Venkovní oslava, Brno a okolí

Ahoj, chtěla bych vás poprosit o typy a vaše zkušenosti, kde v Brně (i bližším okolí) uspořádat svatební hostinu a následný raut. Ideálně bych si představovala oběd vevnitř a následně raut venku, aby se dalo rožnit prase nebo něco podobného.. A kdyby ten venkovní prostor byl krytý ..... =-) ;-) oběd do 50 lidí, raut do 100. Děkuji za nápady!!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
My měli svatbu v Kůlně Jedovnice a kouzelnější místo bych si neuměla představit :) Akorát mají na příští rok už prý dost plno. A venkovní prostor zakrytý není, ale dalo by se to určitě domluvit. My to měli jako variantu B, kdyby pršelo. Jinak jsme chtěli vše pod širým nebem.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, myslím, že hodně oblíbená je chata Babí lom, ale osobní zkušenost nemám :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, Stodola Hruška má ještě volné termíny na 2019, nabízí krásné rustikální prostředí pro obřad, hostinu i večerní zábavu :) pro více fotek i informací nás najdete na fb :)
Odpovědět
Profilova fotka
Chata Babí lom je taková trochu punková, není prý úplně zařízená co se týče kuchyně (ale vezmou si 30 tisíc pronájem samozřejmě), ale třeba to změnili - je potřeba zjistit. Já to jako foto/video neřeším, jen to pak probíráme s nevěstama :D Jinak super je meruňkový sad u Dolních Kounic, je to 20 minut autem, potom vypadá zajímavě Kůlna u Jedovnic (ale zkušenost nemám), pak je ještě u Dolních Kounic stodola Karlov. Napadla mě ještě kavárna Era, tam by se (vnitřek+venek) možná lidi vešli,má super zahrádku a historii :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj holky, chata Babí lom není vůbec punková! :-) My tam chystáme na příští rok vlastní svatební hostinu. Chata je pro cca 70 osob. Na web. stránkách mají, že je ubytování pro 11 osob, ale po osobní schůzce nám bylo řečeno, že se vyspí až 18 osob na přistýlkách. Kuchyně je profi vybavená (ne nijak velkých rozměrů), s možností využití jejich nádobí. Krásný prostředí, velká výhoda toho, že v širokém okolí nebude nikdo jiný, než vy..Za pronájem chtějí 27tis., ale my v okolí nic hezčího, levnějšího a s možností ubytovaní nenašli... :-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?