Vše na jednom místě?

Profilova fotka
Nevěsty, dnes jsme byli s přítelem na místě, kde jsme chtěli mít hostinu. Jak jsme tak mluvili s paní provozní, začali jsme uvažovat i o možnosti udělat tam i obřad. Plánovali jsme obřad na Hvězdárně ( vesmírná svatba :-) ), ale teď jak nad tím víc přemýšlím mi připadá rozumnější a praktičtější udělat vše na jednom místě. Ale nemůžu se rozhodnout. Ta Hvězdárna se mi líbila, tak pokud by to bylo jinde, tak bych aspoň výzdobu udělala vesmírnou, ať o to úplně nepřijdeme. :-N Jak byste se rozhodli? Děkuju všem za názory! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zalezi, jake podminky vam nabizi prostor kde bude hostina. Napr. Co se tyka vyzdoby a prostoru pro obrad. A jak daleko je hvezdarna od mista hostiny? Jestli to neni daleko, volila bych hvezdarnu, muze to byt kouzelny a originalni.
Odpovědět
Mám pocit, že kdo četl o plánech na vesmírnou svatbu, bude fandit hvězdárně :-) (vč. mě). Určitě je praktické mít všechno na jednom místě, ale záleží, jestli se chcete vzdát té hvězdárny a nebude to pak slabá náhražka. My měli obřad 7 km od místa hostiny a rautu (hostina, raut a ubytování už byly na jednom místě) a nebyla to žádná velká komplikace.
Odpovědět
Profilova fotka
My mame obrad pres 20 km od hostiny. Navic se tam jede pres male vesnice, takze cesta zabere cca 40 min. Ale proste ten zamek je krasny, tak to neresime.
Odpovědět
Profilova fotka
@mona1986 Tady je fotka místa obřadu, je to tam moc pěkné. Asi by mě asi mrzelo přijít o "originální" obřad, na druhou stranu tady bysme mohli ráno přijet, nachystat se tam, nemít nervy, že přijedeme pozdě, nebyl by problém s přesunem a mohl by být obřad v sobotu a většina hostů by nemusela řešit nějaká volna v práci. Daleko to není, asi jen 10km. Achjo, nerozhodná nevěsta :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikazem Popravdě jsem byla z té vesmírné svatby nadšená, ale jak nad tím člověk víc přemýšlí tak už není všechno tak jasné. Mě s přítelem by se tam líbilo, to neříkám, že ne, ale taky nevím, co hosti. Obávám se, že ne všichni by byli nadšení, rozhodně by to bylo jiné než na co jsou zvyklí, ale osobně si myslím, že by se nudily. Já fakt nevím. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ale obrad je prece o vasem pocitu ne o tom co hoste. Ti at se citi dobre na hostine. Ja bych se obradu venku bala. Muze prset, foukat...
Odpovědět
Profilova fotka
@mona1986 Upřímně bych byla radši, kdyby to někdo rozhodnul za mě :-D Už jsem místo i datum měnila tak 3x a stejně si pořád nejsem jistá, přítel si myslí, že mi pomůže, když řekne jak chceš, já příjdu kdykoliv kamkoliv :-D
Odpovědět
Určitě bych volila jedno místo, protože čím jednodušší, típ lepší i na organizaci, přesuny, časový plán apod. o pohodlí hostů nemluvě. ;-) To všechno vám odpadne a tím i víš případný stres.
Odpovědět
Rozhodně bych byla pro hvězdárnu. Víš, ono je to sice jednodušší mít vše na jednom místě, ale myslím, že podvědomě to spíš chceš z důvodu " pohodlnosti". Svatba je jednou za život a myslím, že právě v tento den by si měl člověk plnit svá PŘÁNÍ.....10 km není moc a hvězdárna za to stojí.
Odpovědět
Profilova fotka
@knedlinka Mne rika pritel to same :D tak si to delam podle sebe. A souhlasim, co pise Verunecka84. Myslim, ze zadny stres to nebude. Ja bych mela spis stres z pocasi, jak uz jsem psala.
Odpovědět
Profilova fotka
Urcite bych byla pro Hvezdarnu :-) jak uz tady psala @verunecka84, svatba je jen jednou, tak by mela byt takova, jakou si prejes :-)...Kdyz me pritel pozadal, tak jsme take vse chteli na jednom miste, ale nakonec budeme mit obrad na tenisovych kurtech (oba hrajeme zavodne tenis a tam, kde budeme mit obrad, jsme se take dali dohromady :-) A opravdu se nemuzeme dockat, budeme to mit na miste, ktere nas spojilo a vystihuje nas :-) Hostinu a raut budeme mit jen 12km od obradu, takze zadna dalka ;-) Urcite si vyber misto, ktere chcete ty se snoubencem :-) A obrad ve hvezdarne bude urcite krasny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc Vám všem děkuju za názory :-) Je jasné, že konečné rozhodnutí bude na nás, myslela jsem, že po dotazu mě něco přesvědčí a budu mít jasno, ale pořád váhám. :-D Ale moc si toho cením :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@knedlinka Já nechápu nad čím pořád váháš? Když chcete vesmírnou svatbu, není ideálnějšího místa ;-) Kdyby byl přejezd 50 km, tak je jasné, že člověk nad tím uvažuje, ale je to krátká vzdálenost. Je smutné, že se chceš vzdát svého snu, jenom kvůli pohodlí, že je vše na jednom místě....Čas už nikdy nevrátíš, tak ať nelituješ!
Odpovědět
Místo obřadu je hezké, ale pořád jsem pro hvězdárnu :-D Pokud ji chcete vy s přítelem. Určitý ohled na hosty je na místě, ale nesmí to být na úkor vašich zásadních přání. Pokud jím teda hvězdárna pořád bude :-) A 10 km je opravdu kousek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Popravde jsme byli uz rozhodnuti, ale po te navsteve mista hostiny jsme zacali vahat. Uz pro nas ta Hvezdarna neni takove wow nebo jak to rict. Jeste jsem taky zapomnela na to, ze by byla moznost mit sebou psa, ktereho jsme se kvuli Hvezdarne chteli vzdat. Takze to neni uplne o tom vzdat se snu, pro nas je hlavni, ze bude svatba :-D Co se tyka treba toho pocasi, tak by se to snad dalo domluvit vevnitr nebo pujcit altanek. No asi jsem uz rozhodnuta, i kdyz Hvezdarna by byla krasna a originalni, tak treba se toho napadu chytne jina nevesta :-) Ale jak jsem psala, jeste jednou dekuju za vsechny rady :-N Asi jsem nektere zklamala, ale verim, ze pokud nebude spatna volba zenich tak litovat nebudeme, to je preci hlavni, ze? :-p
Odpovědět
@knedlinka To každopádně :-) Pokud jde o obřad, důležité je, abyste byli spokojení, a pokud budete spokojení právě s touhle variantou, není co řešit :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?