Venkovní svatba - Moravskoslezský kraj, tip na místo?

Profilova fotka
Zdravím všechny nevěsty :) Příští rok nás čeká svatba a já bych Vás ráda požádala o tip na místo. Rádi bychom obřad a hostinu na stejném místě, nejlépe venkovní obřad, ale i prostory pro případ, že by se nepovedlo počasí. Zamilovala jsem se do zámečku Mcely, ale to je bohužel příliš daleko a trochu nad naše možnosti. Nevíte o podobném místě v Moravskoslezském kraji? Předem děkuji za tipy a rady!
Odpovědět
ahoj, krásné místo je taky v čeladné na golfovém hřišti, mrkni se na fotky nicku - maximsarah :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jn, na Golfu je to pekne.. My budeme mit svatbu v Kuncicich p.O. v Resortu Horizont, takove jednodussi, ale nasi predstave to odpovida. Navic i cenove. Hezke svatby jsou taky na Ostravici - hotel Sepetna nebo Hotel Hamr. Tam je krasny paloucek hned vedle hotelu/restaurace. viz foto.
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak kousek na druhou stranu jsou krasne svatby na zamku v Kunine.
Odpovědět
My jsme měli svatbu na zámku v Kuníně, je to tam hezké a byli jsme spokojeni, udělají tam i hostinu, ale my jsme ji měli jinde. :) Kamarádka se vdávala na zmiňovaném Horizontu a taky to bylo dle jejích slov fajn (nebyla jsem). Kamarádka se vdávala v Raduni u Opavy, taky moc hezký obřad, ale nedělají tam hostiny pokud vím. Ještě je to fajn v Setině u Velké Polomi, tam udělají jak obřad, tak hostinu. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mlýn U Vodníka Slámy! :) Mrkni do mého alba, je tam pár fotek. Opravdu krásné místo a skvělá kuchyně :)
Odpovědět
Profilova fotka
@narcisa_winer Doporučil bych zámek Hradec nad Moravicí. Nádherné okolí, možnost venkovního obřadu na nádvoří zámku a hned pár metrů v útrobách prostorný sál s klenbou a zajímavou atmosférou, nebude nouze o taneční parket. Ideální místo i pro ubytování. ;-) Měl jsem tu možnost už několikrát svatbu na zmíněném místě natáčet, na našich webových stránkách máme video, které dané prostředí zachycuje. Svatba Katka a Ondra. Přeji krásnou svatbu!
Odpovědět
Profilova fotka
@katerinkak O tom jsme přemýšleli, krásné místo, ale bohužel termín, který jsem chtěla, už je zabraný - rok a třičtvrtě dopředu :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@yourlifevideo V Hradci už se vdávala sestra mého snoubence, nechci se vdávat na stejném místě ;-)
Odpovědět
hotel U Holubů na Čeladné, je tady o nich celá diskuze http://www.beremese.cz/forum/misto-sv... my tam budeme mít svatbu v dubnu, doufám, že vyjde počasí na venkovní obřad
Odpovědět
Profilova fotka
penzion Setina - Pustá polom, koukni ;-) penzionsetina
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, organizaci svatebního dne v krásné přírodě Vám můžeme nabídnout v Golf Resortu Olomouc. Je to sice kousek dál, ale budete mít vše na jednom místě. Včetně ubytování a svatebního obřad s mokrou i suchou variantou. Kontakt naleznete v mém profilu ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
kamarádka teď měla svatbu i obřad v hotelu na Bahenci - bylo jich 36 dospělých+4 děti a 4 řidiči ceny na bahenci přípitek 35,-, rolka 50,-, polívka 35 / 21(dětská), svíčková 190/114 dětská, raut teplý a studený 400 na osobu, ubytování včetně snídaně 750/os, povinný odběr měli 0,5 l na osobu vína za 200!!!!!!!!už to mě zarazilo ale co mě uplně dostalo byly ceny nealka džus -1 l 60,- voda z karafy - 30,- a cena jednoho l kofoly 70,- dále se jim prodražila výzdoba, kterou nechali na hotelu - započítali si 2000,- fialová výzdoba + povlaky na židle jeden ks 50 (celkem 39ks) + započítali výzdoba stolů a ubrusy 3000,-(což přesně nevím co tato položka znamená ale zaplatit ji museli) a nakonec + obřad venku 5000 (výzdoba, altán..) + DJ zařizoval hotel taky za 4000,- a nic moc.. No za mě teda Bahenec ne! i když je tam krásné prostředí, příroda,les...
Odpovědět
Článek se načítá
jak to vypadalo...
Odpovědět
Profilova fotka
@narcisa_winer Ahoj.My budeme mít svatbu příští rok na zámku v Bartošovicích s obřadem venku. Na stejném místě máme i hostinu a je možnost i ubytování. Je to moc krásné místo a cenově přijatelné ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?