Večerní obřad a hostina v Brně a okolí - máte tipy?

Ahojte, ráda bych měla večerní obřad a potom raut na stejném místě. Nevíte o hezkém místě v Brně nebo blízkém okolí? Nejlépe i s možností přespání.... Děkuju moc za odpovědi:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den zkuste hotel Allvet Vyškov, hotel Rakovec,Atlantis nebo Fontanu na brněnské přehradě dělají tam svatby často a určitě Vým vyjdou vsrříc. Mohu Vám případně zaslat i kontakyt na provozní ;o) všechny mají vlastní obřadní místa přímo v areálu hotelu a nádherné novomanželské apartmány v ceně ;o)))
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel Myslivna
Odpovědět
Profilova fotka
Hľadám niečo podobné v Brne, obrad na obed a potom večerný raut, ale ideálne čo najlacnejšie, tak ak máte tipy... :)
Odpovědět
Harmonie v Zastávce u Brna
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahojky, ráda bych obnovila tuto diskuzi. Kde by se dal v Brně udělat večerní venkovní civilní obřad? Na matrice Brno - střed mi řekli, že poslední obřad může být v 16hod ale to ještě v létě nebývá tma. Nevíte kde by se mohl udělat, nebo kdo jiným oddává aby mohl být až večer při stmívání? Děkuji za rady
Odpovědět
@kopretinkaa183 Co zkusit nějakýho faráře? A jinak obřad venku se dělá na Hotelu Myslivna v Brně Kohoutovicích, mají tam hezkou terasu s výhledem na Brno, večer když je to osvětlený tak je to moc hezký. A teda myslím, že by vás mohl oddat i někdo z úřadu za poplatek..
Odpovědět
Tam to mám právě v plánu jenže z úřadu oddávají jen v 16 hod. nejpozději. Zkoušela jsem to ale bohužel mi řekli, že nejzašší čas je těch 16:00. Co se týče faráře tak s tím nemám zkušenosti. Nevím co je k tomu potřeba, zda by jsme museli být pokřtění atd. Takže buď to nechat na zimu, což zase venku je trošku risk se zdravím a nebo se vzdát večerní atmosféry :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?