Vše na poslední chvíli

Ahoj, nevíte o nějakém volném termínu ješte letos během léta? Chtěli bychom svatbu venku. Nejlépe nějaký statek. A rozumnou cenu. Děkuji :)
Odpovědět
Urcite budou ale treba ve stredu, obzvlast statky
Odpovědět
Profilova fotka
Tak třeba já mám volný termín na focení 22. června. :-D Nevěsta změnila termín i místo svatby. Ale vím, že Vás zajímá spíše místo, i když nepíšete, kde. Třeba tady mají ještě něco volného...je to na severu Čech. http://www.panstvivelichov.cz/rezerva...
Odpovědět
Ráda bych někde v okolí prahy nebo v praze.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v našem rodinném hotelu uprostřed přírodního parku Divoká Šárka můžete mít ve svatební den vše na jednom místě bez nutnosti přesunů. Obřad na zahrádce, hostinu i raut a večerní zábavu spojenou například s grilováním nebo bowlingem. Pejsci jsou u nás vítáni a za prostory neúčtujeme pronájem. Pro svatby nad 30 osob nabízíme novomanželské apartmá se snídaní zdarma a pro ubytování svatebních hostů nabídneme zvýhodněné ceny. Od letiště jsme opravdu kousek. Pokud byste si chtěla udělat lepší představu o svatbách u nás, doporučuji podívat se na naše svatební stránky. Ráda Vám prostory ukáži osobně.Na léto máme tři poslední volné termíny na páteční či sobotní dny.
Odpovědět
Dobry den, to zni skvele. Mohu na Vas poprosit kontakt? Dekuji @dolcevilla
Odpovědět
Profilova fotka
Na odkaze pod mým příspěvkem naleznete kontaktní formulář. Pravidla fora mi sem nedovolují napsat kontaktní údaje. Děkuji a těším se
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste se podívat i na náš profil nebo Facebook Neprobylická stodola. Jsme kousek od Prahy a termíny pro letošek máme volné.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, pokuď Vám schází i hudba tak koukněte k nám na web. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?