Vinařství Sonberk či jiné v Jihomoravském kraji

Ahoj všichni:) zajímalo by mě, zda někdo nemáte zkušenost se svatbou ve vinařství Sonberk? Případně v jiném?ideálně obřad, hostina i večerní párty na jednom místě. Budu ráda za doporučení místa, zábavy/programu pro hosty v takovém prostředí i čeho se případně vyvarovat. Také mě zajímá, jak celý den probíhal? Na kolik to celé vyšlo? Předem děkuji:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, svatby v Sonberku jsou jedny z nejkrásnějších na Moravě. :) Za sebe doporučuji a co slyším z okolí, tak jsou všichni spokojeni. Když budete hledat fotografa, mrkněte na můj web. Byla bych moc ráda, kdybych mohla fotit na tomto krásném místě. Jsem z Mikulova, takže se v okolí vinařství dobře vyznám. Navíc mám skvělého asistenta/druhého fotografa a neuteče nám žádný okamžik. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ifi92 Dobrý den, toto vinařství můžeme zajisté také doporučit! Pokud ale hledáte něco podobného - tedy svatbu v srdci Moravy:), náš tip pro Vás je gurmánská restaurace Barrio Gotico Cafe v Kurdějově.. Romantická venkovní zahrádka, výborné jídlo, nádherné prostředí a okolí moravských vinic..možnost konání obřadu přímo v Barrio Gotico nebo v blízkém okolí (mandloňový sad, vinice, gotický kostel..). Mrkněte případně na FB stránky "Barrio Gotico Cafe" , na jejich web. Nebo nás kontaktujte zde..:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?