Zákusky a vdolečky - Zlínsko, značka: Vynikající :-)

Holky, potřebovala bych doporučení na cukrářku ze Zlínska, která dělá jak jinak než výborné a hlavně malé cukroví (žádné velké kusy) a taky na někoho, kdo dělá vynikající vdolečky. Vůbec ani nemám představu o tom, jak se cukroví na svatbu např. o 90 lidech cenově pohybuje, kolik se objednává... Jsem v tomto totálně marná. :-D Děkuju moc za radu a doporučení. :-)
Odpovědět
Jééé, já se omlouvám! Jsem dotaz zařadila do jiné kategorie... :-( No, aspoň vidíte, že jsem z toho fakt zoufalá :D
Odpovědět
Profilova fotka
já měla malé cukroví ze slusovic a dají ti vybrat z katalogu, co vše tam chce. cca 7,-/ks a byly opravdu moc dobré. Vdolečky jsem měla svoboda brezik 5,-/ks
Odpovědět
Profilova fotka
tak já můžu stoprocentně doporučit paní Slováčkovou ze Vsetína...měli jsme od ní sice jen dort, který byl naprosto famózní, a minizákusky, ale cukroví dělá taky. A co se týká vdolečků tak pro 90 lidí se určitě vyplatí si pro ně zajet do Vlčnova. My jsme měli lidí 65 (brali jsme jich 300), jeli jsme (sice to bylo mírně při cestě na promoce do Brna) a opravdu nelitujeme. Koláčky byly skvělé. Ani sladké, plné chuti, trošku rumové rozinky, prostě perfektně dochucené. Cena byla tuším 5 nebo 6,-/ks.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?