Varování - Selský dvůr v Braňanech u Mostu

Profilova fotka
Chtěla bych se s vámi podělit o špatnou zkušenost s paní majitelkou ze Selského dvora v Braňanech. :-( Měli jsme zde mít začátkem srpna svatbu, přestože toto místo nepatří zrovna k nejlevnějším, prostředí je tady krásné a moc se nám tam líbilo, takže jsme byli ochotni zde utratit nemalé peníze (svatba o 60 lidech). Bohužel jsme byli velmi nespokojeni s přístupem paní majitelky, kdy jsme se u ní několikrát stavovali a chtěli probrat detaily k hostině, ale pokaždé jsme měli pocit, že jí naší návštěvou spíše obtěžujeme. :-( Braňany jsou od našeho bydliště vzdáleny cca 45min cesty, takže 1,5hodiny strávené na cestě kvůli 15minutám, při kterých stihla paní majitelka ještě 3x odběhnout, protože zároveň s námi měla domluvené další schůzky, byl pro nás naprosto vyhozený čas, protože jsme se v podstatě nic nedozvěděli. ]-( A to málo, co jsem si myslela, že jsme na místě přece jen domluvili, na to se mě paní majitelka zpětně ptala v mailu, že si z té shůzky nic nepamatuje a nezapsala si to! Ovšem poslední kapka byla, když jsme chtěli v Selském dvoře ubytovat naše hosty (2lůž. pokoj zde stojí 1500,-), tak nám bylo paní majitelkou sděleno, že je pro ní přece finančně výhodnější zde ubytovat někoho cizího na celý víkend, než my, kteří bychom ubytování využili pouze na ten 1 den! ]-( Po tomto jednání jsme se rozhodli naší svatbu zde nedělat a 7.5. jsme jí písemně zrušili. Protože jsme již zaplatili zálohu, žádali jsme alespoň poměrnou část zpět (tak jak je napsáno ve stornovacích podmínkách). Bohužel od té doby nám paní majitelka nezvedá telefony, pokud se jí dovoláme z jiného čísla, zavěsí. Opravdu profesionální jednání! :-( Změna místa pro hostinu i obřad nám zbůsobila nemalé komlikace, shánět vše od začátku méně jak 3 měsíce před svatbou je poměrně složité. Naštěstí jsme nový obřad i místo hostiny sehnali a jsme nadmíru spokojeni. S panem majitelem je pohodová domluva, je moc milý a ochotný nám vyjít vstříc. Viděla jsem tady na beremku minimálně 2 nevěsty, které svatbu v Selském dvoře plánují. Jen vám chci poradit, abyste si dali na pani majitelku pozor! Prostředí je to krásné, ale za zkaženou svatbu to rozhodně nestojí :-( Zpětně se ke mě dostalo od kamarádky, kdy její kolegyně zde měla svatbu. Byli hodně zlamaní, protože v konečném vyúčtování po svatbě dopláceli velké peníze, nanichž se předtím nedomluvili, byli tam položky se kterými nesouhlasili a ještě jim někdo ukradl výslužky, které byly uložené ve skladu, kam měl přístup pouze personál. :-( Udělejte si obrázek sami, pouze jsme chtěla varovat o praktikách v Selském dvoře....Doufám, že vy takovou zkušenost mít nebudete :-|
Odpovědět
@karloska A co jí zkusit pohrozi čoikou? napsat email,že pokud vám nevrátí peníze ze zálohy,předáváte to všechno na čoi.A přístup teda katastrofa :-( :-(
Odpovědět
Profilova fotka
zkouším teď vymyslet s naší právničkou, co máme v práci, jak na ní. Tak snad se to někam pohne... :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Na doporučení jsme zde měli také svatbu a byla nádherná, se vším všudy, od přípravy až po realizaci. Děvčata, ruku na srdce, nebylo v tom nááhodou něco jiného? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, i moje "macecha" zde měla svatbu a měla naprosto stejnou zkušenost jako karloska. Jídlo nebylo chutné, na konečném účtu o 10.000 více, než bylo domluveno, koláčky se ztratily. Akorát obřad a jízda kočárem stály za to. Jinak paní majitelka opravdu vypadala, jako by ji vše kolem svateb naprosto obtěžovalo...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, docela mě děsíte, chtěli bychom příští rok svatbu právě v Selském dvoře. Byli jsme se tam podívat a prohlídku spojili s obědem, je fakt, že jídlo by za ty peníze mohlo být lepší. S paní majitelkou jsme mluvili jen krátce a zdálo se mi, že nám dost podsouvala svůj názor - tedy svatbu nutně uvnitř v jejich oddací síni. Tak teď nevím, jestli u toho zůstat, nebo hledat něco jiného. Nemáte někdo nějaký tip na pěkné místo na svatbu v Litvínově a okolí (Hněvín nechceme). Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petuch co zámky Jezeří nebo Červený hrádek? Také jsme měli mít v SD, ale po změně termínu jsme raději změnili i místo obřadu, je to sázka do loterie, někomu se to vydaří, jiný má hold smůlu a nemůže doporučovat, u nás se celkem potvrdilo to, na co mě tu holky upozorňovali - dokud jsi ochotná téměř nekontrolovaně utrácet peníze, je vše v pořádku, jakmile nastane situace, kdy potřebuješ něco změnit, abys ušetřila trochu, začne to skřípat... přeji hodně štěstí při výběru a následném jednání ;-)
Odpovědět
@laskavka děvče, zaregistrovat se dnes a přispět akorát do této diskuse...no ruku na srdce, nejste nááhodou známá majitelky? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petuch No, potom, co tu ctu, bych asi menila misto... urcite je i spousta jinych krasnych mist, na ktere najdes lepsi recenze... nechat si zkazit den D by byla skoda:-( stejne nechapu,. ze nekteri lide jsou takovi, ze jim vubec nedochazi, jake to je zkazit nekomu svatebni den...
