Villa Voyta - má někdo zkušenosti?

Zdravím, mám pro svatbu cca 25 lidí předvybranou Villu Voyta a chtěl bych se Vás tu zeptat na zkušenosti, pokud někdo má. Díky
Odpovědět
My tam budeme mít svatbu 4. srpna. :-) Zatím jsme moc spokojeni. Paní provozní je velice vstřícná a ochotná a co jsem tak slyšela od ostatních holek, které už tam svatbu měly, tak byly také spokojené.
Odpovědět
Profilova fotka
Natáčím tam několikrát ročně. Měli jsme hostinu vevnitř a i venku. Je to tam hodně stylové a na úrovni. Zároveň ve velmi klidné lokalitě. Paní vedoucí je také moc příjemná. Koukněte na poslední video od tama: https://vimeo.com/189433762
Odpovědět
Profilova fotka
digi94: Ahoj, Villu Voyta lze nalézt i na našich stránkách - bylo by super, kdyby jsi ji po svatbě šířila svou zkušenost a orecenzovala ji u nás. Krásnou svatbu!
Odpovědět
@eventino děkuji za přání, pokud si vzpomenu, ráda recenzi napíšu. :-)
Odpovědět
Já tam byla loni na svatbě příbuzným. Celá svatba venkovní a bylo to tam moc krásné. Klidné, elegantní místo a přitom ne zase přespříliš honosní - podle mě :-). Myslím, že všichni byli spokojeni.
Odpovědět
Ahoj, my sme mali v auguste 2016 svadbu vo Voyte a boli sme úplne nadšení. Celá rodina tam bola aj ubytovaná. Provozní, jedlo, obsluha, prostredie, všetko skvelé. Máme krásne fotky. Skús pozrieť aj na FB majú veľa recenzií a fotiek :-) Po obede asi vačšinou pokračuje zábava vonku, jediné, čo by mohlo niekomu vadiť je to, že o 22:00 sa treba kvoli nočmému kľudu premiestniť dovnútra.
Odpovědět
@mia_von_prag a můžu se zeptat, jestli ten přesun nenarušil zábavu? Z toho jediného mám trošku strach :-)
Odpovědět
@digi94 Neboj :) Zábava stojí hlavne na DJovi, presunu sa nemusíte báť. Nás bolo asi 27 ľudí a presúvali sme sa viackrát kvoli foteniu a inak hostia tak prirodzene trávili čas radšej vonku. My sme dopredu naplánovali s DJom, že to o 22:00 ukončíme, boli sme celkom unavení, dobre najedení a po tej desiatej sme sa ešte chvíľu bavili s hosťami, naši rodičia a niekoľko kamarátov ostalo dlhšie a popíjli víno. Po celom týždni som bola tak vyčerpaná, asi 22:30 som išla spať. Spali sme vo Voyte sme mali zas spoločné raňajky s rodinou. Švédske stoly boli luxusné. Pani provozní Lucka nám veľmi pomohla, keď prišla jedna osoba nečakane a pohotovo jej spravili ďalšiu porciu. Neblokovali nám nič naviac, za vodu sme platili o pár tisíc menej ako sme plánovali. Jedlo luxusné, všade čisto. Naši doteraz spomínajú a my tiež ešte raz za čas zájdeme na obed do Voyty :) Ak by si chcela nejaké fotky, rada ukážem :-)
Odpovědět
@mia_von_prag Děkuju za odpověď, snad to taky zvládneme v pohodě. :-) Za fotky budu ráda, aspoň se inspiruju. Děkuji. ;-)
Odpovědět
@digi94 ano, posielam do správy :)
Odpovědět
Budeme tam mít svatbu v srpnu, zatím taky spokojenost s jednáním.
Odpovědět
My tam máme svatbu v říjnu a zatím vše super. Výborná komunikace (tel./e-mail), proběhly i osobní schůzky a zatím nic není problém. Ve všem nám paní Angelovičová vyšla vstříc. Místo je krásné, souhlasím s pocitem eva2209, mám úplně stejný - Klidné, elegantní místo a přitom ne zase přespříliš honosní. Ukazovala jsem místo už pár známým, kteří tam budou a jsou nadšení. Takže zatím mohu opravdu doporučit.
Odpovědět
Článek se načítá
My již složili rezervaci na příští rok, kdy tam budeme mít kompletně vše, zatím hodnotíme komunikaci a přístup na výbornou. Tuto sobotu jdeme na večeři, abychom okusili kuchyni a snadněji se rozhodli pro svatební menu...moc se těšíme. Jinak prostory jsou překrásné, lokalita super...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?