Vrtbovská zahrada - hezká (venkovní) restaurace kolem?

Profilova fotka
RESTAURACE neměl by někdo prosím nějaký tip... příp kluby v okolí tzn Malá Strana nebo směr Dejvice ?? cca pro 30-40 lidíi, a tím nemyslím 5 hvězdičkovou jako Mandarin!!! Něco tak nějak ... mezi posh a normal... nemůžu najít nic pod menu 1200 za jednoho... ideálně venku a na večer zalézt s trochou hudby, taky kdyby třeba pršelo. Napadá mě tam jen Malý Glenn nebo Joes´a to by asi nebylo ideální!!! V září.
Odpovědět
Profilova fotka
@danielas777 Dobrý den, mohu Vám nabídnout naše prostory- romantická restaurace a penzion, z Vrtbovské zahrady je to k nám 17km - 21minut autem. Často k nám z tohoto místa svatebčané přijíždí. Za dobrými službami a cenou se vyplatí přijet. :-) Nepíšete kolik budete mít hostů, i termín je velmi důležitý... Můžeme Vám nabídnout zastřešnou pergolu i venkovní zahrádku a hlavní sál, max 100osob. Vámi uvedená požadovaná cena na osobu i s pitím, je plně v souladu s našimi cenami. K večeři můžeme připravit raut, či udělat grilování v krbu který je součástí restaurace. V případě zájmu pošlete prosím Váš e-mail, poslala bych Vám našeho svatebního průvodce. Nebo se přijeďte podívat, není nad osobní kontakt ;-) Svatby nás baví!
Odpovědět
Profilova fotka
@kvetaszenkova Dobrý den, moc děkuji, svatba bude 6.9. ve 14.30, cca max 40 lidí, ale třetina ze zahraničí, takže opravdu sháním jen Malou Stranu, Dejvice případně ideálně Kampu. Moc děkuji i tak Daniela
Odpovědět
Profilova fotka
@danielas777 Není zač :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?