Z obřadu od místa hostiny je to 60 km. Je to moc?

Profilova fotka
Potrebuji radu,kdo mate zkusenosti s prejizdenim od mista obradu do mista hostiny cca 60Km?Zda se vam to moc?Je to cca 45Min.Diky za nazory ci zkusenosti.
Odpovědět
Profilova fotka
@desejka Tak mě se to moc nezdá, já jít někomu na svatbu, tak tu vzdálenost ráda překonám, ale je možné, že ty starší lidi by na to nekoukali tak optimisticky ;-) uvidíš
Odpovědět
Profilova fotka
@limda O ty starsi ani tak nejde budou mit zajisteny odvoz.Jde spis o tu organizaci predtim asi prave moc nevim:-(
Odpovědět
@desejka My jsme taky přejížděli, sice jen cca 15 km, ale udělali bychom to stejně při jakékoli vzdálenosti: Hosté se dopoledne sešli v restauraci, kde byla potom i hostina. Dali si nějaké občerstvení a pak pro ně dojel autobus, který je odvezl na obřad i zpátky. Každý si mohl dát panáčka nebo pivo, aniž by se musel starat o to, že ještě musí za volant. A taky odpadla kolona aut, kterou jsme nechtěli. Vím, že tento model ti zrovna sedět nemusí, záleží na spoustě věcí, ale pro nás to bylo nejlepší a nejjednodušší řešení ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli 15km od místa obřadu. Pokud bude zajištěna doprava a to v obou směrech, neviděla bych v tom zas až tak velký problém.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky diky moc trochu jste me uklidnily.Me trochu desi zarizovani veci pred abych nejezdila sem a tam kvuli vyzdobe a cukrovi apod.
Odpovědět
Profilova fotka
@desejka My měli vše na jednom místě, ale asi před půl rokem jsme byli na svatbě sestřence, ta měla taky hostinu podobně vzdálenou, jak píšeš. Nebyl to problém. Cesta tam docela utekla, domů to bylo trošku horší, už jsme byli unavení, ale dalo se to.
Odpovědět
@desejka Naše místo obřadu a penzion, kde bude hostina a raut, jsou od sebe taky asi 15 km (20 minut jízdy) a nevidím v tom žádný problém ;-) Bratránek to měl asi tak jak píšeš ty a bylo to taky v pohodě - nikdo si nestěžoval, vše se v pohodě a ve zdraví zvládlo... Takže žádný strach :-)
Odpovědět
my máme cca půl hodiny vzdálenost místa obřadu od hostiny a zatím stím nikdo, kdo ví o svatbě nemá problém, tak snad ani problém nebude..
Odpovědět
Profilova fotka
Holky ještě jednou díky moc za vaše názory.Pomohly jste mi nevzdát se svého snu o vysněném kostele :-) pet23 většina svatebčanů jsou z místa hostiny, takže cesta domů bude zajištěna řidičem a pro přespolní bude zajištěno ubytování ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?