Váňův statek Dubovice u Pelhřimova

Milé nevěsty, chtěla bych vás všechny poprosit o info k Váňově statku, pokud máte zkušenost. S přítelem jsme si rezervovali termín a musíme ho co nejdříve potvrdit. Za mě je jediné mínus to, že je statek 120 km od Prahy. Nicméně prostředí se mi moc líbilo. Bohužel tady na fóru moc informací k Váňově statku není a když jsou, tak bohužel staršího data. Zatím jsem četla většinou negativní recenze. Nicméně s paní Váňovou se mi jednalo dobře a na všechno nás předem upozornila (viz. většina starých recenzí). Termín máme zatím na sobotu, to že by v pátek měla být svatba před námi, nám opravdu nevadí. Bude nás asi 70, takže nepředpokládám, že by se jim na stejný den vešla do druhé části statku ještě jedna svatba, i kdyby ano, tak se stejně v prostorách neuvidíme. Budu ráda za každý váš názor. Díky V.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka se tam teď v říjnu chystá na více dní na nějaké školení, tak pak mohu podat referenci, jaký z toho měla dojem.
Odpovědět
Zdravím, svatbu jsme měli na Váňově statku před dvěma lety a i přes všechny tady špatné recenze vše proběhlo opravdu k maximální spokojenosti. S ničím nebyl problém a na naši svatbu se vzpomíná do dnes. Počet hostů jsme měli mimořádný, přes 100. Vzhledem k tomuto velkému počtu hostů, jsem čekala i větší účet, což k mému překvapení nebyl:-).
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikahajkova Fotili / natáčeli jsme zde letos svatbu, na daném místě probíhaly dvě svatby a bylo to moc krásné, vše uděláno tak, že se nevěsty samozřejmě nepotkaly, místo pěkné, prostředí, pokoje i jídlo :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Na Váňově statku jsme měli svatbu letos v březnu a všechno bylo naprosto perfektní. Od začátku byla komunikace s paní Váňovou velmi rychlá a konstruktivní, vyšli nám ve všem vstříc a v "den D" bylo vše přesně tak, jak bylo domluveno. Jídlo i pití bylo výborné, obsluha usměvavá a příjemná až do nočních hodin. Obřad jsme měli v zahradním altánku u rybníka, kde bylo opravdu nádherné prostředí. Celkově okolí Váňova statku je nádherné na svatební fotky. Moc doporučuji!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?