Volné termíny 2018?

Ahoj,nenapadá někoho kde by mohli být ještě volné termíny na léto 2018 popř. začátek podzimu? Morava a okolí? Svatba bude Československá tak klidně i něco u hranic. Nejlépe všechno na jednom místě? (Obřad, hostina i ubytování Cca 30-50 osob)Ale netrvám na tom ze to musí byt pohromade. A nejlépe za slušnou cenu :-D Chápu že je už asi pozdě to řešit ,ale doufám ze se něco najde pokud ne tak až příští rok |-| :-) Děkuji za případné odpovědi a přeji hezký den :-)
Odpovědět
Mám rezervovaný termín 14.4 ve Mlýně u Vodnika slámy, který nakonec nevyužiji... Budu to tam mít o 2 měsíce později. Můžu přenechat.
Odpovědět
@bride166 Koukala jsem na fotky je to tam opravdu krásné. Navrhnu to doma a uvidime jak se rozhodneme. Jen jsem se chtěla zeptat jak probíhala komunikace? Někde jsem četla recenze kladné ale taky celkem dost negativních co se týče domluvy a s konečnou cenou. A kolik budete mýt ubytovanych hostů? U nás je to min. těch 30 tak nevím zda se tam vejdou. Nebo je někde v okolí nějaký hotel? Každopádně moc děkuji za vaši nabídku a určitě dam vědět jak jseme se rozhodly 😉
Odpovědět
Ahoj, za mě zatím vše v naprostém pořádku. Paní je ochotná na maily reaguje rychle, osobní schůzka taky v pořádku. Stěžovat si určitě nemůžu se vším co jsem si navymyslela vysli vstříc. Ubytovanych budeme mít cca 40lidi vezeme se jen tak tak :-D takže ve 30 v pohodě... A i kdyby ne v okolí prý jsou penziony se kterými spolupracují a je možné hosty ubytovat tam. Cena je vyšší To ano, mají dva balíčky jeden tuším za cca 1400na osobu a druhý za 1800 na osobu... Je v tom ale vše kromě tvrdeho alkoholu, a místo je to nádherne takže já si jsem ochotná připlatit..
Odpovědět
Profilova fotka
My máme Jaškovskou krčmu, mrkni na ni, ubytování až pro 60 hostů.Na Fb maj úžasné recenze. Na stránkách najdeš i ceník na svatby..Tak jsem zvědavá jaké to bude :)
Odpovědět
@pennya Moc děkuji určitě se kouknu na jejich stránky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivabk určitě se toho ještě spousta najde. Zkus mrknout na eventino.cz, šikovný server :)
Odpovědět
@ppawlusha Moc dekuju akorát jsem se dotoho pustila 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@ivabk není zač, je tam toho mraky :-)
Odpovědět
@bride166 Tak moc děkujeme za nabídku ale našla jsem nakonec jiné místo 😉
Odpovědět
Dobře tak já ho tady nabidnu zvlášť v diskuzi a jinak odřeknu. Jinak Teda přeji příjemné plánování a až vše vyjde jak má!!!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?