Odpovědět
Profilova fotka
@petuch Litvínov?? Co takhle svatba v zámeckém parku, nebo na zámeckém nádvoří? V litvínově je spoustu hezkých míst :-) Chcete svatbu venku, tak proč ne :-) Na hradě Hněvín už mi to připadá malinko kýčovité, ale nic proti gustu. Zámek Jezeří je také krásný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@claire,@ marcelka19: Všechna ta místa znám, dokonce jsem na všech už na něčí svatbě byla a vždy mi tam něco nesedělo, jsem v tom asi moc vybíravá:-), navíc jsem chtěla něco bez přejíždění - tedy místo, kde by bylo možné uspořádat obřad i hostinu. Hněvín se nám právě taky nelíbí - je to tam jak na běžícím pásu + do toho hluk z Autodromu :-|. Právě proto, to tam nechceme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty, potvrzuji negativní zkušenost s paní Z. - majitelkou Selského dvoru. Svatbu jsme měli 30.6. Na první schůzce byla velice milá, ukázala nám ceník a kladla nám na duši, abychom si ubytování pro hosty rezervovali včas, jelikož se jí tam HRNOU další návštěvníci (samozřejmě, že na celý víkend). Ceny byly ve výsledku cca o 20% vyšší, o ceně ubytování ani nemluvím (tu zvýšila o 500 Kč za dvoulůžkový pokoj). Platí se za vše, za elektřinu, když máte kapelu, za to, že si uděláte vlastní výzdobu..porce polévky za 45 Kč, i když vám ji přinesou v kotlíku a zdaleka tam nebylo 40 porcí, které jsme měli objednané! Celý den paní majitelka "kontrolovala", jestli svatebčané nehází rýži, "necourají" se po areálu, "nešlapou", kam nemají. Každou svou výtku nám (manželovi a mně) hlásila. A jako vrchol si do areálu na cestu mezi obřadní místností a salonkem postavila svého off roada, abychom asi všichni měli respekt :-) Myslím, že jsme byli opravdu hodně organizovaná a bezproblémová skupina. Pronájem jsme měli do dvou hodin, termín jsme dodrželi bez problémů, již v půl druhé byli všichni svatebčané pryč - na pokojích či rozvezení do Mostu a Litvínova. Již od 12 nám ale paní majitelka ztišovala hudbu s tím, že jí rušíme hosty! Nikdo kromě našich hostů tam ubytovaný nebyl a ti si rozhodně nestěžovali, protože byli všichni na parketu..Svatbu jsme si zkazit nenechali, zaměstnanci jsou tam milí a drželi s námi. Chvílemi mi jich bylo i líto, ale každý svého štěstí strůjce.Pokud jsem někoho urazila, omlouvám se, ale jak vidno, nejsme sami s negativní zkušeností..
