Vodník Sláma, Areál Mlýn v Kozlovicích, či Pension Jízdárna na Morávce?

Zdravím Vás, nemáte některá z Vás zkušenosti s těmito místy?do konce týdne se potřebuji rozhodnout a jak to tak bývá jsem totál nerozhodná, a to bude svatba říjen-listopad :-).....Díky....Svatbu budeme mít v Boho stylu a spíše jako takovou pohodu a no stressovou akci. K vodníkovi jedeme dnes, tak nevím co mě čeká za areál a jednání, ale jídlo a nabídka vypadají lákavě, areál v Kozlovicích je též moc hezký, ale reakce na emaily a volání nulová, takže tak a Jízdárna vede, nádherná příroda, dobrá domluva a majitelem, ale máme strach aby 22.10. nebyla hostům zima, jelikož koliba není zateplená a navazuje na ní uzavřený stan :-(...tož ,,babo" raď.... Děkuji všem za jakoukoliv přiomínku
Odpovědět
@bikest Taky máme svatbu 22.10. v MS kraji :-) U Vodníka Slámy to znám a vím, že tam je to strašně moc dopředu zamluvené, tak kdo ví, zda tam na ten termín bude volno..
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud máte rádi koně, tak Jízdárnu ano, ale pokud ne, tak moc nedoporučují. Jdou tam docela cítit. Jenže na druhou stranu, jejich svatby jsou moc pěkné. Topení se dá vyřešit plynovým topením/přímotopem nebo jak se to jmenuje.
Odpovědět
Myslím, že na vodníka můžete zcela zapomenout, má plno až do příštího roku a první volný termín je někde v polovině září 2017. Jedině, že by nějaká nevěsta svatbu odřekla nebo byste měli svatbu mimo sobotu.
Odpovědět
@bikest Kozlovický mlýn - neslyšela jsem moc dobré ohlasy na kuchyni..přítel je z Kozlů a nedávno jsme jeli kolem na kole a koukali jsme, že se asi změnil majitel, měli totiž vyvěšeny cedule "nově otevřeno", což je blbost, mlýn tam je minimálně 4 roky:-) takže třeba došlo ke změně a vaří dobře:-) já se tam na jídlo nedostala, doma je to jak zakázané:-D takže z tohohle důvodu bych raději vyzkoušela.. na jednu stranu prostory ideální kvůli těm chatkám pro hosty, na druhou stranu - je to hned u silnice, kde je docela provoz na směrem na Hukvaldy (tady i pozor, byla tam objížďka kvůli opravě mostku, nevím, do kdy je uzavřena - to by na jednu stranu znamenalo klidnější provoz, na druhou stranu možné problémy s dopravním spojením pro vás) a hlavně je to zařízlé mezi dvěma kopci, takže tam moc nesvítí slunce.. My budeme mít svatbu taky v MS kraji, už jsem bádala po různých místech, ale právě spíš blíž Rožnovu než naopak třeba na Třinecko a tak..zaregistrovala jsem tu na Beremese areál ve Štramberku (s výhledem na Trúbu), celkem často jsem tu zpozorovala hotel Horizont (tam jsme též zvažovali, je to tam nádherné, ale zase ta kuchyně taky není úplná pecka), U Holubů (na mne celkem "masňácké").
Odpovědět
Děkuji moc za tipy a ohlasy, u Vodníka Slámy jsem dnes domluvená na schůzku a ten termín 5.11.mají volno, takže to zatím asi vypadá jako jasná volba, ale uvidím až to uvidím :-)....mají volno i 19.11. takže naděje žije. My jsem v tomhle naštěstí nebo na neštěstí dost flexibilní a je nám termín celkem jedno, jinak velmi rychlé jedná z jejich strany a ochotné, už mi i stihli poslat ceník a vše, tak uvidím. Pension Jízdárna je fakt krásné místo a prý dobrá kuchyně, my tam byli teď dvakrát ve vedrech a koně jsem moc necítili, tak kdoví, ale jasné - možné je vše. No mlýn si nechávám nakonec.....:-), asi až záloha záloh......Moc díky
Odpovědět
@prekri jj U Holubů už je to na můj vkus moc takové snobské...nevím...kdybych mohla vemu se někde ve stodole s milioný svíček a dýni, zasypaná podzimním listím a mám klid, ale musí to mít nějakou tu kulturu. ....a navíc podzim je krásný, ale chladný a nevyzpytatelný ....no jako na to, že mám teprve boty, tak pohoda...lahoda...:-)
Odpovědět
@martinau5 Jako vyslovení milovníci koní nejsem, ale ta příroda.....vuaaa...dle mých představ. Máme tam zarezervovaný termín 22.10., tak uvidíme pro co se rozhodneme. Právě, že řeším to topení, zda se to vytopí atd.....kurde......dilema noo... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jako místo to je nádherné, o tom žádné pochyby, hlavně ten výhled. Jako milovníci Beskyd tam každou volnou chvílí jezdíme a zvažujeme bydlení. :-) Kamarádka pracovala na Jízdárně a svatby tam jsou pěkné, jen ty koně každému sednou. Na to jsem jen chtěla upozornit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
V kozlovickem mlyne jsem byla cca 3 tydny nazpet. Kuchyn je zavrena v te hlavni restauci - udajne hygiena.. Zrovna tam vzadu probihala mensi svatba, ale neoslovilo mne to..... A ano objizdka jako blazen ;( cests uzavrena. Takze jsme se najedli v Pivovaru ;)
Odpovědět
Tak ještě jednou všem moc díky. Dnes jsem byli u vodníka Slámy a jasná volba....hlavně jednání a přístup super a místo též pěkné, udělám si to podle sebe a ten raut nemá chybu...takže volno měli toho 5.11.2016, tak do toho idem......:-)...uvidíme co v pondělí na matrice a jinak je to cajkoš...:-)......
