cizí nevěsta mi zas tolik nevadí jako zmatek a takový pocit fabriky na svatby, což ani jeden nechceme, kdyby jo, tak se vezmeme zdarma na Staroměstské radnici jako dalších 30 něvěst po 15 minutách :)) nooo... chceme místo, který asi kromě Mcel není, ale podívám se na typy, které jste mi daly děvčata :)) a moc za ně děkuju!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste se podívat ještě na zámek Trnová :) Není to zas až tak profláknutý a je to tam taky moc hezký... :)
Odpovědět
Profilova fotka
martinan4: noooo dívám se na něj a moc děkuju!! je krásný!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :)
Odpovědět
my se brali na zámku Jablonná, ale tam se nedá udělat celý den, pronájem na obřad je za desítku, hostinu jsme pak měli na statku Favory v Benicích; Trnová nás moc nenadchla, průjezd pražským satelitem, výhled na zemědělské stroje a taky se nám to zdálo už dost drahé, ale zase Trnovou lze pronajmout i na celý den a měli byste stoprocentní soukromí; pěkná je i tvrz Třebotov, také uzavřený areál, který lze pronajmout na celý den nebo zámek na Dobříši, tam je i ubytko...víc mě nenapadá ; )
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste se zeptat v Průhonicích, nebo na Loučni.
Odpovědět
my se budeme brat koncem listopadu na zamku Trnova. Je to tam krasne, libi se nam, ze je vse pod jednou strechou, nikam se nemusi prejizdet, obrad, obed, hostina, ubytovani na jednou miste a to zatracene peknem :-)
Odpovědět
Zkuste se podívat na Liškův mlýn. Je to sice dál od Prahy, ale dá se tam udělat celý den včetně obřadu a nemají ceny jako v Pražských podnicích. Webky jsou www.liskuvmlyn.eu
Odpovědět
Profilova fotka
zámek Trnová se nám líbí :) Liškův mlýn není to co hledáme, chceme zámeckou atmosféru,ale jinak je hezký :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
@nunasek Ahojky, muzu se zeptat jak dopadla ta svatba na zamku Trnova? Doporucila bys to na svatbu pro cca 90lidi? Diky moc a preji hodne stesti! Martina
Odpovědět
Profilova fotka
nevím jak daleko od Prahy hledáte zámek, ale mi máme svatbu na Mělníku, ale Liblice a Veltrusy jsou taky krásný :-)
Odpovědět
už jsem to psala i do trošku jiný diskuze, ale na východ od Prahy, ne moc daleko jsou tyhle: Průhonice, Štiřín, Berchtold, Uhříněves (to je vlastně ještě Praha) pak na Benešovsku (to už je trošku dál) Jemniště a Konopiště
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ahojky, s partnerem planujeme svatbu pristi rok v cervnu. Chci jen malou svatbu cca 20-25 lidi. Rada bych nekde na nejakem mensim zamku v okoli Prahy, kde bychom meli vsechno i tam vsichni prespali (nebo v nejakem hotylku pobliz). Neziji v Ceske republice, takze je pro me problem ty mista obehat, a tak jsem si chtela vybrat jen ty o ktere budeme mit velky zajem a pak se na ne pojedeme podivat. Jsem nadsena ze zamku Mcely, ale je to daleko. Take Stirin se mi moc zamlouva, ale tam uz mela moje kamaradka svatbu, tak bych rada nekde jinde, ale neco takoveho by se mi moc libylo. Prosim prosim poradte, nevite o nejakem mensim zamecku s krasnou zahradou? dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
a co nějaký hotel?
Odpovědět
@zuzi666 Chateau Hostačov? Teď jsem na něj narazila, nikdy jsem o něm neslyšela, ale vypadá moc hezky...u Kutné Hory
Odpovědět
Kutna hora? to je dost daleko od Prahy...jinak hotel rada uvitam... :-)
Odpovědět
@lukava Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak se vám ve Favorech líbilo a zda jste byli spokojeni s obsluhou, jídlem apod. Plánujeme svatbu na září. Díky za postřehy!
Odpovědět
@mart1 byli jsme maximalne spokojeni, pouze doporucuji predem ochutnat menicko, nam treba moc nejela jejich svickova, pak jsme to menili, ale jinak vse na jednicku, krasne pokoje, krasny sal pro hostinu, bezva obsluha, krasne planovani svatby!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?