Vršovický zámeček - jaké máte zkušenosti se svatbou?

Najdou se zde nějaké duše, které měli nebo budou mít letos svatbu v Rangherce? :-) Našla jsem zde dvě svatby, které tam proběhly minulý rok a jinak nic, ale dle počtu rezervací jich bude letos dost. Budu vděčná za jakékoliv info a postřehy. Bohužel s matrikářkou jsme si teda moc nesedly |-|
Odpovědět
Profilova fotka
Matrikarka je krava :) Ja tam svatbu chtela, termin jsem rezervovat chtela uz v lednu, rekla mi, ze jeste nema volne terminy, at zavolam v unoru ... tak jsem ji pro jistotu napsala i mail, aby si me tam proste vecpala, az bude terminy vypisovat, ze o nej mam zajem a ona mi odepsala, ze mi tedy termin rezervuje na 10:30, tak jsem ji psala, ze bych radeji o trochu pozdeji, treba 12:00 a ona mi napsala, ze to nejde, ze po nas uz tam rezervace jsou ... upozornuji, ze tohle se stalo v jeden den .....Takze me vytocila a svatbu tam jsme zrusili .... Preji at se domluvite :)
Odpovědět
Ta první věta mě pobavila :-D I my jsme měli problém s termínem. Já chtěla rezervovat už v listopadu, to se nám vysmála. Pak po novém roce, že nejsou vypsané, pak nové zastupitelstvo, po každé do telefonu vzdychala, že jako aaach jo už zase někdo otravuje... Nejdříve jsme jí i litovali a říkali si, že toho má asi opravdu hodně. Pak najednou šup, termíny pro první polovinu jsou zaplněné. Tak chceme druhou, ty se budou vypisovat TAK MOŽNÁ v dubnu - má rekace - to je vtip? :-N Vydupali jsme si náš termín, s tím že si ho klidně i zaplatíme. Vše jsem rezervovala a se staženou prdelí jsme tam min. týden byli s papírama. Dostal ijsme vynadáno, že jsme tam moc brzy. Občanky mi hodila na stůl. Čekali jsme na chodbě zatímco nám kopírovala rodné listy, pak nám je vrátila se slovy ehmm slovem ,,tady" a zapadla do dveří. =-) Pozdravit jsme nestihli ani kdybychom chtěli! Obřad si ale zkazit nenecháme! ;) Kvůli takový čůze, tss 8-) Děkuju za příspěvek, alespoň jsem se utvrdila ;-)
Odpovědět
Nikdo žádné další aktuální zkušenosti?
Odpovědět
=-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, jaký byl nakonec obřad na vršovickém zámečku? Byla některá z vás utajená nevěsta? Díky za info
Odpovědět
@crejzy Rozhodně jsme s výběrem místa neudělali chybu. Byli jsme moc spokojení. Matrikářka, která byla přítomna na zámečku, se na vše vyptávala jak to chceme atd. jediné zklamání s hudbou - pustili nám jen 3 písně ačkoliv jsme jich měli pro jistotu víc a opravdu by se vešly. Ale pán co je pouštěl měl zřejmě už padla ;-) V důsledku to byl ale detail, o kterém jsme věděli jen my, svatebčané to ani nevnímali.. Utajená jsem nebyla. A vlastně ani nevím, jak bych to domlouvala dopředu s paní Novákovou, se kterou opravdu nebyla domluva žádná. Vše jsme si měli řešit na místě.. Ale myslím, že by to neměl být problém.. 8-) Hned po příjezdu se nás ještě venku ujala paní a trochu to tam organizovala. Tak pokud by té někdo řekl hned, že je nevěsta utajená, nahnali by se všichni dovnitř a nevěsta by vystoupila až pak. Před obřadním sálem je ještě předsálí, takže tam by pak čekala na vhodnou chvíli x-)
Odpovědět
@sharlotte Ahoj, mám otázku k těm písničkám, když si ze tří písniček udělám jednu dlouhou, aby to vyšlo na gratulace nechají to prostě dohrát nebo to vypnou po určeném čase? Vychází mi to cca na 12 minut...
