Velká svatba - hostina+ubytování 40 + 60 osob. Střední až západní Čechy.

Ahojky, prosím Vás o radu. Plánujeme velkou svatbu (budeme se blížit stovce). Hledáme místo pro hostinu a večerní oslavu, kde bychom ubytovali minimálně 40 lidí (rodina) v pokojích. K tomu pak ideálně louku pro stany, kde by se uhnízdil zbytek bandy (kamarádi). Vše ideálně ve venkovském stylu. Obřad už se někde dořeší, stůl s bílým ubrusem a kytkou se dá postavit kamkoli :-D. Lokalita: Mezi Prahou a Karlovými Vary - lehké odchylky na jih tolerovány :) Za východ od Prahy už ale asi ne, byť je tam spousta pěkných míst. Moc děkuji! :)
Odpovědět
* Za východ od Prahy = NA východ od Prahy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu nabídnout naše prostory. Nacházíme se 4km za hranicí Prahy, v okrese Praha západ. Restaurace a pension je sice na náměstí vesničky Jinočany, ale všechny prostory, zahrady a pension jsou oploceny, a v dostatečné vzdálenosti od zvědavých pohledů. Hostinu můžeme připravit až pro 100 osob, ubytovat v pokojím můžeme cca 35 osob. V případě obsazení celého pensionu, je možné pro ostatní spaní ve stanech na zahradě. S obřadem máme zkušenosti jak na naší zahradě, tak v místní nevysvěcené kapličce. Máme za sebou stovky spokojených novomanželů, svatební hostiny děláme již 17 let. Samozřejmostí jsou i další služby jako kompletní květinový servis, svatební dorty, výslužky, služby svatebního koordinátora, který Vám ušetří spoustu starostí... Pokud máte zájem o více informací, mohu Vám poslat našeho svatebního průvodce. Nebo ještě lépe - přijeďte se k nám podívat, prohlédnout prostory, ochutnat naši kuchyni... Osobně Vás provedu a připravím cenovou nabídku dle Vašich požadavků.
Odpovědět
Ahoj, my měli svatbu ve Family Hotelu Okoř (západ od Prahy) a bylo to fantastické, nepřekonatelné, no prostě NAŠE :) Žijeme v Praze, rodina je z Plzně a část z jižních Čech, takže toto pro nás bylo ideální místo. Chtěli jsme něco, kde můžeme mít obřad i hostinu najednou, v hezkém klidném prostředí a s hezkou zahradou. Hotel je uprostřed malé vesničky, takže to splňuje, jediná nevýhoda je noční venkovní klid po 10 hodině (tj. kapela pak hraje buď uvnitř nebo skončí v 10 a DJ pokračuje uvnitř). Styl - provencálsko-venkovský. Oběd pro rodinu (26 lidí) byl ve venkovní pergole, zbytek hostů (35) měl raut a posedával v různých zákoutích okolo. Zahrada je doslova dechberoucí, jídlo chutné (i když možná dražší), personál milý. Cena asi trochu vyšší, ale stojí to za to. My platili 30000 za pronájem včetně 24 lůžek. Další hosté se mohou ubytovat naproti v apartmánech asi za 500 Kč/osoba. Po domluvě by možná šly stany u chalupy naproti nebo u potoka.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
vcera jsem mela na okori schuzku a krasa :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?