Více svateb ve stejný den na jednom místě

Ahoj, máte prosím někdo zkušenost nebo budete to tak mít na své svatbě, že ve váš termín bude mít na stejném místě o kousíček dál/ o patro jinde svatbu ještě někdo jiný? Nemám samozřejmě na mysli místa na obřad (tam je to logické a v mnoha případech i velmi pravděpodobné, že se ještě s někým jiným potkáte), ale takové ty větší objekty se vším na jednom místě, kde mají prostory pro vícero svateb v jeden den.. Nějaká doporučení, postřehy..? :-) Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
To hrozně záleží na konkrétním místě. Třeba my jsme měli svatbu ve Škvoreckém dvoře a kousek vedle je jiné zařízení, které se jmenuje Dvůr u Prahy - jak my, tak oni, jsme byli na místě už od pátku a akorát se stalo, že si to pár jejich lidí spletlo a vlezlo k nám, tak jsme je instruovali, že jsou na špatné svatbě, že mají jít o vchod vedle. :-D Ale jinak jsme o nich nevěděli, v sobotu už bychom vůbec nepostřehli, že se něco v okolí dalšího děje. Takže mě napadá akorát rada, pečlivě instruovat svatebčany, kam mají dorazit, aby se vám nepomíchali. :-)
Odpovědět
Ahoj, my to tak budeme mít. Máme svatbu v hotelovém komplexu obřad vč.hostina. Jsou tam 3 místa, kde je možné pořádat hostinu a ke každému místu patří i místo na obřad a je každé někde jinde. Takže se nebojím toho, že bychom se vyloženě potkali s jinými svatebčany, ale pro vlastní klid budeme mít před obřadem na místě paní, která to ošéfuje :-)
Odpovědět
U nas ve meste je hotel kdy vzdy byla svatba nahore jakoby na sale pro cca 80 lidi a normalne dole v lokale pro 45-50, nedelalo to dobrotu, hoste se postupne misili, jedna svatba mela treba alko free tak hoste chodili pit tam kde se neplati, ujidali z rautu, nikdo nehlidal kdo ke ktere parte patri... pak se prave stalo ze chlapi se zkamaradili a presunuli se tam kde je ten alko zadarmo.. tak se udelalo ze se pronajima bud jen jedno misto a nebo nic
Odpovědět
Profilova fotka
@moniette06 Určitě doporučuji vývazky, my je mít nebudeme ale je to proto, že budeme v objektu úplně sami. Já bych třeba ještě zauvažovala nad tím, že vývazky rozešleme ještě před svatbou, buďto s oznámením nebo s koláčky, aby každý přijel už s ním- obvykle vývazky dávají svatebčanům svědci těsně před svatbou, ale pokud hrozí že se na místě sejde více svateb, tak bych chtěla předejít zmatkům a bylo by snadnější, kdyby skupinka dorazila už označená a každý hned věděl že patří k sobě i když se neznají....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?