Yard Resort - zkušenosti

Máte zkušenost s tímto místem? Milujeme jejich restauraci, svatbu chceme zde. Jen mě překvapuje, za co všechno si nechají zaplatit - za půjčení stolu, za půjčení ubrusů, poplatek v případě vlastního dortu, poplatek v případě vlastních koláčků a dalších zákusků... uvítám všechny zkušenosti. Vím, že to jsou profící a proto jsme si je vybrali, ale nelíbí se mi představa, že budu platit i za to, když mi maminka udělá vlastní domácí koláčky, na což se strašně těší a já taky a pak po mě budou chtít doplatek za to, že jsme si je neobjednali u nich... :-/ jinak jsem z místa nadšená!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky..také budeme mít svatbu v YARD RESORT, letos v září. Kdy vy? Také řeším problematiku vlastních sladkých dobrot. Dort budeme mít od nich, ale ostatní bych chtěla vlastní. Nyní jsem na toto téma vznesla opět dotaz a tak jsem zvědavá jaká bude reakce. Příští týden tam chci jet na schůzku, kde se snad tyto všechny otázky vyjasní.
Odpovědět
Napíšu soukromou zprávu :-)
Odpovědět
Ahoj, my tam budeme mít svatbu v srpnu a řešíme stejně jako vy ty dorty a zákusky...jinak se nám to tam moc líbí, ale mám pocit, že chtějí všechno unifikovat, aby měli co nejmíň starostí...jak jste dopadly?
Odpovědět
Koláčky budeme mít vlastní, přes to nejede vlak. Znám koláčky z jejich dodávající cukrárny a naše jsou prostě lepší :-), takže jejich nechceme. S dortem jsem trošku bezradná, protože ta jejich cukrárna dorty dělá, dobré, ale vizuálně to nebude asi žádná sláva :-(. Každopádně chci vidět pár dortů co cukrárna dělala, než jim pošlu svůj návrh. Kdyžtak info do zpráv :-) Jinak je YR super, krásné místo a výborné jídlo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně jejich přístup tak odradil, že přestože tam mám členství, svatbu tam nebudu organizovat ani náhodou.
Odpovědět
Profilova fotka
Příští týden jedeme do YR na schůzku, mám spoustu otázek, které si chci vyjasnit..také ohledně koláčků, dortu a dalších sladkostí. Tak dám pak vědět, co jsem se dozvěděla. Předpokládám, že když řeknou, že dokáží udělat dort dle obrázku, tak to také dodrží. Já chci tzv. nahý dort, což dle mého není zase tak velký problém vyrobit :-)
Odpovědět
Přiznám se, že už jsem se také setkala s přístupem: za vše si necháme zaplatit...:-) Škoda, místo je moc pěkné.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsme absolvovali dvouhodinovou schůzku se slečnou Dostálovou v YR a super! Dost věcí jsme si vyjasnili a myslím, že jsme na dobré cestě. Pomohla nám mimo jiné sestavit program..a tak mám docela dobrý pocit.
Odpovědět
Tak já jsem tam chtěla mít svatbu taky, ale upřímně komunikace s nimi mě odradila a ten přístup, všechno chceme zaplatit taky. Za mě ne a přitom místo se mi líbí moc. :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@pajka24 Dobry den, vcera jsme se byli podivat v yard resortu a jsme z neho nadseni. Zajimal by me nazor nekoho, kdo tam mel svatbu. Podelila byste se? :-) Jde mi hlavne o mnozstvi jidla na rautu a jak se resi alkohol. Chteli jsme hradit jen pivo, vino a nealko, jak byva zvykem. Jsou ochotni markovat tvrdy alkohol kazdemu z hostu zvlast? Predem moc dekuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, s Yard Resortem určitě nešlápnete vedle. Já doporučuji určitě. Za mě super komunikace, přístup, organizace..nemůžu vůbec nic vytknout. Také jsme hradili pouze vybrané nápoje - pivo, víno a nealko. Zbytek si platil každý sám zvlášť. Nebyl s tím sebemenší problém. Množství jídla je určitě dostatečné. Gramáž je dle počtu nahlášených hostů. Nám ještě zbylo a to nám pak druhý den nabalili sebou domů :-)
Odpovědět
@gwennie1 Svatba byla v YR krásná, ale komunikace byla hodně náročná. Slečna B. mi fakt nesedla a její přístup se nám fakt nelíbil. Byla jsem ráda, že se naší svatby nemohla zúčastnit. Koncem jsem na ní už měla dost silnou alergii a hledala jiné místo. Naštěstí to její asistentka dost zachránila a svatba byla nádherná. Musí se jim nechat, že to jsou profíci na svém místě. S jídlem na rautu jsem jim dost zavařila, protože jsme měli svatbu letní a pozdější a přišlo mi zbytečné, aby jsme měli pozdní oběd a pak zase teplý raut - měli s tím strašný problém. Ale nakonec jsem si doslova vydupala studený raut a byla jsem za to ráda. Porcí jsem objednala rozhodně méně než kolik mi doporučili a i tak hromada zbyla. Jinak - za mě byl vrchol, když se mi po předchozí domluvě snažili nacenit jídlo ještě o 30,- dráž než to měli v jídelním lístku. Když jsem je na to upozornila, že chybka se vloudila, tak mi pořád tvrdili, že to je v pořádku, že maso zdražilo. Ta komunikace byla fakt špatná :-/ Určitě doporučuju asertivní jednání a od dortu neočekávat žádné velké zázraky (nám se roztekl a vzhled taky nic extra, ale věděla jsem, že od cukrárny nemůžu nic moc čekat, tak jsme volila jen hodně jednoduchý typ, ale chuťově byl skvělý). Z přístupu jsem byla hodně zklamaná, ale realizace byla skvělá a všichni si místo i jídlo moc chválili!
