Venkovská svatba v přírodě s jezírkem, rybníkem, potůčkem ...

Profilova fotka
Ahoj, prosím o radu. Hledám místo pro svatbu v roce 2019 s 60-ti hosty. Ideální představa je stodola, statek, ranč, ale může být i pěkný kulturák apod. s přírodou kolem a nějakou vodní plochou u objektu, kde by se mohl konat i obřad. Jsme z Valašského Meziříčí, takže pokud to bude poblíž, tím lépe, ale nebráníme se ani delší dojezdové vzdálenosti, hlavně když to bude " TO ONO" :-). Pro představu, líbí se nám Dvůr Honětice (v našem termínu mají plno), Mendelův rodný dům a Hospůdka ve stodole Bešť. Nenapadá Vás prosím něco :-) ;-) ? Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahij, nasli jste neco? Mne se Honetice taky libi, ale klidne bysme brali i neco jineho podobneho😊 My chceme az leto 2020, takze mame cas😊
Odpovědět
Profilova fotka
@moan ahoj, co Stary mlyn u Byšic, penzion Mlyn Kamenice (oboje stredocesky kraj)
Odpovědět
Co rekreační středisko Vápenky? Nějaká nevěsta psala, že měli obřad u rybníka. Ale 95 km vzdálenost už je asi dost.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, díky za reakce. Máme zamluvený Mendelův rodný dům a i když tam není vodní plocha, asi u něj zůstaneme. Středočeský kraj už je bohužel moc daleko, ale ta místa jsou nádherná! Vápenky jsme zvažovali také, ale nakonec zvítězila bližší vzdálenost s tím, že se budeme u rybníku alespoň fotit .. Přesto, pokud má někdo tip na další objekty, nebráníme se změně místa ;-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?