Odpovědět
Ahoj, děkuju moc za popis. Paní Matrikářka (nováková) zatím nekomunikuje - velmi neochotně mě "tužkou" zapsala na termín, který se nejvíce blížil tomu, který jsem chtěla (ten co jsem chtěla neni v ten správný týden lichý/sudý) a na email, zda mi to může potvrdit at s tímto datumem můžeme počítat již neodpovídá. Jakým způsobem jste se s ní nakonec domluvila? děkuji moc. Jsem z toho trochu nesvá :/
Odpovědět
@betty136 Ahoj, myslím, že by to neměl být problém. Písničky chtějí na flashce a poušttějí je z tabletu. My měli na nástup jednu, ta se při nástupu oddávající vypnula. Druhá byla instrumentální při proslovu a třetí když jsme si vyměňovali prstýnky a ta se nechala dohrát i na gratulace. Takže pokud se bude ta vaše ve vhodnou chvíli jen pouštět víc a míň, tak snad ok ;-)
Odpovědět
@crejzy Ahoj, ani nevíš jak Ti rozumím :-N Myslela jsem si, že takhle jedná pro to, že ještě nejsou nějakým způsobem zajetí a nebyli připravení na takovej zájem. Ale tohle je teda fakt otřes! ]-( Přesně takhle jednala i s náma. Naprostá neschopnost. A to se divím, že si vás zapsala alespoň tužkou už teď. Já si chtěla rezervovat termín už v listopadu a řekla mi, že až po novém roce. \a pak najednou termíny nebyly.. Co bych zkusila pro klid v duši? Vykašlat se na nějaký jejich vypsaný termíny a říct jí rovnou, jaký termín chcete a že si ho zaplatíte, když bude mimo úřední hodiny. Myslím (ovšem ověřila bych si to), že poplatek je 1000Kč. U nás to bylo jako u vás. V podstatě do dubna jsem měla stažený půlky. Oznámení jsme nechali tisknout jen rodině a udělali jsme dobře - měli jsme pak změnu času, protože ve 12h bylo plno (což nechápu jak je možný a nakonec po nás už nikdo nebyl, měli jsme obřad v 11:30h). Můj záložní plán byl, že při nejhorším budeme hledat na poslední chvíli jinou matriku, která nás oddá v den, který jsem měla se všemi nasmlouvaný. Domluva je s ní hrozná, nejsem ten typ, co by někoho uháněl, ale u paní Novákové to asi jinak nejde :-| Je to hrozná škoda, protože místo je jinak vážně super. Máme krásný fotky. Bezproblémové parkování. Uvnitř klimatizace a zatím místo neokoukané a bez íleného 10tis. poplatku. Nevzdávejte se. Držím palce! ;-)
Odpovědět
Aha, takže to opravdu je jak jsem se obávala. Dekuju za info ;) Uvažuji, ze se připadne obrátím na někoho nad ni... Kdyz to jinak nepůjde :/ nekdo schopnější tam urcite pracovat musi.
Odpovědět
náš termín rezervoval přítel. Už v říjnu hned poa žádosti o ruku tam volal a řekli muže nám termín rezervují, ale ať zavoláme ještě v listopadu, kdy vypisují termíny a potvrdíme ho. Tak tam opět přítel hned v pondělí v listopadu volala a termín zamluvil na pevno. Dokonce mu řekli, že volá právě včas, že už se na něj ptal další pár. Tak začínám být nervozní s kým to vlastně mluvil, když to proběhlo tak v klidu...
Odpovědět
Článek se načítá
Pokud by měl nejaky tajný tip jak to zařídil budu za nej vděčná...ta co s ni komunikuji/ nekomunikuji se jmenuje Nováková.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Po téhle diskusi jsem dost nesvá :-( termín mám zarezervovaný od Listopdau, v Lednu jsem volala a rezervaci mi odsouhlsily že vše platí. Když jsme tam byly před 2 měsíci poslaly nás do háje, že jsme tam brzo. Dnes tam jdu, oznámení jsou rozeslaná a svatba je méně než za měsíc doufám, že vše proběhne v pořádku jinak si jdu na paní stěžovat. Její ochota je nehorázná... :-| :-S
Odpovědět
@barrcikk Mě nakonec na email začala odpovídat. Třeba dnes narazíte na tu mladou slečnu jak jsem Vám psala.
