Volné svatební místo pro 50 lidí s velkým venkovním sezením v červnu - září 2020. Poradíte prosím?

Ahoj, nevíte prosím někdo o volném místě pro víkendovou svatbu ještě letos v červnu - září? Hlavní podmínkou je velká krytá terasa, kde by mohlo všech 50 lidí sedět + tančit - chceme mít vše, asi krom jídla, venku. Jídlo chceme pouze formou rautu, kdyby byl na té terase/v altánu ještě i bar, tak by to bylo boží. :-) Svatbu chceme mít pátek - neděle, ubytování bychom chtěli nabídnout všem hostům. Původně jsme sháněli pouze středočeský nebo liberecký kraj, ale vzhledem k obsazenosti bychom už asi klidně zajeli i někam dál. ;-). Předem moc děkuji za jakékoliv rady.
Odpovědět
Profilova fotka
Úplně nevím, jestli je to to, co hledáte a jak to mají s obsazeností, ale hezká zahrada - terasa je v Jesenici v Restauraci u Kohouta. Dělala jsem ta, květinovou výzdobu na jednu svatbu :). Najdete více foto na mých stránkách.
Odpovědět
Taky záleží na cenové relaci.Pokud Vám nevadí dát za holý pronájem 68k + dalších 100k min za jídlo a pití,které musí být od majitele statku,od pá do ne,tak statek Ondříkovice...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Mrkněte na Dvur Perlova Voda, nabízím k prenechani slevu 50tisic na pronájem. Bohužel nevyužiju. Je to na tento rok. Moc pěkné místo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?