Odpovědět
@jurasova84 jo no moc díky za info, ono už jednání a přístup pana managera mi byl nesympatický, škoda, že tak krásné místo, tak kazí lidi....:-)
Odpovědět
@martinau5 Máte naprostou pravdu, ten výhled luxus, ale shodli jsem se nakonec, že si tam zajedeme na víkendy někdy. Též jsem velcí milovníci hor a Beskyd zvláště, ale občas je potřeba udělat malý ústupek a jít na jistotu, tak snad s vodníkem slámou nešlápneme vedle
Odpovědět
Článek se načítá
@bikest vodnik sláma dobrá volba :) taky tam budeme mít svatbu :)
Odpovědět
@bikest no já to mám podobně :-) chtěla jsem svatbu v nějakém místě/areálu ne hotelovém, ale normálním, kde bychom mohli být venku a tak.. ale shodli jsme se na tom, že je pro nás primární kuchyně:-) nejsme nějací extra žravci, ale prostě když nic, tak jídlo by podle mne na svatbě mělo být výborné:-) tudíž mi bylo vyhověno s tím, že bude obřad na louce s výhledem na Beskydy a já zase ustoupím s hostinou, která bude U Námořníka na Hukvaldech - sice v místě, kde nejsou venkovní prostory, ale je to tam báječné a útulné a s fantastickou kuchyní:) vřele doporučuji na večeři:-)
Odpovědět
@prekri Plně ti rozumím a přesně tak to mám, hlavně žádný hotel, zámek atd. Tak držím pěsti ať svatbička vyjde a vydaří se. My to máme v listopadu a popravdě se hrozně moc těším, miluju barevný podzim, to tajemno, svíčky, dýně, šípky, listí atd. a do toho budu ladit i výzdobu, oznámení...vše si budu dělat sama a těším se co vše na procházkách lesem objevím...:-)))
Odpovědět
@bikest no nás to čeká až za rok, 9.9.2017, takže ne úplný podzim, ale spíš pozdní léto.. mohlo by být stabilní počasí:) ten barevný, pravý podzim ti trochu závidím a těším se moc na fotky vašich příprav a svatby:-) ale je mi jasné, že doma by mi už fakt posunutí termínu neprošlo.. už takhle váháme nad únorovým termínem:-)) tak ať se vše daří a u vodníka to klapne:)
Odpovědět
Profilova fotka
Co se týče Kozlovic, tak my tam máme obřad 27.9. Komunikace je těžká, musíte mít opravdu pevné nervy, ale po osobní schůzce byl manažer příjemný a nabízel spoustu alternativ podle našich představ (je fakt, že relax v podhůří Beskyd má pod sebou několik dalších objektů, takže nemůže nikdo čekat, že jsou celí žhaví na to zodpovídat "nezávazné" dotazy). Co se týče kuchyně, tak jsme tam jedli dvakrát a vždy nám chutnalo. Veliké plus je za mě teda skvělý personál, na který jsme buď vždy měli kliku, nebo tam vážně pracují milí lidé. Je fakt, že náš obřad bude jen pro rodinu a hostinu máme jinde, ale myslím, že je to hezké a vhodné prostředí pro svatbu. Tak uvidíme jak nám to půjde :)
Odpovědět
Absolvovala jsem svatební hostinu na Jízdárně jako host letos v srpnu. Koliba je vhodná spíše pro menší svatbu a nepůsobí moc slavnostně. Sice nám tam zatopili (v srpnu bylo večer venku okolo 18 stupňů), ale těžko říct, jak v říjnu. Navíc třeba na WC se musí venkem. Jídlo zklamalo, obsluha byla pomalá. Pokud budete mít na Jízdárně i obřad a případné dopolední setkání hostů, nebudete mít úplně soukromí, protože přes areál občas prochází turisté nebo hosté restaurace.
Odpovědět
@kocisko Děkuji za recenze, nakonec máme vše v areálu U vodníka Slámy, takže už nad tím aspoň nemusím přemýšlet....a domluva je tam více než dobrá
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?