Velká svatba v Pardubicích a okolí, poraďte vhodné místo

ahoj budoucí nevěsty, s přítelem plánujeme svatbu až v roce 2014, ale už nyní řešíme místo na obřad a hostinu. Na hostinu a raut nás bude kolem 80 lidí, na obřad ještě víc. Holt jsme velká rodina :-) Máte někdo zkušenosti s vhodným místem na obřad? Původně jsme uvažovali nad Kunětickou Horou nebo zámkem v Pardubicích, ale bylo mi řečeno, že tolik lidí se tam nevejde. Další možnost byly Slatiňany, tam to je ale také malinké. Nevíte někdo o lepším místě? Podobný dotaz mám i na prostory na hostinu a raut. Sehnat prostory pro 80 lidí s možností vlastního rautu je docela oříšek... Předem díky moc za rady! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mrkni na Golf Resort Kunětická hora ;) My se tam byli podívat - sháněli jsme místo pro stovku lidí včetně ubytování a tady bychom se vešli. Obřad myslím dělají i na golfovém hřišti :) (my máme církevní obřad, takže tohle jsme tam nezjišťovali). Vím tu o jedné holčině, myslím, že babsiegirl nebo tak nějak má přezdívku, která tam měla svatbu a moc chválila. Naši známí, kterým jsme to místo doporučili, tam budou mít svatbu letos v srpnu.
Odpovědět
ahojky, o Golf Resortu jsem slyšela a koukala jsem i na fotky a vypadá to tam hezky, ale předpokládám, že neumožňují vlastní raut, viď? Jak budeme mít tolik lidí, tak chceme co nejvíce ušetřit a tam to asi není nejlevnější...? Obřad a hostina na jednom místě by byla super...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@akinorev86 Ahoj, nás bylo taky kolem 80 a hostinu sme měli v Rabštejnský Lhotě. Nevím, co myslíš tím "vlastní raut"? My sme si nakoupili ingredience a majitelka nám to nachystala...
Odpovědět
díky za tip...:-) Pod pojmem vlastní raut jsem právě myslela to, že si ho budeme moct zajistit sami, dovést si vlastní jídlo a pití...většina hospod to nedovolují...
Odpovědět
Profilova fotka
@akinorev86 vlastní raut tam určitě nepovolí, je to normální hotel, ale zkus jim napsat, pošlou ti jejich svatební nabídku a alespoň vloni měli nabídku cenově hodně zajímavou...
Odpovědět
dobře, díky za info..:-) napíšu tam a uvidím...ještě jsem hodně slyšela o Sezemickým domě...
Odpovědět
Děvčata, ještě někdo máte tip v okolí Pardubic na hostinu a obřad? Na hostinu nejlépe místo, kam si můžeme vzít vlastní jídlo a pití...Mimo Golf resortu a Sezemického domu? A pokud možno, kde by byl velký sál, aby se všichni lidi vešli do jednoho sálu a ne, abychom je museli rozdělit na skupinky do více místností? Dále se chci optat na obřad na zámku v Pardubicích. Bylo mi řečeno, že se tam vejde max 80 lidí, ale nás bude na obřad přes sto...já si ale myslím, že by se tam i sto lidí vešlo. Nemáte někdo zkušenost se zámkem s tolika hosty? Díky moc!!!!
Odpovědět
@akinorev86 Muzeum barokních soch - Chrudim na obřad, hostinu nevim. To asi bude chtít nějaký sál, asi nenajdete hospodu, kde by Vás nechali zařídít si vlastní jídlo. Co sokolovna nějaká?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?