Vhodné místo na svatbu okolo Jižní Čech

Ahoj, Se snoubenkou hledáme vhodné místo pro svatbu v Jižních Čechách. Bohužel se nám přes veškerou snahu nedaří najít hezké místo pro obřad. Rád bych vás proto poprosil o nějaké tipy, zde jsou požadavky: Místo ideálně na Jihu Čech. Ovšem pokud by jste věděli o nečem TOP, tak proč ne Počet lidí: Max 50 (spíš okolo 40) Nutnost ubytování pro hosty Rádi bychom venkovní svatbu včetně obřadu Rádi bychom svatbu v termínu od července-září (sobota) Představa byl nějaký rodinný penzion, nebo statek. Takže otázka - máte nějaký tipy na pěkné místo? Díky moc :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pozitivní recenze jsem Vám našla například na tato místa: http://www.pension-jizni-cechy.cz/sva... http://www.strnadovskymlyn.cz/cs/kont... http://www.statek3.cz/cz/page/2838/sv... http://www.statek-penzion.cz/c-14-sva... A až budete shánět svatebního fotografa, koukněte na můj web. Jezdíme fotit ve dvou (takže nám neuteče žádný okamžik), po celé ČR. A svatby na statku nebo někde venku na louce apod. máme moc rádi. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji Pivovarský dvůr Zvíkov. Svatba na hradě (ale může být i přímo na zahradě u Pivovaru) a hostina na Pivovaře. Ubytování v místě. Využít můžete venkovní i vnitřní oddělené prostory jen pro svatbu. Mají salónek, který plynule navazuje na venkovní prostor a obrovskou venkovní pergolu. Pro děti (i dospělé) k využití bazén, který ve velké vedru všichni ocení . My byly moc spokojení. Cenově velmi dostupné a splňuje všechny Vaše požadavky ;) Koukněte ke mě do alba, mám tam pár fotek, případně napište do interní zprávy.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučím Blažkův statek, velmi vstřícný majitel, krásné ubytování, v případě vetšího množství ubytovaných možnost ubytovaní vedle, nebo zadarmo stany. S tím, že obsahuje hostinec který bude jen pro Vás s možností vlastního piti a zařízení vlastního cateringu. Nás zaujala především velká zděná pergola, jelikož jsme chtěli svatbu za každého počasí venku. A asi největší předností je cena :)
Odpovědět
Profilova fotka
Samota u houpacího koně, volno pravděpodobně až v roce 2018, ale stojí za to.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?