Uherský Brod, Lopeník...

Milé nevěsty, prosím pomoc!! Hledám místo svatby v blízkém okolí, 50-55 lidí, nejlépe obřad, hostina, ubytování. Spěchá!! (Zámeček Strání, Chata Lopeník jsou mimo) Budu ráda za každý typ!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Žítková wellness hotel, nebo penzion Žítková na staré škole, bomba prostředí. Chata Jana na Lopeníku je taky super. Kapacitou myslím všechny odpovídají.
Odpovědět
@digggisek děkuji, nad Žitkovou jsem začala vážně uvažovat, celý den projíždím fotogalerie a moc se mi to líbí... Máte osobní zkušenost?? Není to moc drahé?? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli v plánu svatbu v tom wellness hotelu, řekla bych že ceny měli slušné, možná maličko nadprůměr ale zas vypadali že nic není problém, a pro svatebčany byl wellness v ceně:) :) Ale my skončili jen rezervací, museli sme svatbu uplně překopat takže nevím jaká by byla realita.. Na penzionu Žítková měla svatbu sestřenice a zázemí pro děti, svatební hry a okolí lesa je super, cenově si myslím že to vyjde líp než ten wellness, jsou takový víc "obyčejní" ale zas ta atmosféra staré školy, všude stromy, záleží co od toho očekáváte:) Já Žítkovou miluju, a když sme svatbu tam museli zrušit tak sem to málem obrečela, takže vám budu tiše závidět :)))
Odpovědět
Včera jsem trávila celé odpoledne hledáním a zamlouváním a vyšla naprázdno... čekám ještě na několik odpovědí tak se budu modlit, aby nějaké místo bylo volné... :-( svatba narychlo je katastrofa :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?