Varování před svatbou na Statku v Zápech

Profilova fotka
Milé nevěsty, které hledáte místo na svatbu! Mám tady jednu recenzi na Statek Na Stránce v Zápech. Je to místo krásné, na první pohled se do něj zamilujete. Je to však místo pouze pro otrlejší povahy nebo pro flegmatiky. Paní majitelka, paní Burdová, je ten nejvíc nepříjemný člověk na světě. Na cokoliv si vzpomenete mimo smlouvu, je problém. Cokoliv požadujete navíc nebo jinak, je to problém. My máme již náš den za sebou a proto se musím podělit i o to, co přišlo následně, a jde hlavně o finanční stránku. Týden před svatbou přijde seznam zákazů, co se nesmí. Nesmíte mít konfety (pokud ano, ihned po obřadu je musíte vysbírat, což je venku v trávě fakt super), nesmíte mít lampiony, a různé další drobnosti. Pokud si to na svatbu I TAK PŘIVEZETE, paní majitelka na to přijde, jelikož se HRABE V TAŠKÁCH (její argument byl, že se chtěla podívat, jestli v tašce není nealko - které si tam stejně vezete sami). Co se týče dalších věcí, připravte si hodně tučnou peněženku, protože paní vás vezme na hůl, kde se dá - i tam, kde si myslíte, že se to nedá. Pokud si u ní nenecháte dělat květiny nebo dort, už milé nevěsty zapomeňte na to, že by na vás někdy byla milá. Bude dokonce za vaším floristou chodit a URÁŽET HO, jako bonus. I přesto, že si zaplatíte úklid po akci, tak vás donutí ráno vstát a uklízet hlavní sál, pokud jste si ho vyzdobili. Půlku dne tedy pobíhá kolem, na všechny se mračí, je nepříjemná - a pak si za to naúčtuje hodiny ZA POMOC (kterou nevykonává, protože všechno jsme si nachystali sami). Stejně tak si na statek nastěhovala Ukrajinské příbuzné, kterým servírovala NAŠE jídlo za naše peníze, jen proto, že tam prostě byli - a ani se nás pro jistotu nezeptala. A pokud si na statku něco zapomenete, už nečekejte, že věci někdy dostanete zpět, od nás má nové boty, novou žiletku a pěnu na holení :) Proto, kdo přemýšlí, že si tam uspořádá svatbu, buďte opatrní a obezřetní. My na to neměli tolik času. Svatbu jsme si sice užili, ale představa, že jí někdo další nasype peníze do kapsy jen tak, mě trápí. Koho by zajímaly další "špeky" či následná velice nepříjemná komunikace s paní majitelkou, klidně pište. Jediné pozitivní a super byl kuchař, se kterým mají smlouvu. Je úžasný, má úžasného bratra a jídlo je výborné - je to Kuchař Kuchtík ze Záp. Proto, udělejte raději svatbu někde jinde a vezměte si na raut a jídlo jeho :)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to je masakr takové chování :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@chzuzka Zpětně nás to moc mrzí, proto chceme ostatní varovat :)
Odpovědět
Také jsem se rozhodla, že budu varovat ostatní nevěsty před místem. Svatba nás vyšla o 30tisíc víc než byla předpokládaná částka, servírky vůbec nepomohly s výzdobou (kterou nám velkoryse dovolili navést až v den svatby, ale ne dřív než v 10 ráno) a mohla bych takto pokračovat.. Takže Restauraci U Kapličky v Malé Hraštici (Střední Čechy, poblíž Dobříše) NEDOPORUČUJI. Mají i penzion a cukrárnu u Stáni, vše u sebe na návsi. Je to škoda, že takhle dokáží zkazit jeden z jinak nejúžasnějších dnů v životě!
Odpovědět
No já jsem byl na svatbě v Zápech nejen jako ženich, ale i několikrát jako host, a musím s prvním příspěvkem zásadně nesouhlasit. Paní Burdová se vždy chovala profesionálně, mile a vstřícně. Nikdy jsem ji neslyšel říct hrubé slovo, takže nevěřím, že by někoho „urážela“. A to že organizovat svatební slavnost je velmi stresují práce, sám bych ji dělat nechtěl, obzvlášť, co jsem jednou na svatbě zažil jednu velice HYSTERICKOU nevěstu. (ne, nemám ve zvyku psát velkým písmem, to jenom, že mi Váš styl psaní něco připomněl) Co se týká konfet, sama píšete, že uklízet je z trávníku je super zábava, takže se nedivím, že se paní Burdová jejich používání brání. Prostě konfety na trávník nepatří. Pokud vím, tak o catering se stará externí firma a je čistě v její režii, jak mají vyřešené stravování pro personál. S tím paní Burdová nemá nic dočinění. A to že i personál se při celodenní práci musí najíst, to je přeci logické. Též jsem zapomněl jednou v Zápech drahé sluneční brýle, během týdne jsem majitelce zavolal, a nebyl problém se pro ně zastavit. Na mě Váš příspěvek působí, že jste nebyla se svatbou spokojena (ženich se moc opil?), a tak si jen potřebujete na někom schladit žáhu.
Odpovědět
@jakubnovak2 Víte, co je zajímavé? Že snad pokaždé, když se tu na beremese objeví kritika a záhy na na to přiběhne někdo kritizovaného dodavatele plně obhajovat, tak ten obhájce má ale úplně čerstvě založen profil. Tímto zdravíme do Záp.
