Venkovní svatba v okrese Vyškov. Máte tip na místo?

Prosím, nemáte nějaký tip na venkovní svatbu v okresu Vyškov? Svatbu by jsme chtěli ve své režii - zajistit si svoji obsluhu,jídlo,pití atd. Napadá mě nějaká zámecká zahrada nebo něco podobného (s dostupností elektřiny). Je to trochu bláznivé - když si tak čtu, že všichni chtějí svatbu v restauracích....Děkuji za příspěvky.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Mám uplně stejný problém. I já bych chtěla svatbu v nějakém vzdušném prostředí, ale zatím jen tápu. Zatím ani nevíme jak s obřadem. Jak je to s tím, když si chci zařídit svatbu někde mimo radnici a nějaký zámek? kde se to musí nahlásit, jaká místa jsou vůbec možné?
Odpovědět
Ahojky Holky my budeme mít svatbu, v hotelu Allvet ale tam dole v té pergole :-) a budeme to mít tak trochu ve vlastní režii, budou nám jen zajišťovat odpolední a večerní občersvení, jinak jedem po vlastní ose :-)
Odpovědět
Ahoj holky, tak my budeme mit vsechno ve vlastni rezii. Ale mame to trochu jine - svatbu v kostele a pak vsechno na fare - je to tam super, poradaji se tam ruzna setkani, takze je to tam uplne vybavene. Jsou tam i pokoje na prespani, venku velky dvur a tanecni parket... A jako zalohu jsme meli Ruprechtov - jak jezdi decka na tabory. Je tam spolecenska mistnost, kuchyn a venku spousta prostor, ktere by se daly vyuzit. A taky chaticky, kde by se dali ubytovat hoste. Jake mate dalsi typy - na kadernici, kosmeticku, odkud mate saty, kytice. Jsem jedno velke ucho :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?