Vdávaly jste se v okolí Nového Jičína nebo Příbora?

Profilova fotka
Sháním pěkné místo pro hostinu o cca 40 lidech. Prosím podělte se o zkušenosti :-) Děkuji.
Odpovědět
Zdravím, my měli hostinu v restauraci Na prachárně v NJ - je tam klid, může se být vevnitř i venku a pokud jsou na hostině i děti, tak je hned vedle hřiště, houpačka, pískoviště, uvnitř můžou nechat koutek pro děti, pokud budete chtít. S jídlem byli všichni spokojeni.
Odpovědět
Ahoj, my měli svatebni hostinu na valašské rychtě ve Frenštátě pod Radhoštěm. Jídlo bylo super, akorát si musíš s majitelem restaurace domluvit, jestli chceš hostinu vevnitř nebo venku. Druhá nevyužitá část bude otervřena pro veřejnost. My jsme měli hostinu uvnitř a venku jsme měli reserve na jeden stůl. Venku je hřiště, pískoviště...takže moc doporučuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Valašskou rychtu a Prachárnu chci navštívit, díky za tipy. Taky mě zaujal hotel Abácie v NJ a hotel Heipark v Tošovicích u Oder. Nebyly jste tam někdy či někdo známý od vás? Zatím hledám prstem po mapě a na webu, jelikož přes týden bývám pracovně v Brně :-|
Odpovědět
ještě jsme si vzpoměla, že známí měli hostinu na Fojství v kopřivnici. Je to tam menší, ale 40 lidí by se tam vlést mělo, ale není to restaurace, musela by sis to tam organizovat sama....i jidlo bohužél.
Odpovědět
Profilova fotka
@sarule2012 jééééééé, tam ani nevím, že je to možné :) díky za další tip ještě uvidím, co na to drahý :) ale zařazuji jako další bod do okružní jízdy po restauracích atd.
Odpovědět
my budeme mít hostinu na hotelu Salaš v Šenově u Nového Jičína :-)
Odpovědět
Ahoj, my budeme mít ve Štramberku, jmenuje se to U písařů (myslím :)) je to hned na náměstí, je tam větší a menší sál s vlastní kuchyní, samostatná budova.
Odpovědět
Ahojky, chci se zeptat na podrobnosti na hostinu u písařů...vleze se tam 45 lidí? A jak to myslíš, vlastní kuchyně? A jak to tam vychází finančně??? Prosím prosím o odpověď. :) každá rada dobrá :)
Odpovědět
Profilova fotka
@smileforme tam jdem taky poptat ceny, jelikož přítel je ze Štramberka :) akorát jsem tam byla už na firemní akci, bylo nás tam kolem 20 a už nás byl plný salonek... obávám se, že i když budou ceny přijatelné, asi se tam nevlezem :( ale interiér to ma luxusní, stejně jako Hotel Štramberk
Odpovědět
@lucianap No u toho sálu je vlastní kuchyně a kuchaře + obsluhu Ti zajistí, je to v ceně pronájmu toho sálu. Co se týče cen za jídlo, zatím nemáme rozpočet, ale pronájem toho sálu včetně personálu stojí 2000,- kč bez omezení počtu hodin, tj. můžete tam být do rána. Jestli se tam vejde 45 lidí, netuším, moc nemám odhad a plánujem menší svatbu, ale poptej se tam, paní provozní je moc milá, všechno zodpoví, provede Vás kde chcete.. ;) A dá se s ní domluvit na spoustě věcí.
Odpovědět
@krasnamurena Já netuším, plánujeme menší svatbu, ale paní provozní říkala, že to dělají tak, že jídlo - švédské stoly jsou třeba v tom Loveckém salonku (nebo tam může být taneční parket) a v tom velkém sále jsou jen stoly a že to je hlavně uděláno pro svatby apod.
Odpovědět
Profilova fotka
Na Prachárně v NJ budeme mít hostinu 28.6.2014. Místo je to moc hezké.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@wecernice2 jéé, to je den po nás :) a pak že se něvěsty z okolí v těchto termínech nevdávají :)
Odpovědět
Děkuji moc za příspěvky, a dejte ještě tip, kde teda máte obřad...toť otázka :D
Odpovědět
Profilova fotka
@krasnamurena No Právě by mně zajímalo jak by si to na Prachárně představovali. Mít dvě svatby za sebou. Když bych bychom tam den předem chtěli navézt sladké apod.. a byli by jste tam vy.. Nevím.. Jinak obřad budeme mít v kostele,ale ne v NJ.
Odpovědět
Profilova fotka
@wecernice2 neboj, my si najdem místo jinde :-) příspěvek byl myšlen skrz termín. ale sháním veškeré tipy... jinak já jsem rodná Brňačka a tam jsou na hotely kolem přehrady rozebrané termíny na rok dopředu i více a taky to tam běží jak na páse - jeden den se vdávají jedni, pak druzí... všechno jde vyřešit, když se chce... my ještě termín na hostinu a místo nemáme, máme v plánu tipy projet, dát si tam jídlo, pití, zhodnotit obsluhu... prostě asi tak jako všechny nevěsty tady na beremku chceme něco pěkného, cenově přijatelného a ne moc daleko od svatebního obřadu... obřad bude církevní ve Štramberku, ještě nejsme rozhodnutí, zda v kostele na náměstí nebo na Sv. Kateřině, kde se kdysi vdávali přítelovi rodiče...
Odpovědět
Profilova fotka
@krasnamurena Já se nebojím :-) Spíše jsem měla obavy jak by takovou organizaci zvládli tam :-) My budeme mít obřad v kostele v Hustopečích nad Bečvou. Měli tam svatbu přítelovi rodiče, jeho prarodiče a my tam nechali pokřtít syna. Tamní farář je naprosto báječný člověk. A to nekecám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@wecernice2 jéé, tak to je fajn, že si s farářem rozumíte. My zajdeme k tomu místnímu příští víkend, ale původní farář skrz věk a zdraví odešel nedávno z fuknce, tak jsem sama zvědavá, kdo bude místo něj a jaká s ním bude rozprava. Zvlášť, když já nejsem křtěná :)
Odpovědět
Profilova fotka
No tak snad to nebude člověk se zkostnatělými pravidly. Nám pokřtili syna i když nejsme manželé. Ale pro změnu jsme oba pokřtění :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?