Vše na jednom místě, svatba přes celý víkend, máte zkušenost? Doporučte prosím místo(2017)

Ahoj všem, vim, že je celkem pozdě, ale sháním místo pro svatbu, "all in one"(před obřadem, obřad, oběd, večer, ubytování) v letošním roce. Poradíte něco ideálně max do hodky a půl od Prahy. Lidí cca 50+17 dětí. Líbilo by se mi nejbližší rodinu tam mít od pátku večera, v sobotu dojezd ostatních, svatba, v neděli odjezd. Napadá Vás něco, kde by nebylo už úplně obsazeno, termínově bychom se přizpůsobili. Nebo něco podobného...? Máte zkušenost? díky moc. L.
Odpovědět
1
2
Zkus Křížovnickou baštu, teoreticky by ještě mohli mít volno. Jo a fungují jenom na telefon, na email nereagují. Neboj se, něco najdete, takových míst je spousta, jen to chce zamířit trochu mimo "hlavní proud".
Odpovědět
Profilova fotka
@libu5ka Kdyby Vám nevadilo mít svatbu v první půlce dubna, tak např. Statek Na Stránce tam ještě volno má.
Odpovědět
@svatbaspribehem děkuju, ale já nesnášim zimu a bojim se, že to by zima ještě mohla být:(
Odpovědět
Profilova fotka
@libu5ka Chápu, na druhou stranu, počasí je někdy nevyzpytatelné. Přátelé měli před pár lety svatbu v červenci a pršelo a nebylo ani 15 stupňů :-) Statek Břežany má třeba volno na začátku července, ale tam píšou o kapacitě max 50 lidí - nevím, jak staré jsou ty děti, co uvádíte...třeba byste se vešli :-)
Odpovědět
Hotel Zámek Štiřín, Hotel Zámek Berchtold
Odpovědět
Profilova fotka
My máme na Podčejku, ale to je asi pro Vás malé. Každopádně i tak dávám jako tip. 👍 Neplatíme pronájem, potahy na židle, slavobránu, pártystan apod. 😊 Máme také od pátku do neděle, všichni jsou tam ubytovaní, vše na jednom místě. 😊
Odpovědět
Mlyn Davidkov
Odpovědět
@libu5ka např.Dvůr Lobeč. Jirka
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@libu5ka koukněte na Strnadovský mlýn! Podle vašich požadavků, je to přesně to, co hledáte! Jen aby měli termín.
Odpovědět
Profilova fotka
@zezufoto @libu5ka Volné termíny nějaké mají, viz http://www.strnadovskymlyn.cz/svatby-... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vám pomůžeme najít vhodné místo a připravit svatbu. Pokud Vás zaujme naše práce, neváhejte nás oslovit.
Odpovědět
Článek se načítá
@zezufoto wau, dle fotky to vypada super! Dekuju za tip, mrknu.
Odpovědět
Profilova fotka
@libu5ka ján to tam mám ráda! Příjemné místo uprostřed přírody, dostupné z Prahy ;-) Můžu jen doporučit!
Odpovědět
Farma Prak,měli jsme tam svatbu loni
Odpovědět
Profilova fotka
Penzion Marek -Vysočina Jihlavsko
Odpovědět
Profilova fotka
Chateau St. Havel, vše v jednom. Pár kamarádek už tam svatbu mělo a všechny spokojené. :-) a i ceny byly překvapivě přijatelné. :-)
Odpovědět
Břežany jsou fajn, ale tam dělají svatby jen září - červen, pozor na to, přes léto dávají přednost dlouhodobým pobytům. A ani za příplatek neudělají změnu. To už máme taky za sebou :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím. Čertousy - několikrát jsem tam hrál. Uzavřený areál, hezký park, rybník, parkovací místa atd.
Odpovědět
http://www.martinskymlyn.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
@libu5ka sestrenka mela svatbu na konci dubna a vsechny zenske jsme skoncily se spalenyma vystrihama a ramenama😁
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme půl hodiny severně od Prahy a vše na jednom místě u nás jde! :-) Máme ještě nějaké volné termíny od června do září. Můžeme nabídout i dekorace a nábytek z našeho fundusu - provozujeme půjčovnu. Pokoje plánujeme na příští sezónu, letos jde jen neformální přespání v mlýnici nebo stanování na louce. Ale 8 km od nás je Mělník a rádi doporučíme ubytování. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@libu5ka nasli jste neco? My porad hledame a najit neco hezkeho za rozumnou cenu se zda byt zazrak 😔
Odpovědět
Profilova fotka
@zuste87 Co vše už jste viděli/vyloučili?
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbaspribehem je toho spoustu, nechceme klasicky obed u stolu ale Jen grilovani s rautem a vlastni alkohol coz je dost limitujici. A take nechceme platit 80 tisic za pronajem 😔 Zatim mame ve vyberu Statek Ujezd u Klatov, Peckuv Mlyn a chalupu u Svejka v Litohosti. Zatim jsme nebyli nikde protoze zijeme v zahranici, mame v planu dorazit na konci kvetna a vsechno co prichazi v uvahu pak objet. V Litohosti mela svatbu kamaradka a bylo to tam moc fajn. Chceme svatbu blizko prirody, zadne hotely
Odpovědět
Profilova fotka
@zuste87 Co Samota u Houpacího koně? Netuším tedy aktuální ceny pronájmu ani jak jsou na tom s termíny na příští rok...Kdybyste chtěli nějak se svatbou pomoct, dejte vědět.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbaspribehem to se mi moc libi ale bohuzel nemaji na pristi rok terminy ktere by se nam hodili 😔 Stejne tak U Vetrne Vily. Dekuji za nabidku, rada bych nekoho na pomoc, ale pokud nesezeneme nejake cenove rozumne misto tak to bude mimo nas rozpocet 😔 Uz jsem psala vasemu ,predpokladam manzelovi 😊, o cenik za foceni, na tom rozhodne nehodlam setrit 😊
Odpovědět
Profilova fotka
@zuste87 Tak to je škoda s tím Koněm, neb i dle Vašeho alba by to bylo vhodné místo. Jinak poptávka byla skutečně na manžela :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbaspribehem to ano, bohuzel spousta mist ktera se nam libi nedelaji svatby v srpnu coz je pro nas problem vzhledem k tomu ze velka cast zahranicnich hostu jsou ucitele, tudiz termin musime prizpusobit abychom je tam mohli mit 😊 Muzete mi prosim kdyztak do zpravy poslat vase kalkulace za pomoc s organizaci? Uz jsem na vase stranky v minulosti koukala a moc se mi vase realizace libi 😊
Odpovědět
@zuste87 Ahoj, neviem, v ktorom kraji miesto hľadáš, ale navrhujem Jízdárnu Hejtmánkovice pri Broumove, tam si môžeš priniesť vlastný alkohol a raut, hostinu, si môžeš zorganizovať ako len chceš podľa svojich predstáv. My tam budeme mať toto září svadbu :) Podrobnejšie info ti môžem poslať v správe, keď tak mi napíš :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?