Vrtbovska zahrada na obrad

Mile nevesty, mam dilema a rada si poslechnu nazory ostatnich. Mame naplanovanou svatbu s obradem ve Vrtbovske zahrade a naslednou hostinou v restauraci na Praze 6. Mou touhou je mit svatebni fotky z Prahy...s hradem. Tak proto jsem vybrala takove misto na obrad. Cim vic o tom ale premyslim, tak si rikam, ze 11000 za hodinu plus reseni hudby, pripitku a hlavne logistiky, kdy bychom asi resili presun taxiky, protoze parkovani tam mozne uplne nebude...takze bez kolony... No nevim. Napada me, zda by nebylo snazsi vzit si fotografa o dve hodiny driv do Prahy, zajet taxikem ve trech do Pakacovych zahrad a nafotit to a pak se presunout v klidu do Villy St.Tropez a tam mit vsechny hosty a udelat tam obrad i party...A usetrenych 15000 dat radeji do rautu tam... Co myslite? Prijdu o neco co mi unika, kdyz se ochudim o obrad ve Vrtbovske...?
Odpovědět
A jak to funguje, kdyz bych chtela obrad v sobotu mimo regulerni oddaci misto?
Odpovědět
Takhle jsme to udelali pred nekolika lety s moji prvni svatbou - Vrtbovska se nam moc libila, ale na obrad prilis draha, takze jsme zvolili jinou variantu s tim, ze se jeste pred obradem pujdeme do Vrtbovske jen vyfotit. Zaplatili jsme jen 3x vstupne (my dva a fotograf) a stravili tam cca hodinku, ale samozrejme tam muzete byt jak dlouho chcete. Takze pokud chcete krasne fotky, je tohle podle me idealni kompromis, vstupne oproti cene za obrad je jen zlomek. Nicmene ted planuju svoji druhou svatbu a splnila jsem si sen se vdavat v Ledeburske zahrade, foceni probehne v palacovych zahradach, az po obradu. Obe mista jsou na parkovani dost spatny, my to vyresime pronajmem minibusu. :-) Jinak St. Tropez je vyborna volba - ja tam stravim noc pred obradem a ranni pripravy. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ambera druhá varianta zní lépe pro svatební hosty. Žádné velké přesuny, problémy s parkováním,....a vy si můžete naplánovat fotografování tak, aby jste přišli o co nejmíň z vašeho dne "D". Takže já dávám palec nahoru pro druhou variantu ;-)
Odpovědět
Ahoj, byla jsem na svatbě ve Vrtbovské zahradě a byla jsem celkem dost zklamaná. Výhled celkem pěkný, ale poměr cena výkon tomu neodpovídá. Ještě pro hůře chodící je to kousek od možnosti zaparkování - pokud to tedy nezměnili.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?