Vše v jednom - Praha a okolí

Dobrý den, vím, že takových diskuzí je tady hromada, tak přidám jednu další. Hledáme tzv. 3 v 1, obřad + raut + ubytování v Praze a okolí. Termín je začátek září. Rádi bychom místo klasické hostiny raut, příp. grilování pro 80 lidí za příznivé ceny. Někdo nějaké tipy?
Odpovědět
Profilova fotka
@karim_al_malina Dobrý den, prosím podívejte se na profil hotelu GreenYacht..splňujeme Vaše požadavky:-). Napište nám prosím na email a připravíme Vám ukázkovou kalkulaci. Také se můžeme rovnou dohodnout na prohlídku prostor spojenou s ochutnávkou svatebního menu. Přikládám na ukázku několik fotografií. Těšíme se Přemek
Odpovědět
@gypremek Vypadá to nádherně, ale obávám se, že tohle bude nad naše finanční možnosti...
Odpovědět
Profilova fotka
@karim_al_malina Dobrý den, bát se nemusíte:-). Pošlete mi prosím email a základní popis, pošlu Vám nabídku. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se na stránky našeho penzionu, myslím že by to pro Vás mohlo být cenově zajímavé a rádi ve všem vyjdeme vstříc :) Krásný den
Odpovědět
Ahoj, září tohoto roku? Fakt?:-) To budeš mít asi dost omezený výběr. Já rezervovala termín na statku v Břežanech rok dopředu a třeba na statku Blaník mi v roce 2013 řekli ať zapomenu na svatbu v létě 2014, měli už totál obsazeno, což nevadilo, protože se mi víc líbí Břežany....Tak hodně štěstí
Odpovědět
Profilova fotka
@karim_al_malina Souhlas s viki83, taky jsem chtela doporucit nase misto svatby (3v1 kousek od Prahy, Lions v Nesuchyni u Krusovic), ale pochybuji ze by meli letos jeste nejaky vikend nezamluveny.. vetsina takovych mist se zamlouva rok dopredu, tak snad neco objevite..
Odpovědět
Plánování rok dopředu se přeceňuje :-) Nějaké možnosti jsou, tak prostě jednu vybereme, ale člověku pořád vrtá hlavou "třeba by to šlo zařídit ještě nějak líp" ;-)
Odpovědět
@karim_al_malina jak pise @viki83 a @martaveg my hledali tohle all inclusive rok dopredu a to jsme meli na vyber jen par zbylych terminu... Tak snad sezenete. :-)
Odpovědět
@karim_al_malina Souhlas ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, od tohoto roku navazujeme na tradici svateb ve Vleticích jako noví provozovatelé. Máme poslední volné termíny. Sami jsme zde měli nezapomenutelnou svatbu v roce 2013. Odpovědi na Vaše otázky najdete na webu, případně nám neváhejte napsat. Těšíme se na Vás.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?