Villa Daniela (Úvaly, Valtice)

Ahoj, máte některá zkušenosti se svatbou v tomto sklepě/penzionu nebo co to je? Byli jsme se tam nedávno podívat na tři dny, moc se nám líbilo a tak se tam budem i brát, a zajímaly by mě osobní zkušenosti :-)
Odpovědět
@arya_stark Ahoj, také se chci zeptat na zkušenosti, zvažujeme toto místo na svatbu, tak jaké jsou plusy a minusy:-) díky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, také by mě to zajímalo.. My teprve vybíráme místo a tohle by bylo jedno z nich :)
Odpovědět
Je to trochu dražší - máme padesát lidí a s ubytováním a rautem (nemáme hostinu, začínáme až večer) to aktuálně vychází na cca 100.000 a to teprv uvidíme kolik to bude reálně. Domluva s paní majitelkou je někdy lehce obtížnější, na druhou stranu se jim tam teď nějak upravovalo personální obsazení, takže chápu že v tom je malinko zmatek. Jinak je komunikace úplně OK, odpoví, poradí, doporučí, vyjdou vstříc... Je to tam fakt moc hezký, dobře tam vaří, víno je skvělý, obsluha excelentní. Uvidíme co budem říkat po svatbě, ale zatím jsme celkem spokojení :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@arya_stark Ahojky, tak jaké jsou zkušenosti po svatbě? předem díky:-)
Odpovědět
Ahoj, svatba bezva, domluvy s majitelkou byly na dlouhe lokte, ale servis behem dne bezchybny, hlavne doporucuju grilovane sele, hosti si nemohli vynachvalit. Takze zkusenosti pozitivni - vcetne ceny, ubytovani plus vecerni raut i se vsim alkoholem a vesli jsme se pod 100 000 :)
Odpovědět
@arya_stark mohu se zeptat,jak jste to tam měli s tím ubytovanim?Kolik osob celkem je villa schopna pojmout?Měli bychom asi 60 lidi,ale tolik se tam asi nevejde,ze?Děkuji...
Odpovědět
Vleze se tam tusim 41 vcetne vsech pristylek, maji to nekde na strankach i s popisem pokoju :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
a jaká je prosím kapacita na hostinu? děkuji moc
Odpovědět
To nevim, my meli 50 lidi cca a mista bylo dost a dost, ale konkretni maximalni kapacitu vam reknou jen primo tam:) ale urcite vic nez 50.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?