Odpovědět
@verumost to je pořád dokola stejné. Já jsem byla už vyděšená z první schůzky. Nerozumím tomu, že tak pěkné místo, jedno z mála v okolí Mostu a zkazí si to sama majitelka. Já taky nedoporučuju.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Petuch, nevím jak v Mostě, či Litvínově, ale v Bílině dojedou oddávající kamkoli, třeba i do restaurace... pokud jsi z litvínova. viděla bych to na Loučky a když zaplatíš 1000,- tak by tam měli přijet, ne?? @petuch
Odpovědět
Profilova fotka
@marcelka19 No, asi by přijet měli, ale na Loučky jsme zrovna nemysleli. Dnes jsme se byli s přítelem podívat v hotelu Ján na Moldavě a je to tam nádhera - teď čekáme, až nám zašlou cenovou nabídku (čehož se dost obávám:-) a rozhodneme se, jestli ano, nebo ne. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@petuch Tam jsme strávili oslavu ročního výročí, personál i všechno okolo super, svatba tam musí být parádni, ale ta cena už asi bude o něco horší :-/
Odpovědět
Profilova fotka
@pet22 Ahoj, to jo, je to tam nádhera, zatím čekáme na cenovou nabídku, ale taky se toho dost děsím, asi nám to pak bude líto, když to bude přes limit :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@petuch Někdy stojí za to limit trochu překročit :-) vdáváš se jen jednou, snad :-))). Ale ten luxus a ta zahrada, vířivka.....úžasný!!!! A o umění místni kuchyně ani nemluvě, nic lepšího jsem nikde nejedla! Tak budu držet pěsti ať cena vyjde slušně.
Odpovědět
Ahojky, az budes mit tu cenovou nabidku das vedet? Doporucovala mi ho kamaradka, ale taky jsem se lekla te ceny...
Odpovědět
Já se vdávala v Selském dvoře a můžu říct úžasné!!!!! Měli jsme trošku netradiční svatbu, ale paní majitelka nám opravdu vyšla ve všem vstříc... Obřad, kočár, hostina i ubytování bylo na jedničku!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@nika_berunka Ahoj, tak poslali nám takovou modelovou nabídku pro cca 45 lidí. Jídlo cenově ušlo, ale to pití šílený - půllitr piva -33 Kč, nealko (cola, cappy apod.) 35 Kč za 0,2 l. Takže jsme to zamítli, vzhledem k tomu, že budeme mít velkou svatbu - cca 100 lidí. A nakonec budeme mít svatbu v horském hotelu na Lesné. Mají to tam teď nově zrekonstruované (ani na webu ještě nemají foto) a pan provozní je maximálně milý a ochotný, zatím jsme měli dvě schůzky a vše bylo super.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
pani je je vypocitava mrcha! takoveho človeka nerado potkat.na tož pod nim pracovat .mrcha!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@karloska Tak to je opravdu nemilá zkušenost. Co se týče těch peněz, ono velmi záleží na tom co máte napsáno ve smlouvě. Pokud je tam napsáno "záloha" tak máte nárok na všechny peníze zpět. Podle zákona si totiž nelze vzít zálohu na něco co nebylo z jakéhokoliv důvodu provedeno. Akce by musela nejdříve proběhnout. Pokud tam mají napsáno něco jako rezervační poplatek, tak potom je problém :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@laskavka Ruku na srdce u Vás. Nejste náhodou její "kamarádka" a nechcete ji jen zachránit prdel? To je šílený, aspoň, že jste sehnali jiné pěkné místečko :) Teď ještě vyřešit ty peníze... :-/
Odpovědět
Profilova fotka
@karloska máme úplně stejnou zkušenost, ale naštěstí hned po první schůzce jsem věděla, že svatbu kde jsou takto neochotní mít nechci....
Odpovědět
tak to je mazec...:/
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Také jsem přemýšlela nad Selským dvorem, ale když teď čtu recenze nejen na těchto stránkách, ale všude po internetu, tak jsem rozhodnutá vybrat jiné místo. Selský dvůr jsem chtěla jen kvůli koním, protože jsme koňáci, ale to se raději podívám po něčem jiném... Díky za recenze :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Ahoj holky! Mám čerstvou zkušenost z Braňan - byli jsme zde s přítelem na víkend a bohužel nemohu doporučit ubytování - velmi tenké stěny a když budete mít tu smůlu a vaši sousedi budou mít řvoucí mimino, nevyspíte se. Na snídaních se velmi šetřilo a čistota byla dost pochybná. a druhou stranu statek je zvenčí pěkně opravený, jsou všude kolem zvířátka, večeře byly v pořádku. Takže si to přeberte :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Zdravím…. Čtu tady recenze na statek v Braňanech. Také se musím podělit. Recenze jsou už dost staré nemáte někdo momentálně teď nějakou zkušenost.
Odpovědět
Jednání s provozovatelkou hrůza. Opravdu nevím zda je tak hloupá a nebo to jen dělá. Před měsícem jsme tam měli svatbu… hrůza za hrůzou. Na mol opilý personál, který se ani nestyděl brát nám z kuchyně zákusky, připisovaly si alkohol, který jsme ani neviděli. Bohužel nemůžu napsat nic pozitivního a asi ten největší gól byl když při obědu přišel do restaurace majitelky pes který to začal všude ochcávat… celá zkažená svatba a bohužel nejsme jediný
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?