Venkovní/přírodní svatba,cca25 svatebčanů, hledáme vhodné místo (obřad+hostina)

Ahoj, prosím o Vaše rady, zkušenosti, postřehy a návrhy z Vašich svateb. Jsme na samém počátku plánování první svatby a tak postupně zjišťujeme různé informace a náležitosti, potřebné k uzavření tohoto kroku. Nyní hlavně hledáme vhodné místo. Umíme si představit les/ louku/vyhlídku/altán/vinici, kde se nepohybuje příliš mnoho kolemjdoucích v jejíž blízkosti by byl penizonek/statek/hotýlek, který náš všechny (cca 25 lidí) ubytuje, nakrmí a napojí. Místo, kam si můžeme vzít vlastní svatební dort a při bujarých oslavách nehledět na čas (hudba i po půlnoci). Místo, které se pro nás stane magické, a na které si nebudeme muset brát malý úvěr. (Je možné vejít se s ubytováním a pohoštěním cca do +/- 50 tis. Kč?) Znátě někdo takové nebo alespoň popisu podobné místo? :o)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivet_3 Dobrý den, máme pro Vás tip na svatbu v srdci Moravy :) - gurmánská restaurace Barrio Gotico Cafe v Kurdějově u Brna.. Romantická venkovní zahrádka, výborné jídlo, nádherné prostředí a okolí moravských vinic..možnost konání obřadu přímo v Barrio Gotico nebo v blízkém okolí (mandloňový sad, vinice, gotický kostel..). Vše včetně ubytování na jednom místě! Mrkněte případně na FB stránky "Barrio Gotico Cafe" , na jejich web. Nebo nás kontaktujte zde :)
Odpovědět
Doporučuji Mikulov – je tady hooodně vhodných míst, která by se Vám mohla líbit. Zkuste kontaktovat paní Libuši Marcinčákovou – se vším ráda poradí a pomůže. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?