Uvolnilo se krasne misto na svatbu 2.6. 2018 na soukromem zamku pod prahou

Krasny den vsem! Bohuzel musime prelozit nas termin svatby, ktery je uz za mesic. Svatbu jsme meli domluvenou na kouzelnem soukromem zamecku pod prahou. U zamku je penzion a celkova kapacita ubytovani 170 osob. Zamek je v klidne vesnicce vedle rybniku. Ma svuj vlastni krasny park. Ctyri obradni mista venkovni i vnitrni. Nekolik moznosti pro hostinu. Za me to nej misto, kde se vzit :) Majitele zamku jsou velice mila rodina. Pohodovi, da se s nimi na vsem domluvit. Byli bychom radi, kdyby kvuli nam neprisli o trzby a nasel by se jiny stastny par, ktery volneho terminu vyuzije. Jinak jsou vsechny letni vikendy zarezervovane.
Odpovědět
Hezký den, momentálně stále hledáme místo na svatbu o 40 lidech. Rádi bychom však znali cenu a podmínky. Můžu poprosit o více info?
Odpovědět
Ahoj Ello, cena vychazi kolem 500 kc na osobu. Vzhledem k tomu, ze jsme meli rezervovany zamek cely vikend, tak nemaji zadnou jinou svatbu. Skvele je, ze existuje nekolik moznosti pro slunecne pocasi i dest. Dekorace a zdobeni muze tedy probehnout jiz v patek. Svatba v sobotu a pokud chcete, muzete zustat i nedeli. Tak jsme to meli domluvene my. Jinak jsme meli domluvene i kone a lodku. Muzu ti predat vsechny kontakty. Zamek je ve vlastnictvi moc mile rodiny. Jsou ochotni pomoci s cimkoli bude treba.
Odpovědět

Odpovědět
@lusilless Děkuji za informaci. Mohu poprosit o email, kdy byste nám poslala více info, třeba konkrétní cenovou nabídku, abychom měli představu o konečné ceně svatby i s ubytováním. Můj email je: stefkova.eliska@seznam.cz
Odpovědět
Mohu se zeptat jak se zamek jmenuje? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu poprosit o kontakt na zámeček? Děkuji Lenka
Odpovědět
Také by mě, prosím, zajímalo, o jaký zámek se jedná. Případně o kontakty. Moc děkuji předem.
Odpovědět
Podle fotek je to http://zameklesany.cz/ ;-)
Odpovědět
Omlouvam se, akorat jsme se vratili z dovolene. Tady je info: Zamek Lesany www.zameklesany.cz Kontakt: Ladislav Truhlar nebo jeho syn Meli jsme domluvene i nasledujici sluzby: Dekorace - vyborne svatebni studio z kromerize (dvakrat levnejsi nez prazska nebo brnenska studia) Kone s kocarem a moznosti vozeni hostu Lodka Vizazistka kvalitni prirodni kosmetiky Fotograf - jeden z nejlepsich ceskych svatebnich fotografu Fararka husitske cirkve - pripravena udelat obrad s nekolika ritualy s duchovnim rozsahem a hloubkou bez odvolavani se na zadnou cirkev Chata na slapech - pro prijemny cas na planovani pred svatbou nebo pro rodinu po svatbe Dorty - tripatrovy raw dort a cukrovi za skvelou cenu Tak to muzete mit s celym svatebnim balickem :D Kdyztak dejte vedet, rada predam kontakty.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?