Východní Čechy - obřad i oslava na jednom místě

Profilova fotka
Dobry den, shanim bezbarierove misto pro vse v jednom. Potrebujeme, aby vozickari mohli vystoupit z auta jen jednou a nemuseli se drit na obrad, z obradu, na oslavu a oslavy, ale jen tam a zpatky. Taky ze stejneho duvodu chci misto tak maximalne hodinu od Nachoda. Muze to byt statek, penzion, restaurace s velkou zahradou, i treba zamek, kde je restaurace hned vedle a nemusi se nikam po schodech. Vim, nejsem skromna, ale doufam, ze byste mi mohly pomoct, damy :-)
Odpovědět
Takový zámek a restaurace je přece přímo v Náchodě na zámku ? Nevim tedy jak to v te restauraci vypadá pro vozíčkáře, byla jsem tam pred x lety, ale svatby se tam běžně dělají. Nebo mě napadá hotel Vyhlídka v Náchodě? Venku by byl taky krásný obřad a nebo Jiráskova chata Dobrošov. Chodívala jsem tam na praxe a svatby tam byly nádherné v salonku :-) Záleží taky pro kolik hostů by to místo mělo být :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@watasi Dobrý den, ze zkušenosti mě napadá toto: Podstránský mlýn u Lična - soukromý areál, uzavřený, obřad můžete mít u nich po altánem, vozíčkář se dostane všude, JEN do místnosti, kde je pak hostina, vedou tři schody. Leč si myslím, že by Vám tam dokázali vytvořit nájezdovou rampu, jsou velmi snaživí.
Odpovědět
http://www.bonato.cz/ hotel a resturace Bonato v Náchodě!
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuju za navrhy, delam si prave seznam, kam zajet, kde se zeptat a co prohlidnout :-) Treba Dobrosov me ani nenapadnul a pripada mi to jako vynikajici tip :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bonato v Nachode je samozrejme luxus a parada, co se jidla tyce. Ale nejak si nejsem jist, zda tam maji i zahradu pripadne nejake prijemne prostredi, krom restauracniho, na obrad. Ale mozna se pletu. Na jidlo/raut vsak neni v nasi lokalite lepsi restaurace.
Odpovědět
@honzajezdik_photography - je tam malá zahrada, s mini dětským hřištěm, obřady se tam konají - viz fotky na blogu fotografky Kateřiny Beránkové (www tecka katerinaberankova tecka pomlčka rp tečka blogspot tecka cz)
Odpovědět
Nove Adalbertinum na namesti v HK- udelaji obrad, hostinu a vecerni zabavu..:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?