Venkovní svatební hostina v okolí Opavy - Ostravy?

Profilova fotka
chci se zeptat na svatební hostinu okolí opava-ostrava,obřad je na zámku v hradci nad moravicí a chtěli jsme hostinu v Mlýně u vodníka slámy ve Lhotě,ale tam už mají zcela zaplněno od dubna do října,takže to je pasé a chtěli by jsme hostinu někde venku v přírodě...prosím poradte něvěstinky... :-)
Odpovědět
A co si udělat hostinu někde venku pod párty stanem? Firmy co je pronajímají mají většinou v nabídce i všechno ostatní co by jste potřebovali (stoly, výzdobu, catering atd.) Nedávno jsem stan taky hledala a našla jsem firmu, která je má za dobré ceny a při objednávce do konce roku ti dají ještě 10% slevu. Akorát si nejsem jistá jestli sem můžu napsat ty stránky. Když tak se mi ozvi do SZ.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo jo taky jsem chtěla u Vodníka Ale neměla jsem šanci obsazeno na stoprocen. Napadá mě areál zámkuKravaře nebo Velké Hoštice? Nebo areál hřebčína Albertovec.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovoluji si Vám nabídnout Penzion Setina - mezi Ostravou a Opavou, konkrétně od Hradce nad Moravicí vzdálen cca 12km. Zaměřujeme se na svatby a děláme i svatby venkovní v party stanech. Doporučuji Vám podívat se na naše stránky - ve fotogalerii "venkovní akce" naleznete fotky a doporučuji rovněž mrknout v naší videogalerii na přibližně patnáctiminutové video jak u nás probíhá svatební obřad a následná hostina rovněž venku. Děkuji. J.T.
Odpovědět
Profilova fotka
krásná je i zámecká restaurace štáblovice (mám pár fotek v albu) :)
Odpovědět
Ahoj my máme taky svatbu v Hradci nad Moravicí a hostinu budeme mít v RS Bílá holubice - Je to v přírodě, mají tam takový malý zvěřinec- kozy, ovce, králíky - teda trochu stranou, několik hospůdek s teráskama a k dispozici je i ubytování - hlavně cenověto vychází fakt dobře.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Já doporučuji Areál Na Mlýně v Kozlovicích. Krásné prostředí, milý personál, dobré ceny, moc moc dobré jídlo a příjemné ubytování.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?