Svatbe na statku nebo ve mlýně - Vysočina

Profilova fotka
Prosím o tip na svatbu na statku, nebo ve mlýně pro cca 70 lidí na Vysočině. Ideálně i s ubytováním.
Odpovědět
1
2
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, byli jsme se dívat ve Stanském mlýně u Hlinska, moc hezké prostředí! A.
Odpovědět
Profilova fotka
@petrfantazie prosím o www stránky. Svatbu chceme ideálně 10.6.2017
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@8hannah8 Není to tedy vyloženě statek, ale zkuste se podívat na Zámeček Klokočov. A pak mě ještě napadá Líšeňský dvůr (hotel, ale ubytovací kapacita by měla být 70 lidí, je tam okolo krásné prostředí).
Odpovědět
Profilova fotka
Hledali jsme na červnový termín, též 70hostů a byli jsme překvapení obsazeností na sezónu 2017. Osobně jsme se byli podívat v Šejdorfském mlýně, Penzion u Bartoušků a na poslední si nevzpomenu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mirisek12 to my taky, je to masakr. Dnes mi jedna paní řekla, že na letní měsíce má na víkendy 4 zájemce - 1x rezervaci + 3 náhradníky
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím. Mrkněte na Váňův statek. Odkaz jsem dal do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
@djzdenek to je ten, na který jsem si nemohla vzpomenout... Váňův statek se nám taky líbil.
Odpovědět
Profilova fotka
@8hannah8 tak to přeji hodně štěstí :) já byla zoufalá už před třemi měsíci... jsem myslela, že stačí třeba půl roku dopředu :-D nakonec jsme vybrali resort Devět skal (Milovy) - Milovská restaurace
Odpovědět
Profilova fotka
@mirisek12 Penzion U Bartoušků u Slaného?
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbaspribehem přesně, tak ten není úplně na Vysočině :D se omlouvám, jak toho bylo moc a nakonec jsme hledali hlavně na té Vysočině, popletlo se to :) ale udělali jsme si tam rezervaci, jako nouzové řešení. Trošku nás odrazovala ta sportovní hala, jinak to tam mají hezké :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@mirisek12 Zrovna o tomto místu jsme se v úterý s jedněmi klienty bavili, kvůli hale to měli také s otazníkem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla svatbu letos na Vánově statku 10.9., mohu jedině doporučit! domluva super, jídlo výborné, krásné prostředí, všichni byli nadšení.....
Odpovědět
@8hannah8 na yutube fantazie jihlava facebook pratele fantazie
Odpovědět
Prosím, prosím nějaký ověřený typ na svatbu s hostinou mezi Jihlavou a Velkým Meziříčím? Moc děkuju
Odpovědět
Na Vysočině se nám líbí Usedlost Gerstein. Jirka
Odpovědět
Bořetínský statek :)
Odpovědět
My máme svatbu v penzionu Rytířsko, doporučuji :-)
Odpovědět
@rezina94 nad Rytířskem uvažujeme. Můžu se zeptat na kolik to tak vyjde i s hostinou?
Odpovědět
http://www.hamerskakrcma.cz/ kouzelné místo
Odpovědět
@pajdalf3 bylo nám řečeno, ať počítáme přibližně 1000 Kč/os. se vším všudy ;-) zkus jim napsat, zašlou ti podrobný ceník..
Odpovědět
Děkuju
Odpovědět
U Rytirska si pohlidejte, kolik jidla a v jakem case ho daji na stul. Neni nic horsiho nez hladovi hoste a restaurace,kde vam proste vecerni raut daji az napr. v 7 vecer.
Odpovědět
Neměl někdo obřad nebo hostinu v Dalešickém pivovaru? Nemá někdo zkušenost?
Odpovědět
@8hannah8 Salaš Hájek. Farma na samotě, kde nebudete nikoho rušit, snad kromě ovcí a krav :-) krásná stylová restaurace s dobrými jídly, majitelé příjemní. Dá se tam ubytovat několik hostů, obřad lze mít přímo na místě, na zahradě u jezírka. Akorát nevím, kolik si za svatbu říkají. My jsme tam byli na dovolené a moc se nám tam líbilo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Obnovuji tuto diskuzi :) Můžu se zeptat, máte někdo zkušenost s některým tímto místem pro svatební hostinu? Jde o místa: Šejdorfský mlýn, Salaš Hájek, Stanský mlýn nebo Váňův statek? Zajímá mě rozpočet na osobu, zda lze udělat vlastní výzdobu, zda je možnost mít vlastní alkohol, či jiné pití případně zákusky a ovoce apod. Moc děkuji za jakékoli informace :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@katiik My to budeme mít na Váňově statku, páč jsou cenově dostupní - kalkulace záleží, co všechno chcete. Výzdobu vlastní mít můžete, sladké taky, víno nebo tvrdý za "korkovné".
Odpovědět
@verhu a kolik tam maji korkovne? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme svatbu v květnu na Váňově statku. Cenově poměrně rozumné, bohužel nejsem schopna říct, kolik nám to vyšlo na osobu, tak jsme to nepočítali. Někoho jsme měli ubytovaného, někdo odjížděl, ale celkově nás to u nich stálo cca 66.000,- - občerstvení před obřadem (+měli jsme vlastní mandlovici za 100,-/lahev korkovné), přípitek a oběd pro 34 os. (domácí paštika, polévka s knedlíčky, svíčková), večerní raut pro 54 os, téměř neomezeně alko a veškeré nealko, ubytování pro 30 os. Takže za toto vše si myslím, že to není závratná suma. Vlastní výzdoba je možná, nicméně možnost si to sami vyzdobit už tak moc není, protože mají dost plno. My měli svatbu v sobotu a v pátek tam měli plno, tak se mohlo zdobit až v sobotu ráno, když je obřad ve 12.00, je to dost narychlo, spoustu věcí nebylo jak jsem si přestavovala, protože jsem se ani příprav účastnit nemohla. Svoje zákusky je možné mít - také jsme měli vlastní sladké. Nicméně vlastní pití je možné buď víno nebo tvrdý, nemůžete mít oboje vlastní a korkovné mají nastavené tak, že se to ani nevyplatí. Tuším že to nepočítali na lahve, ale na hlavu a to bylo nějakých 80 Kč za víno nebo 150 Kč za tvrdý. Při počtu 50 os x 150 kč zaplatíte 7.500 jen za korkovné na tvrdém a třeba my tam propili v tvrdém necelých 5.000,-.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?