Udělali byste svatbu v kostele nebo na zahradě?

prosim vas udalali by jste svatbu v kostele nebo na zahrade velke s oltarem a vsim co k tomu patri je to moje prvni svatba tak prosim poradte :)
Odpovědět
my jsme měli svatbu pod širým nebem a bylo to krásný, doporučuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje první svatba mě pobavila :-D Ale jinak... osobně bych udělala zahradní svatbu a volila uvolněnější atmosféru. Respektive jako host bych šla na takovou svatbu raději :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě na zahradě,my jsme měli církevní svatbu v zámecké zahradě a bylo to super :-)
Odpovědět
Já myslím, že by mělo rozhodnout tvoje cítění. Pokud máš blízko k Bohu , tak budeš volit církevní , pokud ne, tak jinou , třeba v zahradě.
Odpovědět
Profilova fotka
Svatba pod širým nebem má své romantické kouzlo. Takovou jsem si vysnila a takovou měla a budeme vzpomínat hodně dlouho....
Odpovědět
To je přece vaše věc, i kdyby to byla svatba desátá, rozhodněte si to se snoubencem sami, nikdo to neví a necítí líp jak vy. Jestli jste věřící, jakého jste vyznání, jaký máte vztah k přírodě, jak na vás působí kostel atd. My vás neznáme, těžko tu může někdo říct, kde máte mít svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
pokud jsem to pochopila dobře, šlo by v obojím o církevní sňatek. V tomto případě bych já osobně volila spíše kostel, obvykle tam je dokonalá duchovní i sváteční atmosféra, opravdu to udělá hodně. Svatba venku může být také skvělá, záleží jak si to uděláte. ;-)
Odpovědět
církevní sňatek jde uzavřít jen v kostele!!!! Na zahradě vás oddá starosta nebo někdo tím pověřený.. Zahradní svatby jsou krásné.. ale my chtěli církevní sňatek a navíc máme krásný kostel.. My měli strašné vedro, nedovedu si představit být venku, bych byla pěkně roztečená nevěsta :-D
Odpovědět
to záleží snad na tom zda jste věřící, pokud ano tak je krásná svatba v kostele, pokud věřící nejste udělejte si civilní snatek v zahradě. Každopádně by to mělo být o tom, jak to cítíte a ne jak vám kdo napíše.
Odpovědět
Profilova fotka
církevní svatba nemusí být jen v kostele - je to ale další papírování navíc a musíte mít ochotného kněze... jinak - tohle je opravdu jen na vás
Odpovědět
my měli v kostele, ale tak jsme to i chtěli a byla super....nějak si neumím představit ji mít na zahradě, ale věřím, že to má také své kouzlo... záleží, co vy chcete....jak to cítíte...
Odpovědět
Mě by se nejvíc líbil kostel. Ale protože nejsme věřící a do kostela jinak nechodíme, vdávala jsem se na zámku. Zahrada mě nikdy moc nelákala. Ale záleží na každém:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Co je to za dotaz? Pokud nejsi "volnějšího" vyznání, ale tradiční ř-katolík, pak tě mimo kostel oddají jen ztěží a tvůj dotaz je absolutně bezpředmětný. Pokud jsi jiného vyznání, rozhodni si to sama, my tě neznáme. Pokud věřící nejsi, pak do kostela opravdu nechoď a udělej si to venku.
Odpovědět
Profilova fotka
První velká svatba???? Plánuješ druhou menší :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?