Vše na jednom místě v Praze a okolí pro 60 svatebčanů

Mile nevesty, poradite mi prosim krasne misto na svatbu, kde by slo vse udelat na jednom miste? Zijeme v zahranici, ale svatba bude v CR v lete 2015. Budeme mit hodne prespolnich hostu, takze ubytovani v miste je nutnost. Vyborna kuchyne a ochotny personal je samozrejmost. Libilo by se mi neco romantickeho, v prirode, zadna super moderni architektura, ale ani zadna umela snobarna nas nelaka. Idealne v blizkem okoli Prahy, nebo v Praze. Svatebni hoste budou mezinarodni, takze chci neco, kde se budou vsichni citit dobre a personal bude schopny se o ne postarat. Nebranim se ani krasnemu pozemku s ubytovani kde by sel postavit velky svatebni stan s parketem apod. Moc dekuji za Vase tipy a rady!
Odpovědět
Profilova fotka
@bluelily Nejsem sice nevěsta :) , ale osobně se mi velmi líbí "Areál Botanika" kousek za Prahou ve směru na Kladno.
Odpovědět
Profilova fotka
@bluelily Ja muzu doporucit nase misto svatby, Lions v Nesuchyni, od Prahy je to kousek, fotky mam v albu.
Odpovědět
@honzajezdik_photography Dekuji za tip! Taky me toto misto zaujalo, ale nikde nemuzu najit vice fotek ze svateb..? Mas osobni zkusenost?
Odpovědět
@martaveg Krasna svatba! Moc pekne misto a toho prostoru! Dekuji za tip!
Odpovědět
Profilova fotka
@bluelily Fotil jsem tam 2011 (neměl jsem tam svatbu, jsem šťastně svobodný :) ). Když bych pohledal, tak bych to na externích discích ještě někde našel. Mě zejména zaujalo, že je to tam příjemně rozmanité. Zvířátka, lesík, travnaté plochy, golfové hřiště, venkovní bazén .. :)
Odpovědět
To zni moc dobre. Uz se mi povedlo nejake fotky najit tady na webu a vypada to krasne. Libi se mi moznost na pul venku i vevnitr a jak rikas je tam toho hodne co se da delat, coz by bylo fajn i pro deti. Urcite se tam zajedeme podivat. Jeste jednou diky!
Odpovědět
Profilova fotka
Statek Vsetice, kouzelne misto :-)
Odpovědět
@tessina87 Krasa! Tesim se na Tve fotky ze svatby. Misto si pridavam na seznam mist ktere chci navstivit!
Odpovědět
@bluelily my budeme mit svatbu na statku Blazejovice, mrkni na web blazejovice tecka cz
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, pokial potrebujete ubytovat vsetkych 60 hosti,tak vam bohuzial nase sluzby ponuknut nemozem(inak ale vsetky ostatne podmienky Golemuv restaurant splnuje ;-) Ak by ste potrebovali poradit,napiste do spravy,rada pomozem...
Odpovědět
@golden_golem Dekuji za tip!
Odpovědět
@janinnava To vypada naprosto uzasne! Urcite chci videt! Kolik budes mit na svatbe lidi? A jak je to tam asi cenove? Na hlavu cca? Moc dekuji!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@bluelily meli jsme svatbu v hornich pocernicich - hotel Čertousy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, myslím, že Vaše požadavky zcela splňujeme :-) Podívejte se na náš rodinný zámeček, třeba Vás zaujmeme... Přeji hezký den, Bára
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel Galaxi Suchdol, dobrá zkušenost a budu tam mít také vše. hostů cca 80, tak jukni a pozeptej se...
Odpovědět
@bluelily Ahoj, my mame take svatbu v Blazejovicich, ale maji uz pro tento rok plno. :-( Jukni tady na nejaka temata o Blazejovicich.
Odpovědět
@roozenka Hrozne moc se mi libi, i termin by sel, svatba bude v lete 2015, ale kvuli tomu ubytovani to asi nepujde :-(
Odpovědět
@zamek_nimerice To je krasa! Jak jste na tom s kapacitou pokoju? Radi bychom uytovali vsechny hosty. Muzete mi poslat priblizny cenik? Dekuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@bluelily Přímo u nás lze ubytovat až 50 hostů, s tím, že v blízkosti lze využít dalších kapacit spřáteleného penzionu. Kalkulace stanovujeme individuálně podle požadavků snoubenců, orientační ceník Vám ráda zašlu.
Odpovědět
@bluelily Jakpak to, ze s ubytovanim?? U nas to byla laska na prvni pocit. :-)
Odpovědět
@roozenka Taky se mi strasne libi, ale neni tam primo v miste ubytovani pro vsechny. Jsou tam stany,coz me osobne by nevadilo, ale mame i spoustu zahranicnich hostu, ktere by mi bylo hloupe dat do stanu, kdyz uz pojedou z takove dalky :-)
Odpovědět
Dobrý den, velice rádi bychom vám nabídli služby našeho hotelu. Jsme na východním okraji Prahy. S pořádáním svateb máme bohaté zkušenosti. Prohlídněte si náš profil. Budu se těšit na spolupráci. S pozdravem T. Král
Odpovědět
Profilova fotka
@bluelily ahoj my máme také vše na jednom místě v hotelu La Park Kladno . a zatím ve super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bluelily dobrý den, slečno Bluelily, svatba "Vše na jednom místě" je naše motto...opravdu....podívejte se na naše stránky hotelu GreenYacht, Netradiční a přitom útulné prostředí, obřad na terase, ubytování, parkování, hostina i párty, nabízíme i mokrou, spíše studenou variantu. Ubytování nabízíme kapacitu 66 lůžek + vedlejší hotel Čechie ca 3 min. autem. V našem profilu najdete ukázková videa a fotografie. Těším se na případnou spolupráci. Přemek V.
Odpovědět
Profilova fotka
@bluelily Dobrý den, s dvojjazyčnými hostinami máme zkušenosti. Mohu Vám nabídnout naši romantickou restauraci a penzion u Prahy. Kapacita ubytování je 35 osob. V objektu je i krásná zahrada kde lze připravit svatební obřad. Pokud zvolíte naší restauraci - jako bonus pro Vás nabízíme služby svatební agentůry zdarma -osobní přístup - asistentku, kterou nejspíše při zařizování svatby na dálku budete potřebovat. ( vyřízení formalit, zajištění květin, dortů, doporučím kadeřnici, atd.) V případě zájmu napište prosím Váš email, pošlu Vám našeho svatebního průvodce, kde se dovíte vše podstatné včetně kompletní předpokládané ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Hudební skupina Bosáci nabízí hudební produkci na volné termíny: 4.4., 5.4., 11.4., 12.4., 18.4., 25.4., 2.5., 3.5., 9.5., 16.5., 13.6., 11.7., 18.7., 1.8., 2.8., 9.8., 15.8., 22.8., 29.8. Jestli ještě hledáte kapelu, mrkněte na naše webovky. Široký repertoár pro všechny generace, bohaté zkušenosti za přijatelné ceny. 8-) Pokud hledáte příjemné místo pro Vaši svatbu, mrkněte na našich stránkách do sekce Svatební speciál, kde jsou rady k pořádání svatby a také tipy na místa po celé republice.
Odpovědět
Vsem moc dekuji za tipy! Zatim mam domluvenou schuzku v Arealu Botanika a na Zamku Nimerice. Moc me zaujala i Farma Michael, nema nekdo zkusenosti? Diky!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Tak co nakonec vyhrálo?:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?