Zámek Mitrowicz v Kolodějích nad Lužnicí

Bezchybné, pohádkové, krásné ... s adjektivy bych mohla pokračovat. Měli jsme na zámku svatbu minulý víkend a stále se nám nechce věřit, jaká nádhera to byla a svatbu bych si nejraději hned zopakovala! Zámek budu vychvalovat a doporučovat, kudy půjdu ☺! Areál byl uzavřený po celou dobu jen pro nás. Obřad jsme měli v naprosto úchvatné a prostorné kapli, která všem hostům doslova sebrala dech. Slavnostní oběd se konal v krásně zdobeném historickém sálu. Odpolední a večerní program jsme strávili v kouzelné zámecké zahradě a velmi moderním prostoru v přízemí zámku, který nabízel oddělené místnosti jak pro tanec, tak pro klidné posezení a povídání. Na zámku jsme s celou rodinou přespali dvě noci a myslím, že krásnější ubytování už v životě nezažijeme – především obrovské svatební apartmá, které má přímo z ložnice vchod na balkon uvnitř kaple – takový výhled opravdu jinde nezažijete ☺! Já jsem se cítila jako princezna, ani jsem v něco takového na svoji svatbu nedoufala. Catering bez hranic, který nám pomohl zajistit přímo pan provozní zámku, se postaral o výborné jídlo, které si všichni hosté chválili. A zámecký personál se o nás skvěle staral a naší rodině připravil naprosto výbornou snídani a večerní posezení. Ani nevím, jak poděkovat panu Bedřichovi, provoznímu zámku, který nám splnil opravdu vše, co nám na očích viděl. Už jsme procestovali spoustu hotelů, míst a potkali nespočet lidí, ale pan Bedřich opravdu vyniká. Tak milých, ochotných a čestných lidí tolik není. Je to opravdu člověk na správném místě a je vidět, že mu na zámku a jeho budoucnosti záleží. Nemám slov a zůstaneme vděční, že nám pomohl vytvořit nejlepší den našeho života. Místo mohu na svatbu opravdu jen doporučit - při výběru místa (radius Jižní Čechy, Středočeský kraj, Praha) jsme dělali opravdu důkladný průzkum, ale lepší kombinace slavnostní atmosféry na obřad a oběd a uvolněného moderního prostoru na večerní zábavu snad jinde není.
Odpovědět
@amichalcova Dobrý den, mohla bych se prosím zeptat, jak Vás svatba vyšla cenově? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@amichalcova Dobrý den, také mě zajímá cena prosím :)
Odpovědět
Dobrý den, myslím, že vám cena asi moc neřekne, protože velmi záleží, kolik máte lidí, jestli v sezoně nebo mimo sezonu, jakého fotografa a kameramana si vyberete, jakou výzdobu a zda si vezmete agenturu, kapela, DJ, cukrovinky ... za tyto věci je možné zaplatit nějakou základní cenu, nebo klidně i čtyřnásobnou cenu, pokud budete vybírat z těch "top" dodavatelů... Každopádně bych počítala, že cena bude asi podobná jako u většiny takových těch známých svatebních lokalit a toto místo si zaslouží, aby se na něm nešetřilo :). Cenu za pronájem sdělovat nechci, není to korektní a určitě se rok od roku mění, tak je lepší zeptat se na aktuální podmínky :).
Odpovědět
@amichalcova krasne misto, taky jsme nad tim vazne uvazovali, nakonec z praktickych duvodu vyhralo ale okoli Prahy. Gratuluji ke svatbe a jsem moc rada, ze jste si to uzili!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj, můžu se zeptat, jak dlouho dopředu jste měli domluvený termín, popřípadě, jaká je obsazenost? Také se mi místo moc líbí :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@amichalcova Dobrý den, zámeček je nádherný, nyní mi bylo nabídnuto 120 tis. za pronájem místa na jeden den, k tomu ještě ubytování a catering, osobní setkání ještě neproběhlo, nicméně jsme si představovali rozpočet do 150 tis., takže nevím, zda vůbec nějaké setkání proběhne.
Odpovědět
Profilova fotka
@leesina 120 000 Kč za jeden den bez ubytování? Koukám že s našimi 30 000Kč na víkend i s ubytováním jsme extrémně levní:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?