Odpovědět
Profilova fotka
@zorro4 Paní majitelka to má vychytané :) Aby mohla vesele okrádat dál :) Tímto zdravím také do Záp :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jakubnovak2 Zdravím, falešný profile paní Burdové. Když už odepisujete, tak se snažte odepsat alespoň trochu jinak, než v e-mailu, takhle je to průhledné. Jste opravdu ubohá :)
Odpovědět
@zorro4 No ono je to těžké, i zakladatelka má čerstvě založený profil jestli koukám správně :)... Nás čeká svatba v Zápech příští rok. Na doporučení přátel, kterým jsme tam byli na svatbě loni. Tak snad vše dopadne jak má, zatím jsem s jednáním spokojená :).
Odpovědět
@mt_martina Tak předpokládám, že nejde o nekalou konkurenci, ale skutečně o naštvanou nevěstu (nazvanou za podobnou hysterické, no teda...). Já být v podobné situaci, taky využiji všechny kanály, prostřednictvím kterých bych varovala další potenciální klienty. Druhá strana se naopak mohla obhájit sama, pod svým jménem.
Odpovědět
Hmm, těsně vedle :-) Jsem z Prahy a podnikám úplně v jiném oboru. ALe protože sám vím, jak je lehké na někoho kydat špínu a jak je těžké se lživé pomluvě bránit, tak jsem měl potřebu přidat svůj názor. Za svým vyjádřením si stojím a vše co jsem napsal je na 100% pravda. Což se o prvním přispěvku říct nedá. Například by mne zajímalo, proč by mělo paní Burdové vadit, že si od ní nechcete udělat dort, když žádné své dorty nenabízí. To je jasně oveřitelný fakt. Z prvního příspěvku číší osobní averze, a nikoliv věcné konstatování problému. Neni tam žádná zmínka o tom, zda s majitelkou probíhala komunikace a že by snad majitelka odmítla boty a pěnu vydat??? atd. Pro mně je tato debata uzavřena, však on si každý udělá názor dle stylu příspěvku.
Odpovědět
Hodně zvláštní příspěvek. Ráda bych slyšela vyjádření druhé strany ... protože už jen řešení nové žiletky a pěny na holení mi přijde vtipné :-D
Odpovědět
@tamaraad ano, "od nás má... novou žiletku a pěnu" je jediné, co mi přišlo už úlet. Předpokládám, že když v hotelu najde personál "novou" žiletku a pěnu, tak to prostě vyhodí. A kdybych něco takového nechala, tak se pro to určitě nevracím.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@zorro4 Možná sama paní majitelka? Už jsem o tom tady četla, bylo to forum na nespolehlivého fotografa a on si sám vytvořil druhý nick a obhajoval se, pak se ale jednou zapomněl přepnout a uřízl si řádnou ostudu. Mrzí mne, co jste zažili a přeji krásný společný život. K.
Odpovědět
Profilova fotka
@jakubnovak2 Že i personál se musí při celodenní práci najíst je logické ??? No logické to možné je, ale je také trochu drzé to takto napsat.. Platíme tolik peněz a dáváme na konci vysoké dýška a ještě máme platit spoustě cizím lidem celodenní jídlo? Nejsem naivní a je mi jasné, že personál téměř každé restaurace si při svatební hostině něco "uždibne", ale nezlobte se na mě, stylem jaký jste to napasal vy, tedy že platit jídlo personálu je samozřejmostí, tím jste mě opravdu rozčílil!
Odpovědět
@k2katka :-D Nemas odkaz na tu diskuzi (o tom fotografovi)? Dneska bych potrebovala zvednuti nalady jako prase drbani :-p
Odpovědět
Profilova fotka
nemuzu to najit, ale jeste pohledam. K
Odpovědět
Profilova fotka
@k2katka Díky, my jsme spolu šťastní. I s takovým zážitkem :-) nejvic me baví ty fake profily :-) az okradou další pár, tak jsem zvědavá, jestli si to taky nevěsty nechají líbit :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahojky, ač je to starší příspěvek ráda sem přidám. V srpnu mě přítel požádal o ruku a začali jsme hledat vhodné místo. Dostala jsem tip, že dle mých představ by něco takového mělo být v Zápech. Přítel zavolal této paní, která nemá pojem o tom co je slušné chování, a zeptal se jí na volné místo v srpnu 2017. Načež odpověď byla "máte termín?" ....ano chtěli bychom 04/08/17 ...."máme plno"!!!! a nemáte jiný termín (líbilo se nám víc termínu v srpnu) ..."ne nemáme, máme plno a nemám na Vás čas"!!! paní to říkala, tak nepříjemně, že přítel, který je denně v kontaktu s lidmi, se tak naštval (což u něj nebývá zvykem) a řekl jí..." tak víte co paní, jděte do p*d*le. Odvětila, že je hulvát a přítel položil. Chci jen dodat, že oba máme hotelovou školu, a pokud to paní čte, tak jí vzkazuji, že s takovým chováním bude mít brzo prázdno. A ještě jedna věc je takové heslo v tomto byznyse "Náš host, náš pán" !!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@kamilagoralova Děkuji Kamilo, jsem ráda, že tady nejsem za gestapačku a že s paní má někdo podobné zkušenosti.
Odpovědět
@kamilagoralova Dobrý den, všem, účet jsem si založila jenom proto, abych mohla napsat též nespokojený příspěvek. S paní Burdovou jsem měla pouze jednu telefonickou zkušenost a na základě této komunikace jsem si řekla, že toto opravdu ne :-))). Ve finále to mělo úplně stejný průběh jako u přítele paní Goralové. Tudíž posílám též pozdravy paní Burdové a jak jsem již napsala... toto opravdu ne!!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?