Zámek Hostačov - názory, reference, dojmy

Profilova fotka
Ahoj holky, Jsem překvapená, že jsem tu nenašla vlákno ohldně zámku Hostačov a tak ho zakládám. Podle mého zevrubného průzkumu jejich webovek http://www.zamek-hostacov.com/ i speciálních stránek svatební koordinátorky - http://www.svatebni-ritualy.cz/ se mi to zdá jako naprosto ideální místo pro zámeckou svatbu - vše na jednom místě, krásné prostory, zajímající se koordinátorka, krásné ubytování, předem sestavené balíčky, že člověk ví i cenu dopředu .... Zdá se mi to vše až moc krásné, tak sháním nějaké reference ...Měla jste některá tady svatbu? Nebo třeba i jen dojmy, příjdou vám ty jejich balíčky levné? Dík moc
Odpovědět
@jocellyn Ahoj já jsem tam byla na svatbě jako host a vše super. Úžasný jídlo, ochotný personál. Druhý den ráno jsme ještě měli v altánku na zahradě rozlučkovou snídani. Takže za mě jako za hosta úžasný a je to jedna z nejhezčích svateb, na kterých jsem kdy byla.
Odpovědět
Profilova fotka
@dizi dik moc! To me fakt tesi slyset, ja se do toho mista zamilovavam cim dal tim vic ... :) A byla jsi tam na zamku i ubytovana? Jestli jo bylo to pekny?
Odpovědět
@jocellyn Byli jsme tam i ubytovani, dali vsude pristylky (klasicky valendy), protoze hostu bylo moc, takze jsme byli na pokoji ve 4. Byl klasicky zamecky pokoj - vysoke stropy, vrzajici parkety, historicky nabytek ... a myslim, ze u kazdeho pokoje byla i koupelna. Fakt je to tam moc hezky. Ohledne organizace, koordinatorky atd moc nevim, ja to opravdu videla z pohledu hosta a to bylo vsechno super.
Odpovědět
Profilova fotka
@jocellyn Dvakrát jako fotografka, jednu svatbu mám i na webu, tak můžete mrknout :-) je to tam nádherné a od nevěst jsem slyšela jen samé chvály :-)
Odpovědět
Profilova fotka
achjo, tak bohuzel - odpovedeli mi z Hostacova a ty jejich uzasne balicky v sobe skoro nic neobsahuji :( ani ubytovani hostu, ani zadne piti. to tedy nechapu za co tech 65 000 je, jen za jidlo pro 20 lidi? Ac je mi to nesmirne lito, na Hostac bohuzel nemame tak uz koukame po levnejsi alternative v Praze ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?