Valašsko - svatba s ubytováním

Ahoj nevěsty :) Chtěla bych se zeptat, jestli máte zkušenosti nebo doporučení na penzion, hotel, sál apod., kde je možné uspořádat svatební hostinu asi pro 70 lidí s ubytováním přímo v místě nebo někde poblíž (v docházkové vzdálenosti) přibližně pro polovinu hostů. Ideální by bylo, kdyby tam bylo i pěkné místo na obřad, ale to už bych asi chtěla moc :) Slyšela jsem chválu na Penzion Staré Časy a mým požadavkům by vyhovoval i Hotel Galík, máte s nimi zkušenosti nebo doporučujete jiné objekty? Děkuji za každý tip :)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem svatbu na Galíku a byli jsem maximálně spokojení - s jídlem, obsluhou, domluvou apod. Obřad jsme teda měli na Zvonici na Soláni, ale to není daleko od hotelu... Měli jsme asi 90 hostů, mohli jsme mít vlastní slivovici a víno a neplatili nějaké šílené poplatky jako jinde. Vedle Zvonice je ještě Horský Hotel Soláň, kde dělají i obřady venku u hotelu, ale už je to jinde cenově než třeba Galík.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@ivka_b29 Vypadá to hezky, ale vzhledem k tomu, že to je čtyřhvězdičkový hotel a podle cen pokojů to bude asi drahé :) Věřím tomu, že i v hotelu Soláň, Horal nebo Tatra může být krásná svatba, ale taky bude pořádně zaplacená. Já bych chtěla spíš dobrý poměr cena/výkon :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?