Velká svatba s ubytováním v Praze/okolí Prahy

Ahoj, s přítelem plánujeme svatbu a pořád se nám nedaří vymyslet jak to celé udělat… Uvítám vaše nápady, názory, zkušenosti… Chceme svatbu v Praze či okolí, obřad v kostele (katolickém optimálně a do kterého se bude vejít aspoň 100 lidí) a potom hostina a oslava někde v blízkosti, aby se nemuselo nějak složitě přejíždět + možnost ubytování ideálně v tom samém místě... Na hostinu budeme mít cca 90 lidí, ubytování bude třeba pro 55 osob. Nechceme nic nóbl, nechci nic princeznovského, nic vyumělkovaného... líbila by se nám taková nějaká obyčejnějná veselka, akorát máme tolik lidí, ale o moc to omezit nejde... Taky do toho nechceme moc vrazit…Původní záměr byl 70 tis…ale bojím se, že to je nereálné… Mám našetřeno víc, ale zase nechci všechny úspory vrazit do svatby,že… Nevíte o nějakém místě, které by splňovalo ty naše požadavky?
Odpovědět
na tolik lidí Ti peníze nestačí, většinou se říká tisícovka na osobu.....
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Vaš požadavky by mohla splnit restaurace Černý Kohout - Praha 5, Klukovice. Svatební menu na osobu mají od 389 CZK/osoba. Pokud by jste měla hostinu formou rautu, tak by se tam 90 lidí mohlo vejít. Ubytování mají také. Je tam i krásný výhled na Prokopské údolí. Hrál jsem tam na pěti svatbách a vždy velká spokojenost od svatebčanů.
Odpovědět
Dobrý den, můžete využít služby našeho hotelu. Nedaleko od nás je katolický kostel nebo s farářem v přilehlém parku. Přijďte se podívat a probereme to osobně. podívejte se na náš profil. S pozdravem Tomáš král ředitel hotelu.
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vám nabídneme náš rodinný pension, pokud by byl i oběd rautově,tak by tato kapacita byla možná i díky velkému svatebnímu stanu,který máme a ubytování máme pro 56 osob. Rozpočet 70 tis. by se dal také myslím dodržet i s ubytováním :) Co se jedná o obřad,tak kostel je poblíž v Berouně nebo kaple na zámku Nižbor. Pokud by jste měli zájem,kontaktujte nás na náš mejl,kde Vám poskytneme rozpočet na míru nebo si dáme osobní schůzku.
Odpovědět
Dobrý den, Rád bych Vám nabídl svatební hostinu i ubytování v Hotelu Starý Pivovar. Myslím, že je to místo, které splňuje Vaše požadavky. V případě zájmu, mě neváhejte kontaktovat Děkuji Marek Hubka
Odpovědět
Nebo mrkněte na restauraci Léta páně a jeho okolí :). Je to kousek od našeho bydliště vím, že se tam svatby konají .)
Odpovědět
Z toho, co píšeš v otázce, to vypadá, že chceš místo pro obřad - to můžou být řádově tisíce Kč, hostinu pro 90 osob, když ubytování tak zřejmě i nějaký večerní raut, tzn. že jen za catering se cena může točit kolem 90 000 Kč, přespat 55 osob, to bys mohla najít tak za 15 000 Kč. Už jsme na 110 000 Kč a kde jsou šaty, fotograf, hudba na akci, prstýnky atd. To se mi zdá komerčně za 70 tis Kč asi neklapne, udělej to ve vlastní režii někde na zahradě, dají se i pronajímat, kamarádi udělají prasátko/a, dovezou soudky. Na tom bys mohla ušetřit.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, musím souhlasit s @petraberkova - my měli svatbu o cca. 70ti lidech a na Moravě a jenom za místo obřadu, jeho výzdobu, oběd a raut plus nocleh pro 8 lidí jsme dali cca. 84tis. a to jsme měli svoje víno, zákusky, dort, slivovici, takže to nepočítám. Plus samozřejmě dalších x věcí, které ke svatbě patří. Jednoznačně buď zvážit počet hostů nebo možnost "vlastní režie" anebo navýšit rozpočet.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?