Velká svatba v Praze anebo v okolí, poraďte místo

Ahoj, planujeme docela velkou svatbu (cca 200 lidi), mate nekdo zkusenosti s mistem, ktere by bylo vhodne pro tolik lidi v Praze nebo blizkem okoli? (max. hodina od Prahy). Rada bych mela svatbu nekde uvnitr a hostinu treba v party stanech venku (ale budu moc vdecna za jakykoliv napad). Dekuji!
Odpovědět
Profilova fotka
@kachasan Dobrý den, tak velkou svatbu je potřeba kvalitně natočit, aby jste měli vzpomínku na všechny lidičky kolem, že? natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR. Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne, také mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem a vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Pokud by jste měla zájem koukněte k nám na web, najdete tam odkaz na jednu větší restauraci v Praze, třeba to bude ta pravá. S pozdravem. Tým Uni - Dj´s.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@kachasan dobrý den, rádi Vám nabídneme prostory hotelu GreenYacht v Praze. Prostory máme veliké jak pro studenou&mokrou variantu, tak pro krásnou letní..... Podívejte se prosím na náš profil. Rádi Vás přivítáme na prohlídku a ochutnávku svatebního menu. těšíme se. Přemek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, a co takhle Areál Botanika, Horní Bezděkov.... Dj Libor Kralovič
Odpovědět
Dobrý den, můžu vám nabídnout prostory našeho hotelu . Můžete využít vnítřní i vnější prostory. podívejte se na náš profil. S pozdravem Tomáš Král ředitel hotelu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?