Vše na jednom pěkném místě - PRAHA nebo blízké okolí

Ahoj nevěsty, nevíte prosím některá o pěkném místě v Praze, nebo blízkém okolí kde by byla pěkná svatba od obřadu až po závěrečný raut a veselí? Dobré by i bylo, kdyby se tam dalo přespat (já J.Morava on Praha).... Já jsem si našla Park hotel Popovičky, ale to by mě vyšlo zbytečně draho.... Děkuji za návrhy... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Štiřín :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Selský dvůr v Hostivaři, možnost obřadu v hezkém zeleném dvorku s mlýnským kolem, hostina venku nebo vevnitř, raut taky venku nebo vevnitř, možnost ubytování přímo na místě...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, kolik budete mít hostů a kolik jich potřebujete ubytovat?
Odpovědět
@svatbaspribehem Dobrý večer, to ještě nemám tak zcela představu.... nevím zda z mé strany přijedou všichni a nebo zda jich přijede více, pak jsem taky ještě nedostala seznam od přítele... Jen se tak zatím zevrubně dívám po místě... až budu mít místo, pak budu pokládat pár dotazů, jako třeba zda můžu mít své svatební koláčky, nějaké drobné cukroví a popř. i víno... přece jen jsem z té J.M. ;-) někde to lze, někde je to problém... =-) každopádně, děkuji že jse se ozvala, koukla jsem na Váš profil a v případě zájmu se na vás obrátím ;-)
Odpovědět
@daasqua Ooooo, tak to se mi MOC líbí!!!! děkuji za krásný TYP! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Česky statek, Dolní Pocernice :)
Odpovědět
Profilova fotka
@darecek86 Blízko Prahy je docela i dost statků a podobných záležitostí. Pěkná je třeba Zbraslavská myslivna, ale tam se ubytuje jen šest lidí. Dál mě napadá třeba Statek Na Stránce (Zápy u Brandýsa nad Labem, tam je prostoru dost, nějaké ubytování taktéž a samozřejmě se mohou hosté ubytovat právě např. i v Brandýse). Na Stránce mají catering, ale sladké je možné mít vlastní, pití také.
Odpovědět
Profilova fotka
@darecek86 Ale jinak ano, na řadě míst problém s tím mít něco vlastního může být...a chtějí např. i tzv. "dortovné" apod.
Odpovědět
Profilova fotka
@darecek86 Cenově vychází Selský dvůr také dobře (tedy alespoň na Prahu). Neplatí se pronájem prostor, je to hezky uzavřené a nikdo vám tam neleze, půjčí vám zdarma slávobránu, paní provozní je moc milá a ochotná, vaří dobře (my měli klasiku a potom raut, lze mít třeba i sele...), rozbijí vám talířek, pokud jste na zvyky, koláčky tam klidně můžete mít svoje a hezky vám je načančají na stoly... ohledně korkovného nevím, jinak tam mají z těch moravských třeba Znovín. My tam měli svatbu před měsícem a něco, bylo krásně teploučko a venku jsme seděli až do půlnoci, bylo to moc pěkné... jen myslím, že mají nějaké limity na hlasitost hudby po 22. hodině, je to přece jen napůl i hotel. Je tam možná i mokrá varianta.
Odpovědět
@daasqua a na kolik vas to vyšlo? Jsem zasnoubená 2 dny a vůbec nemám představu :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@mafinka01 Cca těch 1.000/osoba za oběd, raut a pití, ale asi by se to dalo i zkrouhnout níže. Na to, jak je to vyhlášená restaurace a Praha, tak je to celkem málo :-) Co jsem dostávala nabídky odjinud, tak ty by vyšly dráž, navíc ty jiné chtěli nějakou minimální konzumaci (třeba jedni 50.000 :-D). No vybírala jsem dlouho a nakonec mě okouzlilo toto, když jsme to šli okouknout :-) Mohla jsem být na hotelovém pokoji už od rána, nechat se tam zkrášlovat a lidi tam mohli mít věci. Měli jsme cca 25-35 lidí. Je dobré se tam objednat někdy v listopadu či dříve, pokud chcete třeba víkendy a červen, ty mizí nejrychleji. Pátky a další měsíce bývaly volné třeba do února, ale může se to změnit.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporucuju hotel Selsky Dvur v Hostivari,jak uz se tu zminoval.Ja tam svatbu mela a bylonto skvely.Mrkni do fotek,neco tam mam.Jidlo skvele,personal taky a ubytko paradni,jeste jsme na ubytovani dostali slevu.
Odpovědět
Článek se načítá
Má někdo z poslední doby zkušenost s Červeným Újezdem?
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, co je pro vás okolí Prahy, ale my měli svatbu v Pensionu Smolotel u Příbrami (cca 60 km od Prahy) a je to nádherné místo, kde můžete mít vše v jednom :) @darecek86 www.smolotel.cz
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Za nas- parkhotel Popovičky :) Obrad+hostina, vse v mem albu :)
Odpovědět
Doporučuji již zmíněný statek Stránka v Zápech u Prahy. Ubytovali jsme 25 lidí + možnost spát na zahradě pod stanem nebo v karavanu. Catering mají vlastní, ale to, co kuchtíci připravili, patří mezi nejlepší jídla, která jsem ochutnala :) Možnost obřadu venku nebo vevnitř a cenově vychází pronájem přijatelně. Svatbu nám doteď každý chválí :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli svatbu ve Family hotelu Okoř a mohu jen doporučit. Přenádherná zahrada, kam nemá kromě svatebčanů nikdo přístup, stylově zařízené pokoje, vhodné i pro focení, a profesionální servis. Vlastní sweet bar včetně dortu nebyl problém a korkovné bylo přiměřené.
Odpovědět
My budeme mít svatbu ve Villa Voyta :-) Je to tam krásné a ceny příznivé. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jen 4km za Zličínem můžeme nabídnout naši rodinnou restauraci a pension, svatbami hojně vyhledávaným místem. Ale přesvědčit se můžete sami, není nad to si prohlídnout prostory, ochutnat něco z naší kuchyně a nasát atmosféru místa. Máme otevřeno každý den ( pokud zrovna není obsazeno svatební hostinou) Prohlédněte naše stránky a pokud vás zaujmou, neváhejte mne kontaktovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v našem rodinném hotelu uprostřed přírodního parku Divoká Šárka můžete mít ve svatební den vše na jednom místě bez nutnosti přesunů. Obřad na zahrádce, hostinu i raut a večerní zábavu spojenou například s grilováním nebo bowlingem. Dort i koláčky můžete mít vlastní a to bez poplatku. Za prostory neúčtujeme pronájem a pro svatby nad 30 osob nabízíme novomanželské apartmá se snídaní do postele zdarma. Pro ubytování svatebních hostů nabídneme zvýhodněné ceny. Pokud byste si chtěla udělat lepší představu o svatbách u nás, doporučuji podívat se na naše svatební stránky. Ráda Vám prostory ukáži osobně.
Odpovědět
Dobrý den, svatební hostinu vám rádi připravím. S pořádáním svateb máme bohaté ( 23 let ) zkušenosti. Můžeme vám udělat vše na jednom místě. Nejlépe bude , když se zastavíte a probereme všechno osobně. Budu se na vás moc těšit . Reference na náš hotel naleznete na :http://www.beremese.cz/catalog/vendor/svornost/ Virtuální prohlídky : https://goo.gl/maps/JRZL1hufvRM2 S pozdravem Mgr. Tomáš Král ředitel hotelu Hotel Svornost GSM:604472770 20 let tradice Virtuální prohlídky : https://goo.gl/maps/JRZL1hufvRM2
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?