Zámek Liblice - obřad i večerní párty. Máte zkušenost?

Máte někdo zkušenosti, popř. rozpočet ? Díky !
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky jsem chtěla původně v Liblicích, ale ceny mě odradili, ale za tu cenu ti udělají luxus :-) . Pracujou tam moje dvě tety a kámoška, tak kdyby jsi chtěla něco vědět, tak poradím i já tam původně pracovala. Existuje internetový odkaz, tak se mrkni. Je to tam moc hezký a nabídnou ti cokoliv k dispozici, co by jsi potřebovala. Počítej obřad cca 4.000,- Kč, pronájem na odpoledne záleží zda zahrada nebo nějaký salónek. V rozmezí 7.000 - 13.000, 17.000 je za pronájem francouzský zahrady. A za rauty počítej tak min. 700 kč/osobu
Odpovědět
@aaa13 mrkni na jejich web, tam to mají do detailu naceněné. Já jsem si dělala také na Liblici předběžný rozpočet, ale já budu mít přes 60 lidí a chtěla jsem je i ubytovat a zajímal mě tedy ten jejich exklusivní pronájem na 24 hodin. Nakonec je to pro mě moc drahé, takže jsem se s tím už rozloučila.
Odpovědět
@spygy Ahoj, díky moc za info. Chtěla bych tam možná jen obřad v odpoledních hodinách a to na zahradě a pak jen pro hosty nějaký přípitek a malé pohoštění ( na dobu než se vyfotíme a tak ), ale nerada bych platila za zahradu ( obřad ) + pak ještě za terasu ( kde by asi měli to pohoštění ), tak se tam asi pojedu zeptat jakou mi udělají nabídku ;-)
Odpovědět
@vanulak My budeme mít 70 lidí a chtěla bych se vyvyrovat oběda, pr. zvát všechny na oběd a pak ještě na večerní raut - bychom se asi prohli =-)
Odpovědět
@aaa13 to je dobrý nápad vyvarovat se oběda, to by u mě nešlo, starší generace by u mě asi rautový model nepochopila, takže já chtěla uvítací drink + pohoštění, obřad na zahradě, hostinu a potom raut + ten exklusivní pronájem (ten je za 90 tisíc) a vyšlo mě to přes 180 000 a to jsem do toho nepočítala dekoraci, ubrusy, apod. Takže jsem to vzdala. Pokud ale budeš chtít obřad, raut a nebudeš potřebovat přespání, tak to tak hrozné není, (resp. záleží, jaký máte strop)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@spygy Ahoj, já měla za to, že pronájem není nutný - sice je tam riziko, že tam třeba budou i jiní hoteloví hosté, ale kamarádka se tam vdávala a myslím, že v rozpočtu měli pouze u hostiny jídlo + přípitek - tedy bez pronájmu salónku a u párty platili taky jen cenu za jídlo. Jediný "pronájem" byl snad za obřad - mramorový sál, ale to se platí snad všude mimo radnice v místě bydliště.
Odpovědět
Ahojky, no jdeme se tam dneska podívat, tak uvidíme. Je to tam krásné. Jsme z Mělníka a původně jsme to chtěli udělat vše v Baště Úžice ( super místo ), ale díky neochotě úřednic v Kralupech ( nechtějí nás oddat v sobotu a navíc ne déle než ve 12h. ) to budeme asi muset udělat jinde. Minimálně obřad. :-| Jsem zvědavá jak to dopadne. Chtěla jsem se vyvarovat přejíždění a oběda. Vypadá to, že z jednoho požadavku budu muset upustit. :-S Třeba nám ale dají dobotu nabídku v Liblicích i na večerní raut a oslavu a zůstaneme tam.
Odpovědět
Jinak, jsem si teda původně myslela, že se vejdeme do 100.000,- ale to ani omylem :-( Takže snad tak do těch 120.000,- by to mělo klapnout. Cca 70 lidí.
Odpovědět
@aaa13 Tak dej pak vědět, jak jste pochodili a co vám za ty peníze nabídli, dost by mě to zajímalo. Díky.
Odpovědět
@vanulak O.k., jen se nám to trochu posunulo, paní neměla čas, takže př. týden ( zatím nevím kdy ), ale určo dám vědět. ;-)
Odpovědět
Ahojky, tak konkrétní nabídku ještě němám, ale obřad venku stojí 16tis. a v mramorovém sále 6tis. :-S Docela mazec. Proč je to venku tak drahý to netušim. :-p Čekám na cenovou nabídku ... Ale je to tam opravdu moc krásný !
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?