Odpovědět
Profilova fotka
@crejzy Pevně doufám :D od rána mi je z toho špatně že sní musím komunikovat :( chtěla sem se zeptat platila jsi nějáký poplatek??
Odpovědět
@barrcikk zatím neplatila. Mám termín vypsaný matrikou, takže by to mělo být zadarmo.
Odpovědět
Profilova fotka
@crejzy Děkuji tak snad po mě nic nebude chtít :) a vše dopadne v klidu ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ráda bych obnovila diskuzi. Má prosím někdo čerstvou zkušenost se svatbou na Vršovickém zánečku?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zdravím dámy. Zajímalo by mě, jak jste dopadly, ale předpokládám, že se mi odpovědi asi nedostane, tak alespoň přispěju svou čerstvou zkušeností, aby případné další zájemkyně věděly, jaká je domluva s vršovickou matrikou. Bohužel musím potvrdit názor z prvního příspěvku, že paní matrikářka je opravdu sudo (nebo licho?) kopytnice. Tak nepříjemného člověka ve službách jsem hodně dlouho nezažila. Poprvé jsem volala někdy na podzim, jak je to s termíny na další rok. Paní byla ochotná, řekla mi, ať si zavolám v listopadu. V listopadu už byla nepříjemná jak osina v zadku, že volám moc brzo a ať zavolám v prosinci. Tak jsem volala v prosinci, byla nepříjemná ještě víc a na mé naléhání mě teda prý "nezávazně" zapsala na termín a že si mám zavolat v lednu o potvrzení termínu, ale hlavně tam nemám chodit bez předchozí domluvy! Lednové telefonování jsem dala za úkol příteli, protože já už na to nemám, bojím se, kam až ta její nepříjemnost může gradovat. Po přečtení téhle diskuze se obávám, že buďto příteli řekne, že volá moc brzo, anebo že volá moc pozdě a "nezávazně" rezervovaný termín už je závazně rezervovaný někým jiným :-D Budu dál informovat.
Odpovědět
Matriky mají svá pravidla. Termíny svateb vypisují první úřední den v novém roce a ty se mohou rezervovat. Pokud tomu tak není, prober to s nadřízeným matrikářky (osobně mám zkušenost s tím, kdy matrikářka předala top termíny jen svatební agentuře. Nepřejte si vidět ten cirkus, který jsem tam udělala). Dřívější rezervace jsou jen dobrou vůlí matrikářek, protože ví, že například místa na svatební hostinu se rezervují více než rok předem. Ale opakuji, je to jen jejich dobrá vůle. I matrikářka má nárok na volnou sobotu.
Odpovědět
O novinkách už nevim, ale vzpominam ze původně “nezávazný termín” platil, tak snad to u vas bude stejné. Tato matrikarka byla i u obřadu :D tam je vám ale už šumafuk protože jste nevěsta a všude plno svatebčanů a vy si to zkazit jejím kyselým obličejem nenecháte. Držím palce ať se vám svatba povede dle vašich snů ;)
Odpovědět
Děkuju za ohlasy. Přítel tam bude po víkendu volat, tak jsem zvědavá, co se dozví. Jsem z té svatby celkově nervózní a tohle moji nervozitu ještě umocňuje. Myslela jsem, že když chceme malou svatbu (asi jen 10 lidí) na matrice, tak nebude se zařizováním žádná starost a zaseklo se to hned na té matrice :-( Máme v záloze ještě matriku Prahy 15, ale tam mají tak ošklivou barvu koberce a židlí :-( Ta vršovická obřadní síň je moc hezká, děsně fotogenická a taky jsem měla v plánu udělat poobřadní focení v přilehlé Grébovce... Ale říkám si, jestli mi ty nervy za to stojí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?