Všechno na jednom místě, okolí Mladé Boleslavi nebo Jičína

Ahoj holky, chtěla bych požádat o radu na místo svatby někde v okolí Mladé Boleslavi nebo Jičína. Zatím začínáme, svatba bude v létě 2017, ale po rychlém průzkumu co jsem provedla jsem trochu znervózněla :-) Rádi bychom měli obřad i hostinu na jednom místě, nechceme potom už nikam přejíždět. Další problém je s počtem hostů, budete to kolem 100 lidí, a to se taky všude nevejde :-) Budu ráda za všechny rady a tipy! Mockrát díky za pomoc.
Odpovědět
Profilova fotka
Famoz club zviretice jsi nezkousela? Ted jsem byla na svatbe, kde bylo okolo 120 hostu a vubec to nebylo poznat, bylo to v clenite zahrade a jidlo bylo formou rautu, vcetne "obedu" :-) takze kdyz budes narazet na pocet mist u stolu, tak zkus zapremyslet nad koncepci:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, měla jsem podobný problém. Člověk si nevybírá, ale hledá místo kam se vejde tolik lidí a nestojí to majlant :-| my to máme v hotelu Zvířetice. Pronajmeš si objekt a celé si to organizuješ sama. Budeme mít přes 100lidí takže vlastní pití a jídlo je pro nás nutností. Je to krásné místo pro obřad i párty. Můžeš být venku i uvnitř(kapacita sálu cca 80 židlí). Pan majitel je velice příjemný ochotný člověk. Ale není čas váhat, na příští rok už má osm termínů svateb. Hodně zdaru! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Restaurace Na Statku, Nepřevázka. Fotil jsem tam svatbu se 100 hosty a vešli se s rezervou. Obřad venku Vám tam můžeme zorganizovat My teda SvatbaVenku :). S pozdravem Luboš
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?