Odpovědět
Článek se načítá
@svatbajanaahonza Poslala jsem vam zpravu :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Asi je to prostě kus od kusu, ale já jsem se taky necítila nějak výjimečně a ta komunikace byla strašná. Svatba byla v září 2017, takže píšu s 5měs. odstupem a mám dostatečně chladnou hlavu, ale přesto i zpětně a hlavně při pohledu na hodnocení ostaních, kteří dávají hodnocení 5* z 5 a chválí organizaci do nebes, se mi nechce věřit svým očím. Byla jsem zklamaná jak z pí Borůvkové tak ze slečny Sabiny a taky z obluhy. Byla to parta mladých kluků a holek a docela to flákali (myslím hlavně snášení špinavého nadobí ze stolu). Když jsem jim o tom později napsala mail, samozřejmě odmítali uznat chybu a brali to ofenzivně. Všude létala spousta octomilek a řekli mi, že je ted jejich sezona a oni se jich nemají jak zbavit. Namísto důstojného dialogu to bylo slovo hostů proti pár mladým lidem z obsluhy a slečny Sabiny, která tam celý večer ani nebyla. Je to prostě dost smutné. Mají dostatečnou poptávku, a proto si prostě mohou dovolit nechovat se hezky. My s manželem jsme si svatbu užili, byli jsme v jendom kole a moc jsme to nestíhali vnímat. Jenže když nám pak z výslužky dali 5 krabiček a v polovině z nich byli přílohy, nechtěli jsme věřit svým očím, protože spousta lidí (asi 10 ze 40) nám už na večerní raut nedorazila a viděli jsme na konci, že toho ještě dost zbývá. Bylo nám to líto, protože jsme chtěli donést výslužku kolegům z práce. Zeptala jsem se tedy hostů jak vnímali obsluhu a tím jsme se dostali k tomu, že to vlastně nebylo nicmoc. Když jsme se slušně zeptali na naši výslužku, najednou přišla spousta obvinování a srovnávání vyslužky z rautu o 100 lidech (což samzřejmě vůbec nedává smysl) Takže nám to vlatně zkazili až zpetně. Mj. ta jejich nabídka zpracovaná ve Wordu spolu s dalšími třemi Exceli, mi přijde neuvěřitelná. Složitěji už to asi udělat nejde. Pak nemají být tak zaneprázdnění, když si to dělají takhle složité. A pak stejně zjistíte, že vás o spoustě věcí ani neinformovali nebo vám nedali vybrat (např. obřadní stůl). Prostě místo je to úžasné, ale ta lidskost a vstřícnost tu chybí :-(
Odpovědět
A ještě jedna zajímavá historka na závěr - naše fotografka si usmyslela, že nás vyfotí na lodičce (já se s těmi šaty do lodičky docela bála, ale říkám se, že ok). Takže se jde naše fotografka zeptat dovnitř, zda nás na ní může vyfotit a dostane odpověd, že to nejde, že je lodička špinavá a měli jsme říci předem, aby nám ji připravili...Já jsem kdysi pracovala na brigádě v restauraci a mohli jsme se přethnout kvůli každému hostovi. Pokud by přišel s tímto požadavkem, myslím, že bychom mu ji klidně rovnou obrousili a natřeli :-D
Odpovědět
@yanace Naprosto rozumím, i já byla z jednání hodně rozčarovaná. Cítit výjimečně jsem se nepotřebovala, ale celou dobu jsem se cítila, že mě někdo neustále tlačí do něčeho, co nechci - nejprve dlouhá debata, proč chceme svatbu v sobotu a ne v pátek, potom debata proč nechceme svíčkovou atd. Svatbu zde můžu doporučit, ale rozhodně nepřipouštět z pozice klienta vůbec žádné diskuze a nenechat se do ničeho natlačit! V lodičce jsme se fotili taky. Prostě se vzala a nazdar, nikdo nic neřešil ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?